Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pt cei care mai puteti,plecati din tara cat se mai poate!!!Ma refer la cei care nu aveti familii(in afara de parinti).Cand ti-ai intemeiat o familie,e mai greu!Am trecut prin asa ceva si m-am intors in tara,pana la urma.
    Daca nu as avea sotie si copil nu as mai sta in tara asta.Pacat,ca e condusa de CINE NU TREBUIE!Oameni ca astia ar trebui sa fie la puscarie,sa ridice sapunuri de jos toata ziua...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Plecatul si alungatul din tara a fortei de munca nu este o solutie.E o chestie temporara .Pana la urma majoritatea vor sa se intoarca sa-si faca o casa tot aici.Ei ne trimit la plimbare ca sa-si vada de treaba in continuare.Singurul lucru e ca tara asta nu e numai a lor.Aici ar trebui sa lucram,sa punem mana pe bata toti si sa le mutam nasul in frunte la smecheri.Sa plece ei din tara.

Comment

• s-a deschis legal Partidul Poporului ce parere aveti despre acest partid?
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
          Mda,mai avem putin si o sa ajungem si la cultul personalitatii...Deja s-a inceput cu ingradirile,am mai vazut asta undeva,candva...Era unu' tot cu "escu...
          Doar ca atunci fura doar el...

Apropo de cultul personalitatii.
          Cand eram eu mic, invatam la scoala cine e prezidentul tarii.

Acum, juniorul meu invata la gradinita ca tara noastra se numeste Romania (ceea ce e foarte frumos) si ca prezidentul tarii e: Trăian Băsescu. ( e cu "ă" ca asa pronunta el ).
          Nu stiu, are de gand sa isi faca si Traienel dinastie, sa ramana presedinte pana cand astia mici vor ajunge mari?

Comment

• dar despre noul Codex Alimentar ce credeti? se interzice usturoiul, menta si ceaiul de tei!

Comment

• noi sa traim bine, ei sa moara bine, bineeeee!

din ce in ce mai rau si spre rau, de-abea in 2015 ajungem pe linia de plutire!
              lipsa text

Comment

• Originally posted by ten View Post
                s-a deschis legal Partidul Poporului ce parere aveti despre acest partid?
                Pai...pe otv iti poti forma usor o parere...

@Bleizer-cine a zis asta?Base sau boc?

Comment

• Atat timp cat esti cu mocirla pana la gat,ma refer la tara noastra,tot iei bani de la FMI,in nici un caz nu poti sti cand ajungi la linia de plutire.Tot ce s-a intamplat in tara noastra timp de 20 de ani,inflatie,somaj,sanatate 0 barat,furturi,taxe peste taxe,etc....etc....s-a intamplat si datorita noua romanilor,si ,am sa spun si de ce.
                  Se scumpeste gazul cu 20 de procente sa zicem.Si ce daca??Romanul plateste fara probleme..
                  Se scumpeste benzina si motorina cu 1 leu per litru.Si ce daca??Romanul plateste.
                  Scade pretul barilul de petrol .Si ce daca?? Romanii platesc acelasi pret la pompa.
                  Se scumpeste painea cu 60 de bani.Si ce daca??Romanii platesc,no problem.

Din pacate suntem un popor de capete plecate iar ei stiu foarte bine asta si profita la maxim de toate variantele de imbogatire imediata intr-o durata cat mai scurta de timp....
                  Parere personala...in maxim 20 de ani Romania nu va mai exista ca teritoriu independent ca stat de drept,dupa atatea actuale si viitoare imprumuturi pe care le va necesita...

Comment

• Maine e 1 Decembrie...Zi nationala,ar trebui sa sarbatorim...Ce?Sau pe cine?Maine nu mai uit la tv.Nu vreau sa-l vad pe Iubitul nostru Presedinte,Fiul acestei tari,care se pricepe la toate si le stie pe toate...Imi aduce aminte de pupincurismul(existent si acum) de pe timpul lui Ceashca.

Comment

• poate se'ndura vreunu' sa-l impuste la o cuvantare...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• bai Seba , dar ai prins fix cu pac pac
                        poate doar sa se impuste intre ei , ar fi de vis nu ?

Comment

• Ma enerveaza firmele care au castigat contractele cu dezapezirea:
                          - Iar ia surprins iarna !
                          Cand o sa fie si ei pregatiti, cu utilajele si personalul la datorie?
                          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                          sigpic

Comment

• Poate la anu'... in iulie!
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• N-ati inteles nimic. Ei sunt pregatiti. Deszapezirea a castigata prin contracte pe 5 ani de firme mari, ale personajelor care sponsorizeaza guvernarea (Casuneanu, Umbrarescu, Cocos etc). Ei bine, utilajele sunt in baze, au tot ce el trebuie, dar daca nu ies pe traseu si fac economie, nu e bine? Banii oricum ii incaseaza. Apoi soferii stau si ii injura pe aia de la drumuri. Ei bine, aia de la drumuri au interzis sa deszapezeasca ei, pentru ca iau din malaiul alora care-s cu guvernarea. Sa traiti bine!

Comment

• Sa sa muriti bine...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google