Si rovigneta pentru ce mai e ????
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dark ai perfecta dreptate,si eu sunt sigur ca sunt pioni!dar o autostrada se putea face in 20 de ani,o cale ferata,o centura,promovarea turismului,fratilor voi constientizati ca avem cu mult peste majoritatea tarilor care scot multi bani din turism?cine mai are mitul DRACULA,transilvania???!!DELTA DUNARII???cine?marea neagra,carpatii...pfooailei!din punct de vedere geografic,cultural,tara are potential dar nemernicii nu fac nimic pentru asta!de 20 de ani!!!nu ma intereseaza pe mine ca sunt controlati de "sus"...probabil ca si in croatia e la fel,sunt pusi tot de "sus",dar arata in mare fel tara,la fel polonia si multe alte exemple,noi suntem ultimii din pacate!avem un subaru impretza dar am alimentat cu ulei de masline si nu mai merge cum trebuie sau deloc!cam asa stam ! tara bananiera!
Comment
-
pe langa faptul ca taxa de drumuri o platim de 2 ori...acum trebuie sa mai platim una,ironia e ca defapt nici nu avem ale drumuri deci o sa platim cum am platit pana acum...mult si degeaba adica nu o sa se vada nimicid messenger:merlan.alexandru
Comment
-
Originally posted by ParuLuScorilo View Postvrei sa spui de trei ori. Uiti ca acciza pe combustibili este de cand s-a inventat ea o taxa pentru drumuri.Last edited by mr.K; 26 October 2010, 12:46.
Comment
-
asa este,poporul roman este unul aparte,demn de tara in care traieste!cum sa te razvratesti ca iti pune taxa de autostrada,peste tot e asa!bine,ca nu avem inca autostrazi e partea a doua,momentan nici taxa nu exista!trebuie sa scoata bani cumva sa faca acele autostrazi,pentru ca si dintre noi,"oamenii de rand" sunt multi care fura statul,care nu declara bani,si multe alte chestii doar sa pacaleasca statul.....e normal sa ne pacaleasca si statul pe noi!))in afara statul este cel mai respectat,daca nu oferi bon pe o sticla de apa risti sa primesti o reclamatie,cum ca nu declari banii si incerci sa furi,in fine,noi suntem la ani lumina de civilizatie din toate punctele de vedere,nu doar guvernul este de vina ci toti cei cu buletin romanesc!stim doar sa aruncam pisica!
Comment
-
Pai poate ne-am cam saturat sa dam bani(ca si avem multi) sub diverse pretexte (numite legi date prin ordonata de urgenta) si sa vedem ca banii s-au dus si tot nimic nu s-a facut.Aici e buba.Cineva tot trebuie sa fie de vina.PCH poate ai dreptate...toti cu buletin suntem de vina...ca platim aiurea niste taxe multe din ele unicat in lume.
Comment
-
@viorelu, taxe sunt peste tot. In Germania toti romanii ii tot dau cu autostrazi fara taxe. E valabil pentru cei care nu-s cetateni nemti, stii tu cate taxe sunt in Germania? Pana si Schumacher si-a schimbat sediul fiscal in Elvetia. La noi nu multitudinea de taxe sunt marea problema, ci faptul ca suntem saraci si fara o industrie care sa aduca bani din afara, prin exporturi, Adica valoarea adaugata materiei prime din tara e extrem de mica. Si din ce se mai aduna la buget, fura guvernarea. Autostrazile sunt niste drumuri extrem de scumpe pe care noi am aranjat cu Bechtel sa le facem ireal de scumpe. Oricum ar fi fost, nu ni le permitem. Si probabil nici nu le meritam. Mai intai sa invatam sa folosim zilnic pasta de dinti si hartie igienica, apa curenta si alte nimicuri. Cand toata populatia va avea acces la asa ceva, o sa ne ocupam si de autostrazi.
LE: nici bilete atren nu se cumpara, pe motiv ca nu-s conditii de TGV. Nici nu vor fi, dar ce nu platesti, nu folosesti, corect?
Comment
-
dark,prin ceea ce am spus mai sus am facut referire la faptul ca suntem de vina toti!stiu ca si statul fura,nu era nevoie de precizarea aia!Romania este ultima tara din Europa si inca nu stiu ce dreacu cautam in UE!?!noroc cu spatiul asta,carpato-danubiano-pontic!;)))Last edited by PCH; 26 October 2010, 15:23.
Comment
-
Originally posted by cris_iasi View PostCe usor e sa arunci cu vorbe, fara sa tedocumentezi. Din accize se cheltuie pentru orice, ca nu sunt venituri la buget cu destinatie speciala: F16, buget pensii, suplimentare cheltuieli parlament. SRI, turism, posibil si autostrazi etc. Rovinieta e cu destinatia drumuri, exclusiv. .....Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment