Originally posted by vasile78
View Post
Nu am eu studiile lu' matale,dar indraznesc sa nu fiu de acord cu orice bazaconie emisa aici,cu voia moderatorilor.Romania e aici si din cauza unor bravi intelectuali care au facut ceea ce trebuia pentru tara.Pentru tara altora.Sincer,mi-e mila si drag de oamenii care pleaca unde vad cu ochii dupa bani nu fugind de Romania,ci de astia destepti care ne conduc.Si carora nu le-a pasat de economie decat ca vaca de muls.Aia gandesc exact ca tine:asta e o tara de rahat,poporul asta nu ne merita,hai pe ei pe mama lor.
Daca serul la flacon e mai ieftin fata de fiole,e la fel de scump fata de flacoanele de ser care se produceau acum zece ani,e vorba doar de cantitate.Toate medicamentele sunt mult mai scumpe datorita "privatizarilor"si colaborarilor cu marile firme din tari asa-zis civilizate.Care aici se comporta ca intotdeauna,la japca si jaf.Mi-e scarba de civilizatele astea de tari.Nemtii si americanii si restul sunt partasi cu astia la jaf.
Singura fraza din manele care mi-a placut si pe care ar trebui sa v-o scrieti toti criticii la vedere e aia cu "Toti suntem made in Romania".
Si ca o mica paranteza la ceea ce spuneai despre muzica "bisericeasca",uite ceva frumos,peste care am dat zilele trecute:
Culmea tarii asteia e ca o voce asemanatoare am auzit intr-o manastire la zece kilometri de casa mea.Daca lui Becali ii place asa ceva inseamna ca nu e chiar asa de prost pe cat arata.Si daca nu are carte are totusi gust bun la muzichie.
Comment