Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @topcat: o cezariana + "cazare si mancare" + servicii de ingrijire pe 2-3 zile, la un spital privat in Bucuresti, costa undeva la 3000 euro.
    Nu-i nimic scos din burta.

Cat despre sistemul sanitar: numai fanaticii mai lucreaza in el. Astia care vor sa castige bine, ori fac altceva, ori pleaca afara.

Comment

• Originally posted by ten View Post
      dupa cele intamplate as mai avea o curiozate cine mai este inca mandru ca a votat cu Traian Basescu?
      eu. si daca maine ar fi alegeri tot asa as vota

Comment

• Originally posted by TopCat View Post
        @cris_iasi:
        din curiozitate, la care clinici se cere 2800 euro pt o cezariana? cred ca suma asta e scoasa din burta sau e spaga la care viseaza multi medici pentru o cezariana?...
        Spitalul Arcadia, poftim, ca e publicitate negativa. Te asigur eu ca daca e vorba de o complicatie la operatia de cezariana, pacienta e transferata urgent la maternitatile de stat din Iasi. Si initial, inainte de inaugurare se vorbea de 2000 de euro si pana al urma a costat efectiv 2800 de euro.
        @vasile, ai dreptate cu salvarea vietilor, dar e vorba doar de ajutorul de urgenta. Daca e nevoie de operatie pe cord deschis la o interventie in Galati, unde duci pacientul? Initial posibil la un spital in Galati, daca treaba devine complicata, are sanse doar la la institutele de cardiologie regionale. De la Galati ai 2 alternative mai apropiate: Bucuresti si Iasi. Sau peste munti, la Tg. Mures.

LE: Dar cezariana nu e doar operatia propriuzisa, tot tacamul pentru care trebuie s aplatesti e la minimum urmatorul: operatia, cazarea pentru 3-5 zile, ingrijirea nou nascutului, consult plus analize preoperator. Separat se achita recoltarea de celule stem (1000 de euro parca), bine, e vazuta chestia asta ca un panaceu universal, o sa vedem in viitor, deocamdata nu s-a intamplat nimic pozitiv si concret, decat s-a cotizat gras la clinicile ce se ocupa de asa ceva.
        Last edited by mr.K; 22 October 2010, 10:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• curios ca au tarife exorbitante. exista clinici unde tarifele sunt pe sfert si conditiile sunt cele descrise de tine. poate ca indivizii nu stiu ca sunt in Romania si conditiile de trai sunt cele care sunt...
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
            eu. si daca maine ar fi alegeri tot asa as vota
            Ai vreun motiv anume? Ca m-ai facut curios. Te intreb doar in calitate de cetatean fara preferinte politice, as dori doar sa pot ignora politica si sa traiesc bine (nu cum mi-a urat Base, ci chiar bine, macar la nivelul unuia de conditie medie din USA, sa nu imi para rau dupa diplomele obtinute prin studiu si nu cumparate, sa nu imi para rau ca arunc banii in fondul de pensii pentru a avea de covrigi la batranete si mai sunt si altele).
            Last edited by mr.K; 22 October 2010, 12:04.

Comment

• S-ar putea sa ma repet, dar asta imi aduce aminte de anii 90. La tara fiind, in vacanta de vara, tata statea de vorba cu diversi mosi si babe de pe acolo. Toti FSN-isti convinsi, desigur. Intrebati fiind despre lucruri concrete, viata lor de zi cu zi, problemele lor, nici unul nu era multumit, toti injurau de mama focului ca la putere au ramas aceiasi comunisti. "Bine, si la alegeri cu cine votezi?" - "Cu Iliescu!". "Bine, dar nu tocmai l-ai injurat in gura mare acum un minut, ca el dicteaza si ii tine pe toti nenorocitii, tot aia care au fost?" -"Da, dar acum Iliescu e presedinte, cu el votez. Cand o sa fie alt presedinte, o sa votez si cu ala". Nu e banc. Cred ca erau si ei mandri pentru ce votasera.

Comment

• Nu spun ca pe la sate nu se intampla asa, mare parte sunt persoane neinstruite, merg la vot cu microbuzul scolii si voteaza cam cu cine le zice primarul (care daca era in opozitie la ultimele alegeri, a trecut in tabara puterii dupa, din motive evidente).
                Cum nu e cazul lui alessandro, sunt curios sa-i aflu motivele. Oricum Base nu mai poate candida, dar e bine de stiut de ce l-ar mai vota cineva acum, ca poate modifica legea electorala si Constitutia.

