Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si daca om avea rate si nu le mai platim ce o sa faca statul?
    O sa mai faca puscarii ca sa incapem cu totii in ele?
    Deja traim in PUSCARIE si se cheama Romania!
    De fapt la puscarie cred ca o duci mai bine ca tot statul are grija de tine ca sa ai ce manca..pe cand afara nu prea ii mai intereseaza daca mori de foame!

Deci care este diferenta intre a sta la puscarie si a fi liber?
    Una singura..afara mori de foame si la puscarie nu mori de foame ca este de datoria lor sa iti asigure 3 mese pe zi!

Comment

• Nu!
      Diferenta este dreptul de a face "orice" si de a pleca "oriunde" unde vrei tu si cand vrei tu. Lumea s-a mai modernizat. Daca ai rate si nu iti permiti sa le platesti, nu te inchid. In romania nu exista o inchisoare a datornicilor. Bancile sunt asigurate. Ai un credit ipotecar, iti iau casa. Ai un credit pentru o masina, iti iau masina. Ai un credit cu ceva mai mic, iti iau cumva ceva ce ai pe nume. Ce faci daca ti se ia casa??? Iti pui sotia si copilul sa comita o infractiune sa ajungeti la inchisoare ca sa aveti unde sta si sa aveti ce manca??? Nu e vorba despre cei care au credituri pentru calculator sau telefon mobil, e vorba despre frica celor care gireaza cu "viata" fiindca si-au luat "viata" in rate. Sunt multi, stii si tu!!!

Comment

• daca nu ai nimic pe numele tau nu au ce sa iti ia. dar fii atent aici vine executorul bancar si are dreptul sa iti intre in casa si sa iti puna sechestru pe bunurile prezente la DOMICILIUL TAU (chiar daca apartamentul nu este pe numele tau ). mobila televizoare calculator absolut tot.

Comment

• Pai tocmai ca nu ramai "nepedepsit" chiar si daca nu ai nimic pe nume. Gasesc iei o cale...
          Si totusi, daca-ti iei o casa banuiesc ca ti-l pui pe nume nu? La masina la fel (mai putin in cazul leasingului dar si atunci tai-tai masina).
          Omul de azi e prea "constient" si mult prea fricos pentru asemenea lucruri.

Comment

• consider ca este mult mai simpla si mai corecta varianta emigrarii.aici nu se face nimic,nu doar guvernantii sunt cum sunt,si noi,poporul,oamenii de rand sunt la fel de nepasatori,nes#$%^ti si de aceea eu chiar ma gandesc serios la emigrare!

Comment

• Pai si afara se feresc aia de romani ca dracul de tamaie.
              Au fost si sunt prea multi romani care au plecat afara pt a comite infractiuni si nu ca sa munceasca cinstit.
              Eu unul cunosc multe cazuri personal de parliti din astia care s-au dus sa fure si sa dea in cap acolo si sunt bagati la bulau ori la noi ori la ei.
              Aia e mai grav ca nici in afara nu mai putem emigra din cauza acestor specimene de oameni care au plecat ca sa ne faca de ras.
              Ca sa nu mai vorbesc de cazurile mediatizate la Tv si ultimul a fost cu ala care a omorat-o pe stewardesa aia la hotel ,,,de au zis aia ca nu mai vor romani in puscariile lor si mai ales in tara lor,parca in Suedia!

Comment

• in UE putem sa emigram oriunde fara probleme ca nu ne intreaba nimeni nimic. asta ar fi unul din avantajele faptului ca am intret in UE. numai ca nu se da cetatenie imediat.

Comment

• Pai sa zicem ca e singurul avantaj...in rest decartam la buget ca avem conducere oligofrena care nu e capabila sa atraga fonduri. Deci dam bani in plus la UE, ne imprumutam camatareste la FMI si ne ducem la vale vertiginos.

Ce striga lumea la "Revolutie"?...Nu ne vindem tara??? Vai cata ironie
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• camatareste bosule firar mama lor sa fie. dar daca ar fi legi penale orientate in scopul tragerii la raspundere a celor care au semnat contractele de imprumut cat se aflau la conducerea tarii ? asa se umfla cu bani ca niste porci castrati cu bani din fmi si dupa ei potopul. si noi ce facem ??? eu si darkside ramanem sa platim datoriile.

Comment

• eu nu am spus ca emigrez in europa,sar din lac in balta?!canada tata,asteapta emigranti!

