Se vor mai face niste imprumuturi la FMI. Logic...
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Urmatorul pas e ca bancile sa preia casele celor ce le-au ipotecat. Asta dupa ce vor mai creste preturile. Apoi le vor oferi cu chirie familiilor care le-au pierdut, daca isi vor permite chiria, sau altor doritori.
Din popor de proprietari, romanii vor ajunge popor de chiriasi. Si in Vest e asa, dar aia asa au fost tot timpul. Noi am avut proprietatile preluate de la stat pe bani relativ putini, in 1990.
Comment
-
Promisiuni electorale in traducere, acum programul USL:
"Reducem taxele si contributiile sociale, ca sa ne auda si sa ne voteze lumea, si in acelasi scop, marim salariile".
Oricum, la ce au facut si fac pedeleii, ORICE PROGRAM E MAI BUN DECAT AL LOR. Orice numar pozitiv e mai mare decat zero.Last edited by mr.K; 31 May 2011, 13:17.
Comment
-
Eu nu mai votez PSD-ul indiferent de ce stratetgii de colaborare aleg conducatorii lui, PNL-ul era un concurent demn de luat in serios, dar USL? Niciodata cat traiesc nu o sa fiu de acord cu o alianta asta, se vede ca sunt hrapareti si ahtiati sa ajunga la putere, cel mai probabil nu o sa mai merg la vot...
Comment
-
Da.
550 la norma de hrana dupa cei -25% din salar. Dar cica salariile au crescut cu 15%. Cinshpe la suta din ce? Evident, din cei - 25. Genial!
Cand a fost intrebt dl. Ministru "Gigai calorie" ce economie se face la bugetul MAI, odata cu reducerea normei de hrana, a dat'o in balbaiala, a evitat raspunsul si apoi a inchis telefonul. Dar totusi, a tinut mortis sa spuna ca reducerea va fi recuperata integral luna urmatoare.
De unde va avea bani in iulie, asta n'a mai zis.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
-
Nu-si revin tari civilizate din criza,la Romania ce pretentii ai?Din cauza celor care ne-au condus, romanul s-a saturat sa mai reactioneze si-si vede fiecare de treaba lui.Unii pleaca afara,unii de furat ,altii de baut etc.Au devenit nepasatori.Fiecare pe barba lui si uite asa ne doare in basca de ce se intampla in tara.In 2000 dupa ce am terminat scoala militara timp de cateva luni nu am primit acel m50 si nu ne-am dat cu curul de pamant asa tare,desi toti aveam nevoie de bani pentru rate ,chirii etc.banii s-au dat esalonat in lunile urmatoare.Asta e viata.Nu-ti place sau te-ai plictisit?O foaie a 4 si scrieti demisia.Asa am facut eu ...Last edited by margelatu; 3 June 2011, 15:20.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment