Vadim nu'i decat un demagog spurcat care inca are impresia ca traieste in secolul al XV-lea.
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View Postnu vreau sa intru in polemica pe subiectul basescu! spun doar ca mai mult sunt ANTI PSD decat pro basescu! sper sa intelegeti ideea!
Comment
-
Mai crede cineva in ideologii?
La mine in oras a inceput sa se asfalteze o sosea, mai exact DN 51, care face legatura intre Zimnicea si Alexandria, si traverseaza orasul Zimnicea. Toata bune si frumoase ati spune, numai ca acest este reparat cu un singur scop: `coana Udrea va veni in vizita la Ioan Niculae, pt. a inaugura nush'ce...
Nu este prima data cand se intampla lucrul asta in jud. Teleorman si probabil nici ultima. Bineinteles ca reparatiile sunt executate de o firma aflata in stransa prietenie cu PDL.
Land of choice, nu?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostSunt total de acord, PSD-ul a fost o ciuma pentru tara asta si sper sa nu mai vina niciodata la putere, ideologie de 2 parale...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostMai crede cineva in ideologii?
La mine in oras a inceput sa se asfalteze o sosea, mai exact DN 51, care face legatura intre Zimnicea si Alexandria, si traverseaza orasul Zimnicea. Toata bune si frumoase ati spune, numai ca acest este reparat cu un singur scop: `coana Udrea va veni in vizita la Ioan Niculae, pt. a inaugura nush'ce...
Nu este prima data cand se intampla lucrul asta in jud. Teleorman si probabil nici ultima. Bineinteles ca reparatiile sunt executate de o firma aflata in stransa prietenie cu PDL.
Land of choice, nu?
Seamana a Epoca de Aur,cand venea nea Nelu in vizita sa taie panglica la o grandioasa lucrare.La votare nu ma duc pentru ca nu am cu cine vota.Toti sunt la fel,doar pentru buzunarele lor,pentru neamurile lor si ale prietenilor.
Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostIdeologia asta de 2 parale este caracteristica clasei politice din Romania nu numai PSD-ului.Tara asta sufera de ciuma de 21 de ani incoace,daca nu mai demult...
Comment
-
Asta este mentalitatea pur "Realitatea TV" si "Antena 3", ieri se uita nevasta-mea foarte concentrata la televizor si cand am intrat in camera am vazut mare pe ecran "Boc tine Romania in saracie" scris cu alb pe fond rosu! Spuneti-mi cand au fost romanii multimiti de presedintele lor sau spuneti-mi un presedinte actual iubit de populatie...
Comment
-
de aici reiese nivelul de cultura si mentalitatea romanului, nu ca am eu vreo treaba cu boc sau basescu, ii dau dreacu ca nu imi dau ei sa manac, dar sa spui ca ei sunt vinovatii mi se pare o PROSTIE! Iliescu si cu Nastase au otravit fantanile, au dat foc la tara si acum lumea injura pe "chior"....pai cine dreacu a privatizat fraudulos TOT ce era de privatizat? cine? A preluat Basescu o tara precum Franta sau Germania si a adus-o in faliment? ca nu inteleg...folositi fratilor capul ala pentru ca de aia il aveti! Toti sunt niste japcari....asta ne e sangele, balcanici!
Comment
Comment