Propun o intalnire fulger a tuturor loganistilor din tara in Piata Victoriei si acolo sa stam pana se rezolva ceva din tot rahatul asta si sa nu ne lasam dusi cu vorba.
Mai tineti minte cand Mircea Badea a iesit in chiloti si cu pene pe fund in fata guvernului?
Asa sa facem si noi si sa punem pene si fulgi pe masini ca prea ne iau de Gaini Pline De Aviara jegosii astia din guvern in frunte cu Basescu,Boc si Radu Berceanu de la transporturi.
Cine este avocat si are cunostinte in domeniu sa obtina o autorizatie de protest de la primarie si sa facem treaba legal ca sa ne facem auziti de toata Europa.
Asa cum ne intalnim pe la Polivalenta,Kiss,etc,,,putem sa mergem cu totii cu mic cu mare la guvern si sa claxonam acolo si sa ne ""trambitam"" ofurile::
-Lipsa autostrazilor
-Rovignete scumpe
-Benzina/motorina scumpa
-Gropi/cratere multe
-Lipsa parcarilor
-Rca-uri scumpe
-Taxa pe poluare foarte scumpa
Si lista poate continua la infinit!
Ce ziceti facem un FULGER LA GUVERN?? Eu unul ma bag ca m-am saturat de javre!
Mai tineti minte cand Mircea Badea a iesit in chiloti si cu pene pe fund in fata guvernului?
Asa sa facem si noi si sa punem pene si fulgi pe masini ca prea ne iau de Gaini Pline De Aviara jegosii astia din guvern in frunte cu Basescu,Boc si Radu Berceanu de la transporturi.
Cine este avocat si are cunostinte in domeniu sa obtina o autorizatie de protest de la primarie si sa facem treaba legal ca sa ne facem auziti de toata Europa.
Asa cum ne intalnim pe la Polivalenta,Kiss,etc,,,putem sa mergem cu totii cu mic cu mare la guvern si sa claxonam acolo si sa ne ""trambitam"" ofurile::
-Lipsa autostrazilor
-Rovignete scumpe
-Benzina/motorina scumpa
-Gropi/cratere multe
-Lipsa parcarilor
-Rca-uri scumpe
-Taxa pe poluare foarte scumpa
Si lista poate continua la infinit!
Ce ziceti facem un FULGER LA GUVERN?? Eu unul ma bag ca m-am saturat de javre!
Comment