Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...E o traditie p-aici de cand noi suntem mici
    Iubim s-avem dolarii, uram s-avem servici
    Ce imi pasa mie de-ncalzirea globala
    Vrem doar, balenele sa moara de viata usoara

Multe probleme, belele
    Pe capu' nostru, vere'
    Crezi ca ne place incontinuu
    Sa ne lovim de ele?
    Sa vina Bin Laden
    Sa ma repeasca e cool, e nul
    Pentru toti din tara o sa-i doara-n c*r
    Vrem banii full, nu spargem banci, sunt filme
    Dam tepe ca-i bine si inca tine
    Stilul romanesc fara cagule, pistoale
    Ca nu suntem in filmele americane
    Stresu' face victime
    Nu urmaresti stirile
    La ora cinci esti in direct
    Cu toate crimele...

Prea bine le zice baiatul asta!

Comment

• Daca tot suntem la capitolul stiri: Nea Basescu spus-a ca a fost o greseala politica majora ridicarea cotei de TVA la 24 %, vina apartinand lui Boc. FMI vine la rampa si declara: cel putin pe 5-10 ani nu se va putea diminua aceasta taxa.
      E limpede, nu? Am ajuns in paragina, aveam nevoie (pardon, ni s-a creat o nevoie) de bani pentru diverse plati interne. Am apelat la fmi care ne-a "ajutat" cu bani si sfaturi cat cuprinde. Si vine seful delegatiei, in pantofi ciuremati sa ne arate noua dovada de cumpatare. Mda...
      De fiecare data cand alimentez, ma gandesc la ce s-a intamplat cu Petrom (e unul din multele exemple).
      Un colos, precum era Petrom, a fost cumparat de o firmulita. Acum politica energetica (cea mai importanta felie) a ajuns sa fie dictata extern. Nu?
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• da, am vazut si eu cum se arunca cu pisica....sunt scarbit de toate combinatiile astea! consider ca boc si basescu sunt niste marionete!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          Sa revenim la oile noastre (nicio aluzie, MrK )). Am vazut un reportaj la protv in seara asta cum ca ultimii cai salbatici ai Europei sunt in Delta Dunarii....pana aici totul frumos, problema este ca Delta Dunarii se afla pe teritoriul unei tari oribile, numita Romania, unde cetatenii acestei tari au inceput sa captureze acesti cai (o comoara naturala- fara exagerare) si sa ii trimita la abatoare...vor ajuge salam in italia, 5 euro kg parca! Sunt oripilat
          Daca ai avea si tu un ogor cultivat acolo cu ceva, si caii aia ti-ar papa toata recolta, iti spun eu ca-ti iei permis de arma+puscoci si le faci moartea mai usoara.

Faza e pe scara mai mare in Australia unde cangurii si iepurii in terorizeaza pe fermieri. Am o prietena cu o ferma pomicola, si dracii aia de canguri pitici au tupeu de intra si-n casa.
          Iar papagalii sunt la fel de teroare. Se pun plase pe copaci pentru a nu manca fructele, iar barbatsu sta pe terasa casei si trage in papagali.

Nu-s draguti si papagalii/iepurii/cangurii? Nu-s ele fiinte scumpe? Ba daaaaaaaaa. Dar sunt daunatooooooooori.

Exact cum sunt si cainii FARA STAPAN de la noi.

Apropo : le doresc tampitilor de la Vier Pfotten si alte ONG-uri pline de naivi si visatori, care sunt folosite drept trompete electorale sa fie atacati de o haite de caini cum am vazut intr-o zi atacat un scolar de clasa a 2-a sau a 3-a .
          Si sa fie sfasiati aia de la ONG ca o fata de masa taiata cu cutitul. Sa-i vad cat mai apara toate jivinele paduchioase si fara stapana.

PS: am 2 caini la curte, am mai avut 2 care au murit de batranete. Aia sunt caini cu STAPAN.

PPS: PCH, aia nu-s ultimii cai salbatici ai Europei, sunt niste cai care erau domestici dar s-au salbaticit pentru ca au ramas liberi prin tarlale si paduri, s-au inmultit si nu mai au stapan. Mistretii nu-s cumva impuscati cand produc daune?
          Last edited by mr.K; 20 May 2011, 10:46.

Comment

• dar de ce naibii se ajunge aici? de ce ii lasam sa se inmulteasca, de ce au fost eliberati? sunt niste suflete, niste fiinte EGALE cu mine sau cu tine, cu ce drept ii omor eu? Creierul meu nu poate intelege toate astea....omul este cel mai nenorocit animal! sunt daunatori cui? omului si atat!

ca sa intelegi cu cine stai de vorba, prefer sa dau de mancare unui caine fara stapan, "sac de purici" cum il numesc oamenii, ca de, ei sunt superiori, decat unui nenorocit de cersetor care nu se duce la munca....@#$$#@%$#@%$#@%@# de nenorociti!

Comment

• Eu nu le dau nimic, nici cersetorului, nici cainelui fara stapan. Odata un cersetor m-a injurat ca probabil a crezut ca nu intentionez sa-i dau ceva si de atunci amin.

Exceptia e: cateii mici. Ieri era unul la marginea drumului, cand ma intorcea in oras, pe o portiune de drum de viteza mare si n-am putut opri sa-l mut. Sper ca nu l-a calcat vreo masina.

