@mr.K excelent punctat!
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu stiu daca ati vazut careva duminica seara pe Antena 3, la ora 21, un reportaj despre depozitul unei fabrici de produse chimice din Turda. Reportajul scotea in evidenta ca erau 4.5 tone de mercur in pamantul pe care se afla ruinele fabricii, ca lumea din Turda cauta fier vechi si se intoxica cu mercur, ca orasul e plin de vapori de mercur cand bate vantul (mercurul se evapora la 20 de grade).
Se mai spunea ca o firma a curatat partial terenul de deseuri (in 2007), contra unei sume mari de tot, pentru ca pe acolo va trece autostrada Transilvania.
Ce nu s-a spus:
-proiectul cu traseul autostrazii a fost schimbat de 3 ori, pentru a trece fix pe acolo
-numele firmei care a carat pamantul infestat cu mercur de acolo: Euroconstruct
-deocamdata nu are de gand nimeni sa decontamineze acel pamant in Germania
-contractul a fost semnat dupa ce firma a facut treaba, fara licitatie
Asa se fac banii. Udrea stie. Si Base.
Populatia din Turda va trai mult si bine cu mercurul ala acolo, firma lui Cocos va prospera tot mult si bine.Last edited by mr.K; 11 March 2011, 13:28.
Comment
-
Salut
Dupa 6 luni de stat acasa si cautat si umblat la interviuri pe degeaba mi-am gasit de lucru.
Pentru fenomenalul salar de 700RON/luna se cere 4 zile de lucru a cate 14 ore/zi, adica 56 de ore/sapt adica 8 ore in fiecare zi a saptamanii.
2 zile lucratoare cu 2 zile libere e programul. In principiu munca nu este foarte grea, numai principiul...
Musai trebe sa accept, fiindca altfel nu mai imi pot plati rata la masina
Long live PD-L!!!
Comment
-
Un pic mai asteptai si dupa spusele lor, noul Cod al Muncii te facea cautat de toti angajatorii.
Doamne, cata gargara politica.
Asa cum am zis intotdeauna si ma repet: maine daca salarul minim ar fi fixat de guvern la 300 de lei, in secunda 2 patronii s-ar regrupa in jurul sumei asteia, pentru salariatii pe care acum ii platesc cu 700 lei.
Ca asta e nivelul de gandire in Romania. Da-l dreaqu de salariat! Daca n-a murit pana acum, o sa supravetuiasca la nesfarsit. Pentru a plati impozite.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postio-s curios daca la noi va scadea pretul, de americani nu pot sa zic unde ma doare...
Eu stiu cazuri de patroni care obliga salariatii la 16 ore de munca pe zi.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
mr.K: Oricat de mult sa-si doreasca un patron, nu are cum sa-si oblige angajatul sa lucreze mai mult de 24 de ore pe zi
De altfel, da, dupa spusele lor, dupa adoptarea noului cod al muncii sigur m-ar fi cautat, fiindca atunci vor avea dreptul de a mentiona in contractul individual de munca programul de 14. Acum se introduc cele 8 ore obligatorii pentru norma intreaga si cu mentiunea ca ma oblig sa respect regulamentul si programul interior
A zis base ca trebuie sa muncim mai mult, dar a uitat sa zica ca pentru aceeasi bani.
Ii urez numai bucurii pe viitor si o viata sexuala cat mai activa cu Stalin, lui base. ;)
Comment
-
Originally posted by DaniD View PostSalut
Dupa 6 luni de stat acasa si cautat si umblat la interviuri pe degeaba mi-am gasit de lucru.
Pentru fenomenalul salar de 700RON/luna se cere 4 zile de lucru a cate 14 ore/zi, adica 56 de ore/sapt adica 8 ore in fiecare zi a saptamanii.
2 zile lucratoare cu 2 zile libere e programul. In principiu munca nu este foarte grea, numai principiul...
Musai trebe sa accept, fiindca altfel nu mai imi pot plati rata la masina
Long live PD-L!!!
Comment
-
Nu doresc sa precizez ce voi lucra. Vreau sa-mi pastrez asta mie.
Stii ce? Foarte rau fac. Foarte rau facem toti. Sa lucrezi mai mult decat atit si pentru mai putini bani...dar ce sa facem? Daca nimeni nu ar accepta salariile astea de pomana, ar fi altfel. Exact cum e si cu benzina. Daca nimeni nu ar mai alimenta...Asta e un cerc vicios din care nu poti scapa, cel putin nu fara un miracol. Halal angajatorii nesimtit!
Comment
-
mai ales cel cu salariile. unde sa te duci la mai bine, daca este un acord tacit sa fim lasati sa murim de foame. ma refer strict la cei care muncesc cinstit, si in general castiga cat sa nu moara de foame si sa plateasca impozitele. tocmai am dat cei 51 de lei aferenti impozitului pe masina. La ei Loganul de 1.4 este un lux. in curand vor impozita si carutele!
Comment
-
Originally posted by DaniD View PostNu doresc sa precizez ce voi lucra. Vreau sa-mi pastrez asta mie.
Stii ce? Foarte rau fac. Foarte rau facem toti. Sa lucrezi mai mult decat atit si pentru mai putini bani...dar ce sa facem? Daca nimeni nu ar accepta salariile astea de pomana, ar fi altfel. Exact cum e si cu benzina. Daca nimeni nu ar mai alimenta...Asta e un cerc vicios din care nu poti scapa, cel putin nu fara un miracol. Halal angajatorii nesimtit!
Romania inca este o tara de mana a 3-a, problema nu sunt salariile ci preturile mari (europene).
Comment
Comment