Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 60 de lei/zi+masa+bautura, ai vrut sa zici, cred. Cunosc problema. Asa i-au invatat PDSR-istii cu ajutoare sociale. Unii nu fac nici 8 clase. Eu zic sa-i bagam in parlament pe toti analfabetii, poate va fi mai bine.
    vasile78, nu toti licentiatii sunt analfabeti. Doar beizadelele care au avut bani de diplome, restul au invatat.
    Nu poti deveni ceva in doemniu fara studii aprofundate si fara o perfectionare continua.

Comment

• Eu nu am spus "toti", personal apreciez persoanele care au studiat la "buget", facultatea facuta pe bani nu aduce minti stralucite, iar nu vreau sa generalizez...

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
        60 de lei/zi+masa+bautura, ai vrut sa zici, cred. Cunosc problema. Asa i-au invatat PDSR-istii cu ajutoare sociale. Unii nu fac nici 8 clase. Eu zic sa-i bagam in parlament pe toti analfabetii, poate va fi mai bine.
        vasile78, nu toti licentiatii sunt analfabeti. Doar beizadelele care au avut bani de diplome, restul au invatat.
        Nu poti deveni ceva in doemniu fara studii aprofundate si fara o perfectionare continua.
        Nu toti. Iti zic eu procentajul: Vre-o 50-60% dintre licentiati AZI sunt analfabeti.
        Canonul conform caruia "Facultatile de STAT" sunt mai bune, e si ala fumat de mult. In afara de Facultati de Constructii, arhitectura, medicina, restul au rezultate chiar mai slabe. Ma uit la Politehnica: ce a fost si ce a devenit: Am vazut roiuri intregi de ingineri abia iesiti din facultati care nu cunosc "meserie" nici cat un maistru. Nu mai vorbesc de proiectare sau dezvoltare...deja acolo sunt lucruri sfinte.

Am avut placerea si sansa sa cunosc INGINERI din promotiile anilor '60 ale Politehnicii: Niste adevarati profesionisti capabili sa tina cursuri universitare prin experienta lor in ramura. As lua acum, ad hoc, un inginer dupa 10 de ani de la absolvire dar tare mi-e ca tre sa caut mult si bine. Nu mai exista fondul de creare a unei experiente...toti vor deja sa ai experienta sau daca nu - PILA.

Intr-un sistem d-asta in care asistam la o inflatie a diplomelor de licenta, raportat cu cererea de munca/fondul economic/industria, este evident ca suntem in plina cadere libera.
        Tot pila a ramas de baza iar procentul ala mic de oameni care chiar stiu ce fac, fug mancand pamantul, peste hotare.
        Last edited by darksid3; 6 February 2011, 18:22.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• la aia de acum 10-15 ani mai ai cer gasi, mai grav e la astia de-au terminat acum 5 ani sau mai aproape de zilele noastre...nu stiu daca ai avut ocazia sa dai de ei la vreun interviu, e un fel de cascadorii rasului combinat cu tragedie greaca cand ii intrebi ceva tehnic. prin "tehnic" intelegand teorema a 2-a a lui mosu' Kirchoff, ce se invata prin cls a 8-a a 9-a...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• un film interesant
            nu despre viitorul romaniei ci despre viitorul omenirii
            eu unul recunosc ca ma regasesc in fiecare secunda din acest film.
            Last edited by alessandro; 6 February 2011, 20:51.

Comment

• Citat:

"Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit preşedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmaţie năucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, în faţa a sute de reprezentanţi ai cercurilor diplomatice evreieşti: Israel cumpără România!" Vom spune: ei, şi ce dacă ne-au cumpărat! Numai că nu ne-au cumpărat spre binele nostru ci spre al lor. Avuţia noastră au cumpărat-o pe nimic (câteva zeci de miliarde de dolari a obţinut România pe o economie, fără a fi luate în calcul resursele solului şi subsolului, echivalată în 1990 la 800 de miliarde de dolari!!!)"

Prim-ministrul Israelului a raportat în kneset (parlamentul israelian) că misiunea de a cumpăra România a fost îndeplinită. După ce politicienii israelieni recunosc faptul că oamenii de afaceri israelieni au cumpărat România, aflăm şi scopul final al acestei acţiuni: actuala locaţie a statului israelian este una nesigură pentru poporul evreu, peste tot sunt înconjuraţi de state neprietenoase şi greu de stăpânit economic, sunt o enclavă într-o lume islamică. Prin cumpărarea României, israelienii pregătesc un teritoriu de rezervă pentru ei.

