Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da da dezapezirea e tunul aproape perfect . Dupa ce se topeste zapada nu mai poate nici dracu sa demonstreze ca s-au dat bani dar s-au plimbat cu lamele de la gredere pe sus. Mi-au povestit oameni ce au avut tangenta cu asa ceva.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @fofu' : da, incep usor usor sa agreez ideea. dar daca ma gandesc mai bine...la noi nu-i ca-n restul lumii...si-atunci, pe cine punem in loc?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pui 2 mitraliere Maxim (atat mi-a placut si mie din Rusia), una la pupitrul de la senat, una la camera derutatilor, exact in ziua cand isi voteaza parlamentarii marirea salariilor proprii, ca atunci prezenta e cam 99%.
        Si: FOC DE VOIE!
        Iar in loc, punem pe oricine, ca o perioada se vor gandi sa nu pateasca la fel ca cei dinainte.

Comment

• Miraliera Maxim este ruseasca? De cand? . Doar a fost preferata de rusnaci. Maxim a fost englezoi. O mitraliera de tip gatling ar face treaba mai buna.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• uite "metraliera" lu` nea Seba.
            hai , sa te vad ca rembo cu ea pe umeri
            Attached Files

Comment

• La "rembo" a fost floare la ureche.Noua ne-ar trebui ceva gen "Predator",sa rada pana la radacina.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                Miraliera Maxim este ruseasca? De cand? . Doar a fost preferata de rusnaci. Maxim a fost englezoi. O mitraliera de tip gatling ar face treaba mai buna.
                ÃŽn 1883 americanul Maxim inventează mitraliera Maxim...
                Englezoi or fi fost inaintasii lui care au emigrat in Lumea noua.

Dar eu ziceam de modelul Maxim 1910 rusesc, ala il prefer. Gatling face rispipa prea mare de gloante, efectiv le "innoada" unele de altele si nu se merita pe specimenele din parlament. Eventual, care scapa trebuie luati la baioneta.

Oricum, conform legii lui Murphy, cel mai bun mod de a reuşi în politică este să găseşti o massă de oameni care se îndreaptă într-o direcţie oarecare şi să te aşezi în fruntea lor.
                Adica vor veni altii din urma sa acopere locurile goale.
                Attached Files

Comment

• la 20 de litrii de napalm bagati in isntalatia de stingere a incediilor nu s-a gandit nimeni? o fuma 1-2 p-acolo si gata treaba. de ce sa irosim gloantele? oricum, un ak47 in niste maini dibace, pun pariu ca si-ar face treaba cu brio. mitraliera de pe tanc e prea grea s-o cari, iar tancul cum il bagi si-apoi cum il camuflezi in senat?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ...ce frumos visati,cu ochii deschisi...

Comment

• nu visam, doar dam idei unor posibili doritori de aventura, dar care nu stiu ce anume sa faca incat sa devina si ei celebrii

Comment

• De la idee pana la aventura nu-i decat un pas mic,din punctul meu de vedere...

Comment

• Pai ar fi bine daca ar fi asa, dar "aventurierii" astia nu citesc forumuri despre Logan
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Poate au vreo ruda mai saraca...

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                              De la idee pana la aventura nu-i decat un pas mic,din punctul meu de vedere...
                              ce vrei pentru ca sa insinuezi, c-as fi dus cu vaca pe conducta? stai linistit, ii las pe altii sa se aventureze acolo unde eu doar dau solutii tehnice

Comment

• Eu ma gandeam la mine...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google