Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mah sunteti nebuni? la ghinionu'nostru, ii batem pe nemti si ce dracu facem cu inca 100 de milioane, cand noi nu suntem in stare sa ne hranim calumea propria populatie?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Zilele astea s-a facut o statistica: productia de cereale, de fructe si de legume e peste asteptari. Deci am avea ce manca la preturi bune.
      Dar........producatorii aproape dau faliment si intermediarii se imbogatesc.
      Pentru ca acel minister fantoma (ca toate celelalte, de fapt) numit Ministerul Agriculturii nu asigura un pret de achizitie corect pentru toata lumea, micul producator nu are conditii de depozitare pentru mult timp, asa ca vinde in toamna pe nimic, pentru a putea infiinta o noua cultura.
      Stai si te-ntrebi: la ce bun un asemenea minister cand nu mai are aproape nici un program viabil in derulare? Eu zic sa-l treaca la Udrea, cica pe partea de zootehnie e capabila.

Comment

• sta bine capra, sau cum?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba )........sta bine "mama iedului"!

Comment

• Originally posted by Seba View Post
            sta bine capra, sau cum?
            Eu ma gandeam la varianta mai domestica: "dusa cu vaca la pascut".
            Cealalta varianta am auzit ca e meserie de baza combinata cu talent innascut.

Comment

• pai ea meseria de baza a avut-o. talent probabil ca are. fata are...deci merge pusa capra

Comment

• O sa ajungem in hau .. la Facau ..
                Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..

Comment

• Emil Boc pleaca in China.
                  Acolo cred ca se simte si el la "inaltime".
                  Oare cere ajutor financiar de la chinezi, ca doar si USA tot de-acolo au luat bani?

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Zilele astea s-a facut o statistica: productia de cereale, de fructe si de legume e peste asteptari. Deci am avea ce manca [snip]
                    uiti ca actualul sinistru al agriculturii a mai fost odata ministru. Prima lui masura atunci a fost sa declare tot graul din anul acela nepanificabil. La nici o luna dupa asta intrau in port la Constanta primele vapoare cu grau. Cei care au reusit atunci sa-si vanda peste granita productia de grau, n-au avut nici o problema, era perfect, calitatea I - numai aici era "nepanificabil". Adica oricat ar fi productia de mare, gasesc ei o metoda sa ne-o traga la mau.

Comment

• Poti sa o mai zici odata. Chiar de graul ar fi asa mult ca s-ar depozita in santuri, pe marginea drumului, tot s-ar importa.
                      Mai stie careva cat grau s-a scos de la rezerva de stat acum multi ani si cat s-a mai pus la loc? Am auzit ca nici jumatate n-a ajuns sa fie pus inapoi de marii fermieri, puterea s-a schimbat, aia noi care au venit la guvernare au avut alte preocupari si tot asa.

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                        uiti ca actualul sinistru al agriculturii a mai fost odata ministru. Prima lui masura atunci a fost sa declare tot graul din anul acela nepanificabil. La nici o luna dupa asta intrau in port la Constanta primele vapoare cu grau.
                        Doar ca... surpriza!!! Acel grau importat, de fapt era foarte romanesc.
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• iar acum cativa ani, tot gunoaiele astea erau la putere, doar ca atunci mai aveau si patriciu si manechinul ceva de furat...

Comment

• mai e si acum de furat cate ceva. Uitati cum achita Udrea datoriile pe la banci.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va achizitiona servicii de creatie si productie in valoare de 8,6 milioane de lei fara TVA, in vederea realizarii campaniilor de promovare a brandului turistic national, informeaza ministerul intr-un comunicat de presa.

Cu alte cuvinte, mai coloreaza putin frunza aia de inca 2 milioane de euro, ca urmare a faptului ca SI anul acesta turistii straini s-au dus la bulgari.

Comment

• măcar au fost românii la noi la mare...au fost sute de mii de turiști în ultimul week-end...dar nu pun numărul mare de turiști pe seama frunzei,ci pe seama crizei.mai exact,oamenii trebuie să meargă la mare,că e vară,e vacanță,dar fiind criză,în loc de zanzibar,antalya sau creta au ales marea noastră

Comment

• Pai sa mearga. Ca in 10-20 de ani plaja noastra va inceta sa existe. Fizic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google