Comment

• Treaba cu "Am votat legea din greseala" indica foarte clar directia in care se indreapta Romania.

Comment

• un lucru e cert pentru mine,votez ANTI psd!!!ca e pdl,pnl,udmr in lupta cu psd-ul pe ei pun votul!nu suport psd,si daca basescu ar putea candida si ar ajuge in ultimul tur cu un psd-it as vota cu basescu clar!

Comment

• Interesant,dupa atata jaf care s-a facut in tara asta de cand cu "portocalii" astia mai sunt persoane care ar vota cu Chioru' si gasca lui de incompetenti si retardati,asta nu-mi spune decat 2 lucruri pe care nu le voi posta aici.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Dupa '89 JAF-ul a cam fost la putere.Acu' ca a avut diferite denumiri e alta treaba.Probabil daia am devenit si asa ciudati,gen "fiecare pentru el",asa ne-a format SISTEMUL.Mai bine ne vedem de ale noastre ca deobicei

Comment

• nu stiu ce jaf au facut astia,tot ce a fost de jefuit au jefuit psd-istii!

Comment

• Uiti de CDR. Un exemplu de atunci : "donarea" Romtelecom (35% actiuni cumparate de OTE+ 16% actiuni -drept de vot oferit moka grecilor, fara bani). Deci pachet de control 51%. Cum s-au platit cei 35%? Din incasarile urmatoare, ca banii pentru tranzactie nici nu au ajuns in Romania, au ramas in banci in Grecia.
                            Cine era ministru: Sorin Pantis - PNL
                            Dar.........in anul 2004, când Sorin Pantiş era director general executiv al SC "Grupul Industrial Voiculescu şi compania (Grivco)" SA Bucureşti,
                            Dupa cum se observa, "furaciunile" erau generalizate.

Originally posted by D-FENS View Post
                            Interesant,dupa atata jaf care s-a facut in tara asta de cand cu "portocalii" astia mai sunt persoane care ar vota cu Chioru' si gasca lui de incompetenti si retardati,asta nu-mi spune decat 2 lucruri pe care nu le voi posta aici.
                            D-FENS, la PDL m-a uimit aroganta cu care cred ca au gasit cheia tuturor problemelor tarii. Persoanele care ar mai vota cu ei:
                            1. Cei care ies in avantaj cu PDL -ul la putere.
                            2.Cei care cred ca ar aduce ceva bun continuitatea unui partid la conducerea tarii ( pe principiul aplicat in fotbal). De obicei nu da rezultae, iar in fotbal echipa rateaza toate obiectivele, poate mai si retrogradeaza.
                            3,Ignoranti in ale politicii, carora le e indiferent cu cine voteaza, ajutoare sociale sa li se dea. Sau pensie pentru care sa contribuie la gramada odata, pentru vreo 5 ani in urma, cum se discuta acum.

PS: acum cand deschide gura vreun ministru (nici nu prea le mai stiu numele), ma intreb: oare ce vrea Base sa ne mai comunice?
                            Apropo: De Gaulle s-a crezut si el faraon in Franta postbelica. Rezultatul? In total, 10 milioane de francezi au fost in greva, timp de doua saptamani. Adaug fuga lui Charles de Gaulle din Franta in Germania.
                            Base spunea ca ne asculta doar daca se aduna 5 milioane in strada. Deschid lista?
                            Last edited by mr.K; 24 October 2010, 08:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu traiesc o trauma
                              frate cum poti sa-l mai votezi pe nenorocit dupa ce se
                              intampla in tara asta??
                              Anti-psd dar de ce nu esti anti pdl ca ei sunt buba nu psd
                              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• ei sunt buba de ce?pentru ca psd a vandut petrolul?pentru ca psd a stat la conducearea tarii inaintea lor fara sa faca nimic?pentru ca psd a privatizat tot fraudulos?pentru ca au adus minerii in bucuresti?eu nu sunt nici anti pdl dar nici pro pdl,pur si simplu ANTI PSD!!!!mor cand il vad pe iliescu,pe nastase pe ponta !@#!@ pe ei

hai sa iti spun un secret,oricine ar fi la guvernare pentru noi ar fi la fel!!!crezi ca psd ar fi facut altfel???ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca de 20 de ani in romania nu este nimic schimbat in afara de mall-uri si masini de fitze....aceleasi gropi,aceleasi ulite!tara bananiera!
                                Last edited by PCH; 24 October 2010, 20:29.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google