Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O singură Supercorporaţie uriaşă conduce lumea
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Dark, in mintea majoritatii romanilor, Base conduce tot.
      Apoi fac un imprumut la vreo tentacula a supercorporatiei si baga banii intr-un cavou + prosoape pentru inmormantare, platind acele rate multi ani.

Comment

• "Paine si circ"...ca pe vremea Imperiului Roman

Comment

• Summitul zonei euro incheiat in noaptea de miercuri spre joi a condus la un ansamblu de masuri pentru solutionarea crizei, intre care reducerea cu 50% a datoriei Greciei fata de creditorii privati si intarirea Instrumentului European de Stabilitate Financiara (FESF), semnaleaza AFP, care detaliaza aceste masuri.

AJUTORUL PENTRU GRECIA

Bancile si fondurile de investitii private au acceptat sa renunte voluntar la 50% din creantele lor asupra datoriei Greciei pana in 2020: concret, cu incepere din ianuarie 2012, ele vor schimba obligatiunile elene pe care le detin cu unele a caror valoare va fi diminuata cu jumatate. Aceasta reprezinta stergerea a 100 de miliarde de euro din datoria Greciei, in prezent de 350 miliarde de euro.

RECAPITALIZAREA BANCILOR va beneficia probabil de ajutorul statelor care vor achizitiona actiuni ale bancilor private.

Buna metoda sa treci banii din sistemul public in cel privat, este?
          Abia astept ca din accizele, TVA-ul si impozitul pe salar achitate de mine sa acopar gaurile de la BRD Societe Generale ca parte a bancii mama franceze ce va pierde aproape valoare obligatiunilor grecesti.

Comment

• foarte misto faza cu inmormantarea)

Comment

• gsg poa' sa dea faliment si de 3 ori consecutiv, daca vrea, problema e ca se "acopera" de banii nostrii si scapa.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Uitati-va si plangeti

Comment

• Le-am dat CNP-ul, acum astept pomana electorala. Seful recensamantului imi inchipui ca-i membru PDL, nu?

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Uitati-va si plangeti
                    imi vine sa ma impusc singur. am ajuns mai rau decat ce a anticipat Lenin acum 100 ani

Comment

• Astia reglementeaza, dau legi, etc. Fratilor, ramaneti aici, ultimul stinge lumina!

Comment

• Vrajeala, CNP-ul il au oricum, de la evidenta populatiei. Si pot fi fabricate la CNP-uri "valabile" cu gramada, exista o aplicatie si pe net care exact asta face. Cine spune ca "poti sa faci un credit daca ai CNP"-ul... spune o mare prostie. Nu mai zic ca acuma credit nu mai iei nici cu mama adeverintelor si ci-urilor. Pe cate bonuri de masa/cadou v-ati scris CNP-ul pana acum? Nu comparam CNP-ul nostru amarat cu Social Security Number-ul american...

Comment

• Ma intreaba nenea cu ricensamantu': locuiti pe Leului, nu?
                          NU! Locuiesc in Dorobanti.
                          NU! Locuiti pe Leului!
                          NU! Va arat CI.
                          Nu conteaza! locuiti pe strada Leului, asa va am in lista mea.

Comentarii???

Deci, unde locuiesc?
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• la mine au venit, nu le am deschis usa si nu au mai venit.

in viitor ne vot tatua un cod de bare pe ceafa si il vor citi la supermarket

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                              Nu comparam CNP-ul nostru amarat cu Social Security Number-ul american...

E doar o chestiune de timp pana ajungem la fel

Comment

• pana la urma exista o lege care sa te oblice sa fii recenzat ? sau care sa te oblige sa declari CNP ul ? daca da unde o pot gasi ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google