mah sunteti nebuni? la ghinionu'nostru, ii batem pe nemti si ce dracu facem cu inca 100 de milioane, cand noi nu suntem in stare sa ne hranim calumea propria populatie?
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zilele astea s-a facut o statistica: productia de cereale, de fructe si de legume e peste asteptari. Deci am avea ce manca la preturi bune.
Dar........producatorii aproape dau faliment si intermediarii se imbogatesc.
Pentru ca acel minister fantoma (ca toate celelalte, de fapt) numit Ministerul Agriculturii nu asigura un pret de achizitie corect pentru toata lumea, micul producator nu are conditii de depozitare pentru mult timp, asa ca vinde in toamna pe nimic, pentru a putea infiinta o noua cultura.
Stai si te-ntrebi: la ce bun un asemenea minister cand nu mai are aproape nici un program viabil in derulare? Eu zic sa-l treaca la Udrea, cica pe partea de zootehnie e capabila.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostZilele astea s-a facut o statistica: productia de cereale, de fructe si de legume e peste asteptari. Deci am avea ce manca [snip]
Comment
-
Poti sa o mai zici odata. Chiar de graul ar fi asa mult ca s-ar depozita in santuri, pe marginea drumului, tot s-ar importa.
Mai stie careva cat grau s-a scos de la rezerva de stat acum multi ani si cat s-a mai pus la loc? Am auzit ca nici jumatate n-a ajuns sa fie pus inapoi de marii fermieri, puterea s-a schimbat, aia noi care au venit la guvernare au avut alte preocupari si tot asa.
Comment
-
Originally posted by ParuLuScorilo View Postuiti ca actualul sinistru al agriculturii a mai fost odata ministru. Prima lui masura atunci a fost sa declare tot graul din anul acela nepanificabil. La nici o luna dupa asta intrau in port la Constanta primele vapoare cu grau.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
mai e si acum de furat cate ceva. Uitati cum achita Udrea datoriile pe la banci.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va achizitiona servicii de creatie si productie in valoare de 8,6 milioane de lei fara TVA, in vederea realizarii campaniilor de promovare a brandului turistic national, informeaza ministerul intr-un comunicat de presa.
Cu alte cuvinte, mai coloreaza putin frunza aia de inca 2 milioane de euro, ca urmare a faptului ca SI anul acesta turistii straini s-au dus la bulgari.
Comment
-
măcar au fost românii la noi la mare...au fost sute de mii de turiști în ultimul week-end...dar nu pun numărul mare de turiști pe seama frunzei,ci pe seama crizei.mai exact,oamenii trebuie să meargă la mare,că e vară,e vacanță,dar fiind criză,în loc de zanzibar,antalya sau creta au ales marea noastră
Comment
Comment