Comment

• asteapta emigranti dar au si conditii pentru a te primi. nu accepta asa pe oricine. in australia este mult mult mai lejer. stiu pe cineva care a plecat acum multi ani si l au primit imediat si i au mai dat si cetatenie imediat. au teritorii ff mari ce nu sunt populate. cam asta e ideea

Comment

• Ultimul roman care pleaca din Romania si se imbarca catre Australia,,,SA STINGA LUMINA
                          Ne facem aborigeni

Comment

• sti cum e si cu grevele astea,mai ales la profesori?eu le-as da prin anumite zone cate ceva!spunem ca au salarii mici si ca merita mai mult....de ce merita mai mult un profesor?pentru ca de aproape 20 de ani ies din scoli doar ratati?pentru ca iti cer o gramada de bani sa faci meditatii in particular?in fine,sa nu intru mult in off...consider ca boc nu e chiar asa vinovat,nu el a venit cu ideea!si din ceva trebuie sa scoata si statul asta bani,pacat ca nu ii foloseste decat pentru nevoile lor

Comment

• PCH: hai ca ai dat-o cu stangu in dr, referitor la meditatii. Vrei bine, nu la fel de bine...Si sa nu-mi spui povesti din popor cu:" Domne, dar ma obliga". Daca acel copil nu-i lepra si invata, n-are nevoie de asa ceva. Insa marea majoritate sunt niste alienati.
                              Nu poti face performanta atata timp cat nu ai cu ce, si ma refer nu numai la dotari + remuneratie corespunzatoare, ci si la dorinta elevului de a asimila informatie. Pt ce sa inveti? Sa ajungi profesor si sa te ia orice papagal cu 3 clase la misto? Sa ajungi medic, si abia sa intri in paine dupa 12 ani de studiu, intre timp fiind muritor de foame? Mai bine fotbalist, manelagiu sau "descurcaret".
                              Apropo, ti se pare normal ca un medic rezident sa castige 900 ron? Si daca aud de spaga, explodez, caci cacaciosii astia nu iau nimic.
                              Ce revolutie? Trebuie sa vina cineva si sa-i execute pe toti, caci toti au aceeasi boala.
                              Trebuiesc altii care sa se imbolnaveasca pe parcurs.
                              Mie unul mi se face greata uneori ca stau in jegul asta de tara.

"De ce merita mai mult un profesor?" - pt ca o tara fara sanatate si invatamant e zero. Poate sa ne apucam de cultivat, cules si pescuit, ne retragem in pesteri si facem cutite din piatra. Pentru astea nu prea iti trebuie cine stie ce scoala.
                              "Din ceva trebuie sa scoata si statul bani" - sa-si gestioneze mai bine fondurile si dupa sa bage mana in buzunar la populatie. Asa cand toti fura de unde pot, ii mai doare si in cot chiar ne rad in fata, de unde bani?
                              Si cel mai enervant personaj politic este Udrea si Basescu. Cum mama dracului sa fure in asa hal, sa fie urmarita penal, apoi scoasa, si in continuare sa fie ministru. Simt ca imi zboara venele din cap de manie.
                              Last edited by Cezar; 23 March 2010, 16:09.

Comment

• CEZAR,eu iti inteleg punctul de vedere,DAR eu am terminat liceul in 2005,zic eu oarecum de curand si stiu ca 80% din profesori erau praf si faceam ce vroiam noi in ore,de la citit penthouse pana la mers la fotbal,diferenta de 20% eram SMIRNA,oare de ce???pentru ca acei 20% erau PROFESORI!din partea mea sa le dea minimul pe economie,salarii dupa rezultate,clar!
                                medicii,la fel,dupa rezultate primesc si salarii....pentru ca atat merita,ma duc sa ma operez de hernie si imi scoate un testicol sau uita bisturiul si pachetul de tigari in tine.daca nu le dai ceva nici nu se uita la tine,am fost internat in spitalul floreasca anul trecut si daca nu ofereai in fiecare zi la asistente ceva nici nu se uitau la tine,asa ca mai usurel cu meritele astea!te asigur ca un profesor sau un doctor BUN are salariul pe masura....ai privit televizorul in perioada in care dau ei exemenele alea,sa vezi REZULTATELE LOR???nu cred,asa ca scuze dar tu esti cel in off side!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google