Totusi ai grija la haitele de caini de prin cartiere. Nu cred ca te recunosc dupa legitimatia de suporter.

Comment

• vai, lasa-ma ca mor cand vad catelusii pusi in situatii dastea si orice alt animal! eu dadeam cersetorilor, dar am vazut o faza care ma marcat, e un tantalau, sigur il stiu mai toti bucurestenii....acum isi face veacul pe la lujerului in intersectie, are in jur de 28-30 de ani...umbla cu icoane si mesaje religioase, statea si la obor si pe pod la baneasa pe DN1 cand se formau cozi...e peste tot asta....o data un cetatean aflat in masina a vrut sa-i dea un covrig, asta la luat si a aruncat cu el pe jos! ....pai #@$#@$@ mama matii de nenorocit, la munca nu s-ar duce! un animal e nevinovat, nu are cum sa isi poarte singur de grija! nu imi place nici mie sa vad haitele astea de caini ca ce e prin bucuresti te crucesti, dar trebuie rezolvat omeneste, nu linsati!

Comment

• Omeneste trebuie sa recunosti ca nu exista solutii eficiente in privinta animalelor fara stapan.

Caii salbatici: ii bagi intr-un tarc. Si? hrana costa foarte mult+manopera. Cine plateste?

Cainii: s-au tot sterilizat de 20 de ani incoace si degeaba, ca se face pe hartie. Hrana costa mult.

Bolnavii n-au hrana in spitalem medicamente ioc, trebuie stabiliate niste prioritati.

Propui sa linsam bolnavii?

Comment

• Propun sa sterilizam cainii fara stapan! si nu doar in acte....eu nu am vazut o masina de la "hingheri" de 12 ani!! unde au sediul, cine se ocupa...e haos! asta cu animalele este prioritara, la fel cum este si cu batranii, autostrazile, aeroporturile, stadioanele si multe alte chestii la care suntem repetenti....evul mediu!

Comment

• Pai Vier Pfotten a "sterilizat" o catea care anul viitor a fatat de 3 ori. (caz concret)
                      Toti sunt duplicitari, nu doar statul.

Comment

• Pai asa am patit eu cu cateaua mea...am doua bishonite iar pe una dintre ele am avut-o bolnava! am fost cu ea la doctor, la institul de medicina veterinara acolo unde dupa ample analize au ajuns la concluzia ca are o problema la sistemul de reproducere si trebuie castrata....a facut si ecografie! a fost programata la operatie (castrare), o duc acolo...o taie pe burta si in 6 minute pe ceas, iese doctorul (acelasi care a facut analizele si care a spus ca are probleme la ovare/uter) socat si ma intreaba, "cateaua asta a mai fost castrata??!!" PAI BAAAAA, tu ce ai vazut la ecografiile alea, la analize.....nu vrei sa sti ce am facut atunci cu aia pe acolo, mai ales cand am vazut cainele lesinat inca sub efectul anesteziei si taiat pe burta DEGEABA!! uoof, iar imi creste tensiunea, iar bate Dinamo la 5 goluri
                        Last edited by PCH; 20 May 2011, 12:48.

Comment

• Ne dam de ceasul mortii cu panaramele astea de caini, ce mama dracului ne chinuim sa gasim solutii cand putem adopta solutiile altora care functioneaza de ani buni? Luat de pe strada, castrat, deparazitat (daca musca eutanasiat) dat spre adoptie, nu a fost adoptat in 1 luna, eutanasiat. Si daca vine PCH sa-l adopte, sa dea bani pentru cip, iar daca e cainele gasit pe strada sa-l amendeze pe cel ce la adoptat. Ne dam iubitori de animale cand nu facem nimic decat sa le plangem si sa le aruncam 2 oase de la geam, va invit la mine in cartier sa-i auziti cum urla si se bat noaptea de-mi vine sa-mi iau zilele si dimineata ma duc la munca... Eu propun in primul an sa inceapa cu eutanasierea cainilor si ce ramane sa mai si castreze, ca-s multi tare de tot!

Comment

• Sunt de acord cu ce spui tu...dar nu e vina noastra, a autoritatilor ca au lasat sa se inmulteasca in halul asta animalele?

Comment

• ... Boc si Cu Basescu, 'va-n vrana ca nu ati oprit cainii sa se inmulteasca!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                                Sunt de acord cu ce spui tu...dar nu e vina noastra, a autoritatilor ca au lasat sa se inmulteasca in halul asta animalele?
                                stii cum apar de cele mai multe ori cainii in oras la mine ? joi si duminica, zile de targ, vin de la tzara cu carutele pline de catei mici,ii lasa la marginea orasului si acestia se indreapta spre oras, normal . ce ai vrea, autoritatile ce sa faca? sa verifice fiecare caruta/pickup/camion etc de caini ?

in botosani s-au omorat 220 de caini, daca nu ma insel, a aparut si la cnn parca , n-ai cu cine ,domle. zicea mr. k , ca nu se poate face un loc special amenajat pentru cai, dar eu zic pentru caini. S-ar putea, dar dupa aia cine se plimba in mertzane, isi petrec vacantele prin tari straine si taie din salariile bugetarilor 50 % ?? cum mai traiesc "iubitii" nostri conducatori ? pai vrei sa mearga in logan ? )
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google