Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 44.Toti au "target", nu mai sunt obiective de atins.

Comment

• Toti sunt manageri. Inclusiv in institutiile de stat.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• 45. Pentru burtosu' chel cu lant de vaca la gat care asculta manele la maxim in intersectie.
        46. Pentru ala care mananca cu toata gura o shoarma mergand in acelasi timp.
        47. Pentru toate pustoaicele de 14 ani care se duc in "club" nu la discoteca, o umplu de miros de transpiratie si afara din ea asculta Salam "pe sistem turbo-calibra".
        48. Pentru ca oamenii se gandesc intai la ei si dupa si la cei din jur.
        49. Pentru ca spargem si "stuchim" seminte in parc.
        50. Pentru ca acei copii se cred mai "cool" daca se drogheaza, trag pe nas toate chimicalele.
        51. Pentru ca niciuna nu mai este fecioara, toate au invatat sa desfaca cracii ca sa ajunga undeva.
        52. Pentru parintii care isi vand/parasesc copii prin tomberoane.
        53. Pentru ca daca ai Logan esti prost, Audi e masina nu DACIA.
        54. Pentru ca toti sunt baieti de cartier, baiat de baiat (de unde rezulta ca pe el la nascut tatsu').
        55. Pentru ca tot ce vedem la altii e mai bun decat al nostru, pe sistemul "Sa moara capra vecinului", "Vecinul si-a luat masina, in saptamana urmatoare apari tu cu una mai bengoasa ascultand muzica la maxim doar cat ajungi in parcare ca sa ii faci in ciuda".
        56. Pentru ca suntem condusi de Popeye marinaru'.

TopCat, mare drepte.
        Last edited by C&S; 27 September 2010, 14:39.
        My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• 57. Pentru ca ne lasam condusi de Popeye. Care ne vrea 5 milioane in strada ca sa se oboseasca sa ne asculte. Si atunci cand vom fi 5 milioane se va razgandi si va spune ca nu discuta doar cu 5 , vrea 23 de milioane. Prin urmare sa aveam rabdare sa ne mai inmultim, ca acum suntem cam 21.9 milioane.

Comment

• Hehe, vi se pare ca o ducem greu, se plang bugetarii de salariile mici? Si nevasta-mea injura de numa-numa, e bugetara ca si mine si plange dupa vechile salarii. Sa vedeti voi cand or sa intarzie plata salariilor, 1 zi, o saptamana, 2-3 luni, atunci o sa fie criza adevarata, atunci abia o sa fie rau, tara asta nu se va mai face bine niciodata...

Comment

• Si uite asa bugetarii vor fi la un nivel cu cei de la patron,deci nu va mai fi nici o smecherie sa fii bugetar.La patron poti lua salarul si cu 27 de zile intarziere ,daca mai ai ce lua...Avantajele bugetarilor vor fi in continuare programul bine stabilit si,oarecum ,siguranta locului de munca.Asta cred eu,nu ma certati va rog!

Comment

• In zilele astea intunecate nu mai exista nici un fel de certitudine
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Certitudinea e Loganul.
                  Glumesc, nu sunt genul sa cred in solutii pasnice sau pe termen lung. Daca as putea, as aduce consilieri japonezi in Romania, la guvern. Ori ii romanizam si pe aia, ori vom fi noi macar pe jumatate japonezi in 10 ani.
                  Comportament japonez: de ce zambesc tot timpul? Pentru ca inca nu le-ai afectat interesele, calca-i pe bataturi sa vezi atunci daca mai zambesc.

Comment

• Mai degraba ii romanizam noi pe japonezi...avem stilul nostru de generatii ...poate ca ar trebui sa ramanem noi insine,fara sa ne uitam la altii.

Comment

• Originally posted by ROY View Post
                      ...Avantajele bugetarilor vor fi in continuare programul bine stabilit si,oarecum ,siguranta locului de munca...

