Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu e, ca daca era bugetar, VEDEA ce se intampla.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• tocmai..eu am ambii parinti bugetari...stii ce inseamna sa ia ~ 50 % din salariu ?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• PCH ai 100% dreptate, si sunt bugetar... si vad ce se intampla... cand s-au redus salariile am pierdut impreuna cu nevasta (bugetara si ea) mai bine de 1000 de lei (una mie lei) si tot nu sunt nemultumit!
        Mentalitatile superficiale gandesc si traiesc dupa principiul Realitatea TV...
        Last edited by vasile78; 22 May 2011, 21:52.

Comment

• Nu esti nemultumit de ce? Munca prestata - remuneratie?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Nu ne da basescu si boc de mancare,dar de deciziile lor atarna viitoru' nostru,posibilitatea de noi locuri de munca,iesirea din criza sau afundarea in ea.Ala care spune ca nu e afectat de cine e la putere trebuie sa aiba grave probleme de gandire.Daca vreti, noi suntem pasagerii,basila fiind soferul si de modulcum conduce putem ajunge la destinatie intregi sau nu- si la cum se uita tare mi-e ca face accident

Comment

• Muncesc la fel, chiar mai mult, volumul de munca creste in fiecare zi pentru ca multi colegi pleaca in tari mai darnice iar altii in loc nu pot veni prea curand. Eu ma multumesc cu putin pentru ca am crescut cu putin...

Comment

• nu stiu cum poti sa nu fii nemultumit..inseamna ca ai un salariu de peste 2500 de esti multumit ...
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• 2500 lei salariu? nu am luat niciodata banii astia si nici nu sper sa-i iau prea curand, rezultatele muncii in schimb ma motiveaza, sper sa-mi pastrez mentalitatea asta cat mai mult timp.

Comment

• Esti un adevarat pionier...
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• In Germania postbelica toti au fost pionieri, muncind pe foarte putin si ajungand foarte departe. Acum toti care muncesc, traiesc bine acolo.
                      Asta nu inseamna ca marii industriasi nemti nu detin toata tara plus o bucata din lume punandu-i pe altii la munca.
                      Vezi actionari BMW, Krupp, Daimler, Bosch, Porsche, Commerz Bank si mai adaugati voi, ca astia au prea multe pentru a le enumera.

Dar ideea de baza e: un onest muncitor neamt isi poate cumpara din salariu un Golf pe care sa-l plateasca in niste rate.
                      Sau un Logan cu banu' jos.

Comment

• Se pare ca suntem foarte multi bugetari pe forum in timp ce angajatii de la privat muncesc pe rupte si n-au timp de "forumizare", foarte ocupatii fiind cu scoaterea Romaniei din criza ) si mentinerea pe linia de plutire a sistemului de stat, bugetarii, care sunt o adevarata capusa. Ca asa zicea chioru, ca sunt prea multi bugetari in carca sistemului privat si ca uite d-aia avem problema. Ce masuri de criza s-au luat ? taieri din buget si din salarii ? penibil ,nu zic ca e in totalitate base de vina, dar "furau cu mai mult bun simt cei dinaintea ta" ...
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Eu nu-s bugetar, azi sunt liber, am muncit in weekend. Am lucrat si la stat si la privat. Am avut si salarii din toata gama.
                          Treaba cu munca la privat mai bine decat in sistemul public in Romania e un mit. Se munceste la fel de bine sau de prost ca in sistemul public. Depinde de cati bani castiga angajatul.
                          Phillip Morris e privat de exemplu, nu? Majoritatea celor bine platiti din firma asta nu muncesc mai deloc decat sa injure agentii la telefon.
                          Majoritatea firmelor private care merg bine, ori vand ceva ce e musai nevoie (gaze, anvelope, carburanti, tigari) sau fac afaceri cu statul (asfaltari, vanzari de echipamente birou si industriale sau medicale la de 3 ori pretul normal, constructii etc.).
                          Ce n-ati inteles ca in Romania exista un salar maxim pentru sclavii de rand, marea masa? Ala se invarte in jurul al 1000 de lei pe luna net.
                          Nu conteaza ca e vanzatoare la Kaufland sau e profesor debutant.
                          Last edited by mr.K; 23 May 2011, 09:17.

Comment

• E totusi alta mancare de peste, la privat e teama mai mare de disponibilizari, nu te poti uita nici stanga nici dreapta ca imediat te da afara, bazandu-se pe marea masa care nu are servici, forta de munca e destula pe piata si au de unde alege. Si la stat, daca nu esti mucea fratele miresei si te descurci suficient de bine (ma refer pe domeniul de contabilitate, financiar, buget), se pot face bani si pe langa salariul de baza, ala de sub 800 de lei altfel ma duceam si stateam popandau intr-o banca pazind-o de ... muste, sau ma duceam si distribuiam pizza (din care unii fac foarte multi bani), sau spalam masini, sau descarcam tiruri in dragonul rosu. Nu zice nimeni ca e usor, dar sunt cateva posibilitati care te ajuta sa nu mori de foame ... tara e de rahat, conducerea e de rahat si nici vo 50 de ani de aici inainte nu ne vor ajunge sa ne civilizam si sa schimbam din temelii mentalitatea de "sa ne multumim cu putin" ... alimentelor le creste pretul saptamanal, iar salariile ori stagneaza ori se duc in jos, stii care e diferenta dintre ministerul de finante si restul ministerelor ? de cateva ori ca buget ... in plus
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              Dar ideea de baza e: un onest muncitor neamt isi poate cumpara din salariu un Golf pe care sa-l plateasca in niste rate.
                              Sau un Logan cu banu' jos.
                              si in Romania de ce nu-i asa? ca dupa 20 de ani de activitate, sa iti ia ~ 50 % din salariu nu cred ca mai ai cu ce sa mai dai o rata la o masina..ca sigur mai ai si altele ...

Comment

• Pentru ca noi n-am facut parte din nici un imperiu. Noi trebuie sa fim aserviti. Sa cumparam ce ne vand altii si sa muncim pentru altii.
                                Asta pe de o parte.
                                Pe de alta parte, sunt balcanici care au alta atitudine. Vezi Serbia.
                                O mai fi si elementul genetic de vina, la romani?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google