Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am gasit pe internet acum cativa ani o baza de date a tuturor locuitorilor din judetul meu, CNP, adresa, stare civila... pentru mintile slabe televiziunile gasesc imediat o ocupatie si anume "Sa dam sau nu CNP-ul?" , "Ce parere aveti despre regele Mihai?" , "Credeti ca Elodia traieste?" etc.
    Vorba lui ParuLuScorilo, pe cate prostii nu am lasat pana acum CNP-ul? Mergeti fratilor in creierul muntilor, dati foc la buletin si traiti complet izolati de civilizatie daca nu vreti ca sa va fure cineva identitatea.

Comment

• Suferim ca popor de o teama de genul asta.
      CNP-ul exista in zeci de locuri, de la declaratii ale angajatorului la casa de pensii si la casa de snatate, la ANAF pentru fisele fiscale, pana la orice banca unde aveti vreun cont, la medicul de familie etc.
      Deci, NU E UN SECRET prea mare.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
        Uitati-va si plangeti
        Abia acum am reusit sa vad clipul si nu mi-a venit deloc sa plang, ba chiar am ras... E de plans ca a vorbit ala beat la telefon? Cine-i ala? Avem europarlamentari care sunt albie de porci cand sunt treji (nebauti) in comparatie cu omul ala care a facut greseala de a intra in jocul irealitatiiTv. Ma imbat ca porcul si refuz sa ma compar cu EBA, Vadim Tudor, Becali ... nu d.p.d.v. financiar bineinteles.

Comment

• E o chestiune de respect! Mai bine nu raspunzi la telefon decat sa te faci de ras!Dar il doare pe ala undeva ca aude lumea ce manga e.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Saptamana trecuta toate televiziunile mi l-au prezentat pe regele Mihai in sus si-n jos.
            Sincer, mi s-a parut ca noi, poporul cu duverse lipsuri materiale ne uitam de dupa vitrina restaurantului cat de bine o duce familia regala, ce mananca, daca-s veseli si trebuia sa fim multumiti pentru tot ce li se intampla, uitand de noi, de probleme, de cursul euro, de base, de taierile de salarii, de ratele la banci, de pretul la benzina.

Stam in extaz ca privim cum se ghiftuiesc niste oameni care n-au alt merit decat ca au fost coborati cu harzobul din cer, nu nascuti de ma-sa.

Pe Discovery World a fost in reluare incoronarea reginei Angliei. Aceeasi impresie, lumea ca la circ, se bucura de parca lor personal li se intampla sa ocupe tronul.

Aceeasi impresie ca si la nunta printului cu Kate.

Fratilor, sa mor de inteleg acest tip de gandire. Casa regala e doar inca o institutie care papa bani. Aaaaaaa, are terenuri, afaceri, imobile. Si de unde le are?

Sa vedem ce avere are regele: Familia regala detine patru castele cu un total de peste 450 de camere, aproape 20.000 de hectare de padure, trei imobile si un teren in Bucuresti, un imobil in Versoix-Elvetia care a fost vandut contra sumei de 1,5 milioane de euro, un imobil si terenuri in Poiana Tapului, cateva cabane si cantoane in Azuga-Predeal, zeci de kilometri de drumuri forestiere etc.

Per total, familia Regelui Mihai are o avere estimata, conform ultimei editii a TOP 300 Capital, lansat ieri, la 75-80 de milioane de euro, fiind clasat pe locul 78.

Iar faza cu "regii nu se ating" mi s-a parut foarte comica. Regele sa clatina mai sa cada cand a fost ajutat de cineva, trebuia mai bine sa-l lase sa ia o tranta, sa "atinga" solul tarii.

Ce credeti, are tara nevoie de o famile regala la care sa se uite cu admiratie si sa saliveze in timp ce aia se ghiftuiesc ?
            Care ar fi rolul familiei regale? (sa nu-ncepeti cu stabilitate, recunoasterea din partea celorlalte puteri etc,, nu ne baga nimeni in seama in plus fata de acum doar pentru ca am avea rege, tot un guvern ar conduce tara).
            Last edited by mr.K; 31 October 2011, 13:07.

Comment

• In principiu, un rege este educat de la nastere in niste reguli si limite foarte stricte. Ai intelege daca ai fi trait intr-o astfel de tara. Ar fi multe de spus, dar pe scurt, pe englezi ii inteleg foarte bine cand sunt regalisti si isi iubesc regina. La fel si pe altii. La noi insa, noi nu mai avem familie regala, asa cu nu mai au nici rusii, nici chiar bulgarii si nimeni din fostul bloc sovietic. Ce se intampla in "familia regala" de la noi este si trist, si hilar, si penibil. Poate ca Mihai mai merita respect, dar dupa ce el dispare, ar fi bine ca restul "familiei" sa ne cam scuteasca.

Comment

• Pe englezi nu-i pot judeca, sunt un popor care casca gura efectiv la niste handicapati fizic (vezi Charles).
                Totusi, nota de plata pentru a avea famile regala e piperata.

Care este valoarea totală anuală a veniturilor generate de către Regină şi cum este cheltuită? Având la dispoziţie, anual, aproximativ 84 milioane de dolari, Regina trebuie să distribuie, de asemenea, banii familiei.
                Cea mai mare parte a indemnizaţiei ei se duce pe plata personalului, vizite de stat, funcţii ceremoniale şi întreţinerea gospodăriilor regale.
                Prinţul Charles de Wales, deţine un portofoliu de proprietăţi în partea de vest a Angliei în valoare de peste 1 miliard de dolari. Ducatul Cornwall, care are o suprafaţă de peste 210 kilometri pătraţi, inclusiv proprităţi agricole, comerciale şi rezidenţiale care generează venituri anuale de aproximativ 28 milioane de dolari.
                Prinţul Charles are dreptul la veniturile generate de Ducatul Cornwall, în scopul de a acoperi costurile legate de viaţa sa privată, precum şi a familiei sale, inclusiv Prinţii William şi Harry.

Scump dom'le, scump. Singurul lucru bun facut de bolsevici a fost "eliminarea" familiei tarului.

Comment

• Nesimtirea nu este numai apanajul unora dintre regi. Aveti idee cati dintre miliardari stau in case RAPPS cu chirii simbolice? Un mic exemplu:
                  http://ancheteonline.ro/2010/08/ion-...-300-000-euro/
                  http://www.evz.ro/detalii/stiri/case...gi-946412.html
                  http://www.evz.ro/detalii/stiri/oana...ta-946245.html
                  http://www.evz.ro/detalii/stiri/fost...ia-946242.html
                  Last edited by ParuLuScorilo; 31 October 2011, 13:36.

Comment

• Macar pe astia nu-i admiram/adulam de dupa vitrina.

Pe cand pe asta, poporul englez il vede mostenitorul tronului. Oare cat va cheltui cand va fi rege, daca acum cand nu este:

Printul Charles pare a nu cunoaste notiunea de austeritate. O demonstreaza acestuia pe 2010, care au atins suma de 19,7 milioane de lire sterline, in crestere cu 4,9% fata de anul precedent, cand salariile angajatilor sai au fost inghetate.Cheltuielile cu caracter personal ale printului au crescut cu 50% fata de 2009.
                    Last edited by mr.K; 31 October 2011, 13:37.

Comment

• Nu ai si informatii despre donatii spre tarile africane ,despre bursele acordate si sustinerea unor organizatii non-guvernamentale care lupta pentru ,pastrarea ecosistemelor si traditiile din unele tari? Asa ne-au obligat tavarasci sa gandim...Unii au avut curajul sa se ridice...
                      Si pana la urma englezii, olandezii,spaniolii,suedezii,danezii,norvegienii,g elgienii sunt saraci?
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Jos palaria mr.K, as fi totusi curios de unde are regele Mihai proprietatile mentionate de tine, cate cabane a construit el sau taicasu... Am fost anul trecut la Peles si mi-au cerut 100 de lei ca sa intru eu si muierea, le-am spus alora ca am venit sa vizitez si nu iau nimic cu mine; cica "da domle, dar regele cere si primeste anual nu stiu cate miliarde de pe urma folosiri castelului ca si muzeu", poftim? Maria sa ia banii astia si nici macar nu da cu matura in fata usii. Regii nu se ating... patetic.

Comment

• Am eu vreo obligatie ca cetatean sa suport cheltuielile cu bursele/donatiile facute in nume propriu de un print /rege?
                          Te incalzeste cu ceva?
                          Te doare asa tare de tarile Africii? Sau de India? Poti sa te inscrii la voluntari la Crucea Rosie.
                          Aia fac pe banda rulanta copii si stau sub copac la umbra, toata ziua. Am eu vreo cina pentru nefericirea lor? Nigeria are resurse mari de petrol si e saraca. Pentru ca si la ei guvernul e corupt si ia toti banii. Vrei sa tin eu locul guvernului Nigeriei?
                          Last edited by mr.K; 31 October 2011, 14:21.

Comment

• Regele e ultima persoana la care sa te gandesti ca e suportata de contribuabil. Pana acolo mai e o turma flamanda care se ascunde in spatele conceptului de STAT.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ca si la engleji. Imi ajunge statul, nu mai am nevoie si de casa regala.

Comment

• Asa este darksid3.Pana la rege sustinem fara sa clipim, dand buzna la Administratia Financiara pe 10 ianuarie,pe regii nostrii...ai asfaltului, ai bordurilor, ai energiei de orice natura.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google