Astea erau avantaje inainte de "criza". Siguranta a disparut, programul inca se mentine...
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Si uite asa bugetarii vor fi la un nivel cu cei de la patron,deci nu va mai fi nici o smecherie sa fii bugetar.La patron poti lua salarul si cu 27 de zile intarziere ,daca mai ai ce lua...Avantajele bugetarilor vor fi in continuare programul bine stabilit si,oarecum ,siguranta locului de munca.Asta cred eu,nu ma certati va rog!

eu cand eram cadru militar la botosani ,prin anui 2000-2001, salariile si alte drepturi intarziau si nu eram la patron.unii stiu ce este era m 50.era norma de hrana.aia cateodata o luam dupa 3 sau 4 luni.cica nu erau bani.ca militar nu aveai voie nici sa zici miau ca altfel....ti se arata punctul de control.la noi oricum nu a mers nimic bine si nici nu o sa mearga.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

...Avantajele bugetarilor vor fi in continuare programul bine stabilit si,oarecum ,siguranta locului de munca.Asta cred eu,nu ma certati va rog!
                          Crezi gresit in privinta sigurantei locului de munca.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Degeaba spuneti voi, chiar si pe praful asta bugetarul este mai greu de dat afara decat un angajat de la privat, aici nu ma refer la concedierile in masa gen cele de la militia comunitara. Patronul in romania poate da suturi in cwr fara explicatii pe cand concedierea bugetarului implica proceduri mai complicate. Cat despre program... daca ma suna sefa/seful nu sunt obligat sa raspund, dar nu o sa-mi fie bine deloc dupa!

Comment

• Da,e mai greu de dat afara bugetarul...dar nu este imposibil.
                              Cat de patroni...aici azi esti,maine nu stii daca mai tre' sa te scoli dimineata.Si daca patronul are ca angajati prieteni,rude sau vecini,esti mancat!
                              In astfel de cloaca ma chinui eu.Am refuzat sa vin la servici odata cand eram liber,sa fi vazut tunete si fulgere,n-a lipsit mult ca sa fiu somer acum...
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• D-FENS, stiu exact cum e, se cred stapani peste toata viata salariatului, nu ai dreptul sa refuzi.
                                Patronul.....imi e greu sa dau o definite despre patronul din Romania. Majoritatea sunt afaceri mici unde salariatii sunt inamicii proprietarului firmei=patron=director (manager ca e al moda). Asta angajeaza de obicei 2-3 rude care sa supravegheze firma si astia-s cei mai rai si o fufa (pardon, asistent manager) care de obicei e elementul detabilizator in firma, ca are acces la partile intime ale patronului.
                                Si ideea e ca firma trebuie sa mearga fara ca salariatii sa aiba nevoie de bani si sa petreaca multe ore suplimentare la munca.
                                Respectul la firma privata e o minciuna mare, maine poate sa nu mai existe.
                                La companiile mari e un pic mai bine, dar nu cu mult, ti s ebaga in fata ca ai salar peste media tarii, deci trebuie sa tragi in jug exact ca boul, sa uiti ca ai familie si nevoi sociale, trebuie sa socializezi doar cu colegii in asa zisele tampite de team buildinguri. Adica sa suport niste moace pe care le vad zilnic si in timpul liber. Sa am tot program si in timpul liber.
                                la stat e si mai bine, stiu un director de regionala de posta care a absolvit teologia. Cred ca le are cu mesajele catre Domnul, de aia a fost ales. Bineinteles, e si in PDL.
                                Asa ca ori stat, ori privat, tot un dreak, nu exista siguranta. Peste tot se vorbeste de restructurari, reduceri salariale. Am un prieten la o firma privata care a avut scazut salariul cu 25% din clipa in care Boc inca se chinuia prin mai sa convinga tara ca trebuie miscosare salariile la bugetari si abia prin iulie a reusit asta. Prietenul avea deja 2 luni de salariu redus. Deci tot ce se aplica rau in domeniul muncii la stat sau privat e preluat usor si rapid si in tabara cealalata.
                                Concluzie: nu exista patroni romani, doar niste stapani pe mosia muncii cu acordul statului. Si salariatii mici sclavi care trebuie sa se intretina din putinul pe care-l scapa stapanul printre degete.
                                Last edited by mr.K; 28 September 2010, 10:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google