la intrebarea ta, raspunsul nu poate fi decat "da". nu neaprat din cauza masochismului, ci din cauza nesimtirii, prostei, comoditatii, grandomanie tembele, toate astea la un loc. ne place sa fim latini, dar uitam ca suntem de fapt fanarioti, scursuri ale balcanilor si-ale otomanilor. capul plecat sabia nu-l taie, imi pare rau de tine, dar de mine mi se rupe sufletul, decat sa planga mama mai bine sa planga maica-ta, astea-ti suna vre-un clopotel in creier?
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by vasile78 View PostFoarte bine explicat... respectul meu pentru mintile libere!
sunt de aceeasi parere...cele spuse de dark mai sus reprezinta intocmai situatia actuala! ma uit in jur si vad ca toata lumea injura pe boc! sunt multi alti vinovati, poate mai mari ca el de care nu stim nimic si pe care nu-i deranjeaza nimeni!
Comment
-
Mai rau e ca pentru a intra in Parlament nu se cer niste studii minime (chiputile pentru a asigura accesul oricarui muritor, vax albina). In schimb, cei de acolo dau legi de importanta capitala pentru prostime. Analfabetismul de extinde apoi la esalonul 2, 3.........
Am vazut si consilieri locali care habar nu au sa citeasca si nu stiu care este rolul lor acolo!
Alta categorie angajata cu pile la consiliile locale- asistentele sociale -si astea is analfabete si au impresia ca-s cineva cand puturosii (beneficiari de ajutor social) le saluta cu "sarumana DOAMNA............." . Un lucru e sigur prostia se lafaie la maxim prin primariile de comuna si daca incerci sa zici ceva esti mancat! Nu mai spun ca ai nevoie de multa rabdare sa rezolvi ceva.
Oricum, avem prea multe comune in tara. Nu se justifica decat pentru a fi cat mai multi primari, cu smenurile de rigoare.
Comment
-
Eu am postliceala ,adica medii ,adica rahat pentru unii.Ce e jalnic ,am vazut inginer sau economist care silabisesc si nu poarta ochelari pentru ca sunt tineri.Eu in echipa adversa (rudele nevestei )sunt vazut un fel de prostime ,ca nu am facut facultate.Am inceput una cand eram in armata dar prin anul doi nu am mai putut tine pasul .Era prea obostor si foarte multa alergatura intre Botosani-Iasi-Roman si retur.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
nu de licentiati ducem lipsa, ci de oameni pregatiti, care gandesc si-si asuma o responsabilitate.
acum poti sa-ti cumperi zeci de diplome de licenta. si? e mai important cartonul decat sa stii sa-ti faci treaba?Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Raman la ideea ca pentru a fi parlamentar, ai nevoie de studii pe un anumit domeniu. S-a dus vremea lui mos Ion Roata sau mai nou, Irina Loghin.
Ce papadia mea sa faca una ca Irina Loghin intr-o comisie care dezbate un proiect de lege cand ea stie sa cante (asta o face bine, dar parlamentul nu e o nunta) si sa numere bani (ceea ce romanii nu au avut, nu au si nici nu cred ca vor avea).
Ganditi-va ca nepregatiti ca ea dau verde unei legi fara a comenta capcanele puse de niste smecheri care au elaborat textul, pentru a favoriza anumite grupuri.
Unii nici NU STIU CE VOTEAZA.
Discutiile despre fabricile de diplome nu isi au rostul aici (si Udrea are diploma la o facultate aprozar), cand de fapt NU AI NEVOIE DE DIPLOME pentru a fi parlamentar.
Luma confunda a fi parlamentar cu ridicatul mainii in plen, dupa formula aleasa de capii partidului, dar ar trebui sa fie mult mai mult.
Sunt curios, cei din colegiul lu Udrea, cand au votat-o, s-au uitat la tinutele ei sexy sau la ce pregatire are.
Eu cred ca bosorogii au salicat dupa copanele ei si au pus stampila pe numele ei. Asa au votat, atat sa aiba. Poate le da un bilet gratis la telegondola.
Sa traiti bine, ca avem nevoie!Last edited by mr.K; 6 February 2011, 15:48.
Comment
-
O tara plina de licentiati se duce de rapa, semi-analfabeti cu diploma refuza sa munceasca pe motiv ca nu sunt platiti pe masura studiilor, copii ce fac facultatea de medicinia sau alte facultati cu nume pompos doar pentru mandria parintilor...
Cine mai seamana pamantul , cine mai paste oile? Nimeni, taranul este asistat social acum, primeste ajutor social 400 lei si daca-l chemi la munca pe 600 lei rade de tine, e mult mai "business" sa vinzi pamantul decat sa-l muncesti.
Majoritatea romanilor cer si asteapta, atat!
Comment
Comment