Principalii cumpărători ai României sunt cu adevărat afacerişti israelieni şi tot ei sunt în spatele instituţiilor financiare care ne-au împovărat cu datorii. (vez acordurile cu FMI, vezi achizitiile facute de grupuri bancare pe care numai mos Craciun mai stie cine le controleaza, indiferent ca se afla in Austria, Franta etc.)
              Last edited by mr.K; 2 March 2011, 11:41.

Comment

• Daca vin aia peste noi nu o sa le fie prea bine.Romanul o sa-i fure de o sa ramana in fundul gol.Pe aici pe langa Roman sunt o gasaca de fireme austriece care se ocupa cu agricultuara.Angajatii lor fiind romani ii fura pe ruptelea.Cand cumpara cer bonuri si facturi mai mari iar diferenta o baga ei in buzunar,nu mai spun de motorina.Cunosc pe unul care are mereu rezervorul plin la masina personala si mai da si pe la altii ,bineinteles pe banii austriacului.Austriecii se intreaba ,unde naiba se duc banii?Sunt cazuri de genul asta la greu in care angajatii romani fura de la asa straini.Au mai fost si "investitori" italieni,turci si altii si cand au vazut ca romanul ii fura au plecat de unde au venit.A venit un austriac si a zis ca face el drum asfaltat pe banii lui si a venit consiliul local si nu l-au lasat ca lor nu le iese nimic.Si uite asa stau romanii fara drum .Cred ca evreii nu cunosc destul de bine poporul roman.Doar daca ii extermina pe romani.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Subscriu. Mai stiam pe unul care lucra cu o firma din Roman, aia cu zaharul, cumparata tot de straini. Avand libertate deplina in achizitii, facea cam ce voia.
                  Si apoi sustinem ca ar trebui sa fim mandri ca suntem romani, sa nu mai carcotim.
                  Vom gasi un motiv destul de bun intotdeauna sa furam. Cel mai invocat e ca ne fura statul. De aia se fura de la firme private.
                  Last edited by mr.K; 2 March 2011, 12:09.

Comment

• Avem si noi talentele nopastre.Cu ceva timp in urma ,aveam o angajata care facea facturi ,incasa banii si la sfarsitul zilei ieseau lipsa 300-400 lei pe zi.Adunai bonurile si facturile si vedeai ca nu iese socoteala.Unu la primarie,unul la prefectura...Pana la urma i-au facut vant dar 3 ani o furat de o facut o casa.Cu salariul minim pe economie ,care era atunci nu cred ca faceai casa.Da cand au matrasit-o deja terminase casa si mai trebuia doar varul.La vechiul depozit pe care l-am avut ,baietii facusera gaura in perete si furau teava prin spate de pe raft si o dadeau peste gard.Erau doua magazine intr-unul.Asta din fata nu facea vanzare cat se facea in spate.

Comment

• Bank of America a cauzat criza mondiala, Wikileaks au amenintat ca aduc dovezi. Banca a angajat o firma care sa blocheze wikileaks, hackerii ce protejeaza wikileaks au eliminat de pe net firma angajata de banca, i-au facut publice mailurile sefului firmei, i-au dat remove la I-pad.

Mai crede careva ca totul e o intamplare? Si mai ales, unde sunt banii disparuti din bancile care au dat faliment? Si pentru care vor plati cu o groaza de oameni din toata lumea, avand in vedere ca pierderile bancilor se acopera de la buget=buzunarul populatiei?

Comment

• Nu e nimic nou. Acelasi algoritm a fost folosit si in trecut. Fireste ca "criza" a fost creata in mod voit. Mai grav e factorul de normalizare ce precede orice criza - razboi.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pai deja ainceput pe ici pe colo.Noi suntem singuri in Europa care avem foamea in gat si suntem considerati " butoiul cu pulberi ".Numai noi suntem in cea mai rea situatie.Pana si bulgarii o duc mai bine ca noi.La televizor tot ni se vand gogosi ,cum ca la sfarsitul lui martie iesim din criza.Zicere de la Boc.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                            Nu e nimic nou. Acelasi algoritm a fost folosit si in trecut. Fireste ca "criza" a fost creata in mod voit. Mai grav e factorul de normalizare ce precede orice criza - razboi.
                            Eu am mai zis si repet. Dupa orice criza economica a urmat razboi. Din antichitate se aplica regula asta. Reciproca nu-i adevarata adica poti sa ai si razboi fara criza.

Cei drept unii(unele tari) au avut noroc si nu au fost atrasi in macel.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Joi pe 31 martie Romania iese din criza.A uitat Boc sa precizeze si ora.

Comment

• 31 martie ora 24.00. Care coincide cu 1 aprilie ora 0:00.

Ati observat cat de putine stiri au fost cu mitingurile de ieri? Cred ca deja guvernul cumpara spatii pentru campanie electorala la televiziuni si astia tac acum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google