Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da ce au parlamentarii cu leacurile babesti? Cat despre OMG ... ma abtin. Deocamdata nimeni nu a putut demonstra ca sunt nocive. Sunt doar o sursa alternativa de hrana.
    Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
    sigpic

Comment

• Ce a scris darkside cred ca are ca sursa un fel de omolog al Realitatii sau Antenei3 din SUA...

Comment

• Ce a scris darkside e partea nevazuta a iceberg-ului.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
          Ce a scris darkside cred ca are ca sursa un fel de omolog al Realitatii sau Antenei3 din SUA...
          Sa stii ca, datorita dezinformarii cotidiene, am ajuns ca in bancul cu lupul. Nu mai stim cand e sau cand nu e. Asa mai credeau altii despre Codex Alimentarius acum un an, pana cand a devenit fapt implinit in Monitorul Oficial.
          Da, este doar varful de iceberg
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• eu zic sa inchida poarta la granita si sa puna in semn mare cu INVERTAR )
            "cati santeti?!?"

Comment

• Democratie si libertate pe naiba...
              suntem liberi sa facem ce?daca nu ai cu ce!
              Suntem o tara de nimc...
              M-am saturat credetima credeam ca acum 20 de ani se va schimba ceva in bine dar m-am inselat...Nu a adus nimic bun "revolutia"...
              aveam 13 ani atunci si vedeam rau atunci cozile la haleala,vedeam rau mancarea pe ratie dar acum e mai bine nu se ma da rationalizat pe cartela ,de da rationalizat pe bani...
              si muuuulte muuulte altele,totul este praf!!!!

Comment

• @mariuSEL-e sa inteleg ca i-ti era mai bine atunci cand stateai la coada? Te limiteaza banii? Nu-ti permiti sa cumperi carne?
                Ia intreaba-l pe taticul tau la ce varsta si-a cumparat prima masina (daca a avut)... de unde-i punea benzina si daca i-si permitea liniute, scartzuri, drifturi, tunning, etc. Nu-si permitea, ca nu gasea benzina, cauciucuri, nici macar un cui pontou nu gasea in magazin... nici nu se punea problema sa ai masina la 30 de ani, decat daca erai fiu de bastan!
                Acum e inca bine... tare bine... asta v-o spune un bugetar cu -25% din salariu, o sa fie si rau...

Comment

• Este un fel de a spune ...Nu ma plang de bani doamne fereste ...Ma refer in general...
                  nu era bine nici atunci nici acum...ma refer ca ma asteptam la mai mult de la "democratie"...Si atunci si acum le e bine numai la smecheri...ma uit ca la unguri , la bulgari,la sarbi astora nu cred ca le este la fel de rau ca noua...

Comment

• Bai fratilor, nu mai traiti din povesti si din legende de genul "ce bine era in trecut", sau " ce bine era acum 5 ani cand aveam 40.000.000 lei salariu ca bugetar si nu faceam nimic"!
                    A ... Atunci mi-am facut si rata la LOGAN!, Iar acum , of, of...
                    Si bulgarii ne-au luat-o inainte.
                    Zilele trecute am fost la un targ la Bucuresti, si era plin de expozanti de la ei, atat marfuri finite, cat si linii de fabricatie.
                    Ma enerveaza ca toata lumea sta cu mana in san si ii voteaza tot pe hotii astia. Suntem condusi de o structura mafiota, cum in '90 numai in filmele americane mai puteai sa vezi.
                    sigpic

Comment

• Cand mi-am cumparat Loganul in rate castigam 2400 RON cu tot cu orele suplimentare si munceam tot la fel ca acum ba inca in conditii mai grele (masini vechi, slab dotate, fara A/C, sisteme de incalzire defecte...), a venit zvon de lege noua de la Bucuresti...salarizare unica, salarii mai mari... pe hartie treceam de 3000 RON numai eu + vreo 2300 RON consoarta! Cu salariile astea puteam sa-mi fac rata si la BMW sau VW (cum au facut multi colegi bugetari) dar eu m-am limitat la un Logan decent, nici pe asta nu trebuia sa-l iau, i-mi vine peste mana sa dau 570 RON rata din 1500 RON cat castig in prezent. La servici au venit masini noi, dotate impecabil, UE ne-a trimis la cursuri de perfectionare pe banii lor... acum suntem perfectionati continuu, avem dotari de ultima ora (nici nemtii nu au dotarile noastre), la TV aparem in lumini pozitive, in realitate suntem o mana de oameni de care se trage ca de moaste la sarbatori, plus ca mai apare cate un "babuin" care te intreaba angelic pentru ce esti platit... Sanatate...

Comment

• Originally posted by mariuSEL View Post
                        Este un fel de a spune ...Nu ma plang de bani doamne fereste ...Ma refer in general...
                        nu era bine nici atunci nici acum...ma refer ca ma asteptam la mai mult de la "democratie"...Si atunci si acum le e bine numai la smecheri...ma uit ca la unguri , la bulgari,la sarbi astora nu cred ca le este la fel de rau ca noua...
                        Din totalul firmelor din Romania, 77 % sunt firme de comert sau prestari servicii. Asta cam spune totul de plusvaloarea pe care o adauga Romania materiilor prime. Noi de fapt vindem marfa altora (importata in general) sau avem firme de paza/curatenie/intermediere tranzactii/compensari creante/organizari cursuri-conferinte etc. Cum vreti sa se urneasca economia cand pana si tractoarele le importam, chit ca suntem preponderent o tara agrara? Nu e totul parte din marele plan?

Comment

• Originally posted by cris_iasi View Post
                          ... sau avem firme de ....intermediere tranzactii/compensari creante/organizari cursuri-conferinte etc. ....
                          Da chiar asa. M-au timpit mail-urile si hartiile primite de la tot felul de firme de-astea ce organizeaza ce vrei si ce nu vrei.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Ma inerveaza ca vin bulgarii, moldovenii, turcii, italienii si alte neamuri sa ne invete sa facem afaceri, restaurante .. iar noi votam ca prostii pe aia care ne fura ... ne fura... ne fura... si iar ne fura!
                            sigpic

Comment

• Aia fac afaceri, noi ne furam singuri. Crezi ca daca erau altii la conducere nu furau?

Toti am face la fel, poate unii mai cu perdea, nu ca alesii nostri actuali.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• uite de aia nu evoluam, findca il luam pe "toti fac asa" in brate. Da noi ce facem ca ei sa nu faca asa?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google