Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merg ei si in logan in preajma alegerilor! eu zic ca acest thread nu prea isi mai are rostul...suntem in evul mediu si cu asta basta! macar putem emigra, avem acest drept...inca!

Comment

• bine zis inca nu se stie ce ne rezerva viitorul dar macar acu a vazut romanu' care l-a votat pe `base` ca nu-i chiar asa lapte si miere , ca multi erau care-l ridicau in slavi la inceput
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Tudor, tu ai votat pana acum?
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Eu l-am votat pe el si l-as mai vota! nu cred ca este el vinovat pentru ce se intampla pe aici! el e doar o marioneta

Comment

• Marioneta, nemarioneta... treaba e ca se intampla in timpul MANDATULUI LUI.

Totusi, inclin sa cred ca nu ai dreptate, esti usor naiv.

Comment

• nu vreau sa intru in polemica pe subiectul basescu! spun doar ca mai mult sunt ANTI PSD decat pro basescu! sper sa intelegeti ideea!

Comment

• E lesne de inteles ideea, dar ce ai spus aici :
                Eu l-am votat pe el si l-as mai vota!
                nu e totuna.

Comment

• pai pe cine frate? pe geoana? nu multumesc! PUN STAMPILA PE BASESCU

Comment

• Sau poti face ca mine: ii votezi pe toti (mai putin pe Baselu').

Comment

• adica? sa anulez votul? da, e o varianta! dar daca se ajunge in finala psd si altcineva, indiferent ca e pdl sau alt partid...votez contra psd!

Comment

• Din pacate nu ai pe cine vota.Si daca votezi un partid si ajunge la putere va face tot felul de aliante paguboase pt tara si benefice pt ei.
                        Eu il votez pe Printul Charles,vad ca-i place in Transilvania,poate ne-o ia englezii inaintea ungurilor...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• asta ar fi scaparea noastra...sa ne cotropeasca englezii, nemtii si sa scapam de ciumatii astia nenorociti!

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                            Tudor, tu ai votat pana acum?
                            presedinte? da, de ce ? data viitoare o sa il votez pe vadim , daca va mai fi ) e nebun omu' , dar imi place, poate pune cat de cat tzara in ordine.
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• o pune in ordine...da. clar. ala nu-i in stare sa-si puna 2 idei in ordine.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ala ii impusca daca are putere pe mana

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google