Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nici eu n-am fost in Finlanda, doar in Danemarca. In vizita. Am un frate care lucreaza acolo. Nu compara niste frantuzi (care fac patiserie si au 35 de zile de concediu de odihna pe an, fiind in general un popor de plangaciosi) cu popoarele nordice.
    Ei bine, in nord e alta lume. In Norvegia cica e si mai bine, am sa vad cand/daca ajung vreodata pe acolo.

Comment

• Frantujii mai si lucreaza 7 ore pe zi. Intr-adevar sunt o natie de plangaciosi. N-am fost in nord dar lucrez cu frantuji de 4 ani si mi-au iesit pe ochi.Cel mai harnic frantuz pe care-l stiu e un marocan naturalizat

Comment

• Intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv,C.Muntean,director ASSAI, vorbeste despre decizia R.A.R. de a mari tarifele de pana la 20 de ori pentru cele 7.000 se ateliere service.Ca urmare a acestei masuri "aberante a unei institutii politizate"cum o numeste dl.Muntean se estimeaza o crestere a numarului de someri precum si o marire a tarifelor RCA si CASCO la inceputul anului viitor.
        Asadar,saptamana si stirea.ROMANIA INCOTRO?
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Iancule nu te mai uita la realitatea si antena3, astia mananca rahat mai cu pofta decat un caine flamand! Cu timpul o sa ajungi sa crezi ca esti muritor de foame.

Comment

• Mai Vasile bine ar fi sa nu fie asa,dar tare mi-e teama ca asa va fi.Pana una alta decizia R.A.R a intrat in vigoare deja.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• mda se pare ca asa este. tarifele RAR vor fi majorate obscen de mult

Comment

• Slovacia a declarat stare de urgenţă în cel puţin 15 spitale după ce mii de doctori şi-au dat demisia simultan. Dacă nu vor rămâne în posturi, doctorii riscă amenzi sau închisoarea.

Medicii slovaci au ales acest gest extrem din cauza salariilor extrem de scăzute. Starea de urgenţă a fost decretată de premierul Iveta Radicova, pentru a se asigura că sistemul public de sănătate nu este compromis în totalitate. Au fost adoptate măsuri de urgenţă pentru 15 spitale din ţară, inclusiv două clinici din capitala Bratislava, scrie presa britanică. Măsurile, în cazul stării de urgenţă, se referă la a obliga medicii să stea la posturi, în caz contrar urmând să fie amendaţi sau chiar condamnaţi la închisoare.

Salariul mediu al unui doctor cu vechime mică se situează între 550 şi 600 de euro, în timp ce un medic cu experienţă, specializat, câştigă între 1.000 şi 1.200 de euro lunar.

In Romania salariile sunt de 3 ori mai mici decat alea.

Toata tara ar trebui sa intre in greva, nici gunoierii sa nu mai lucreze macar. Sa lucreze doar Guvernul cu Nuti prim ministru.

Comment

• Si daca aresteaza toti medicii, care-i baiul ?....oricum tot colaps scrie pe ei! Hai sa vedem cati aresteaza, cati amendeaza daca nimeni nu mai face nimic.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• N-au tupeu sa aresteze pe nimeni. Pana la urma, fiecare renunta la contactul de munca si pleaca din Slovacia in alta parte (Irlanda ii asteapta cu bratele deschise, e o criza de cadre medicale foarte mare, am intalnit pe cineva venit sa se trateze in Romania pentru ca acolo erau putin neuorochirurgi de valoare si trebuia sa astepte mult timp pana la operatie).
                    Bravo lor, aia au sange in instalatie.

Comment

• Cand am ajuns si noi in UE se destrama sandramaua.

Oricum, noi continuam cu ce ne pricepem mai bine: sa da, ţepe.

"Tunul anului": O escrocherie piramidala cu asigurari medicale

Tot mai multe firme anonime promit castiguri uriase din colectarea de adeziuni la viitoarele case private de asigurari de sanatate, in conditiile in care nici macar nu a aparut proiectul noii legi a sanatatii.
                      Cum functioneaza noua schema piramidala? Internetul este plin de asa-zise anunturi de oferte de "cursuri" pentru viitori agenti pentru colectarea de asigurari de sanatate. Cel care cade in plasa plateste o taxa care poate ajunge si pana la 100 de lei in schimbul careia nu primeste niciun certificat de absolvire al acestor asa-zise cursuri, ci doar promisiuni de zeci de mii de euro, atentie! dupa aparitia legii a carei forma nici nu este cunoscuta deocamdata.

Golania de la Rosia Montana, la un pas de a fi aprobata

Ieri, Comitetul de Analiza Tehnica (CAT) pentru proiectul minier de la Rosia Montana mai are nevoie de "una, maximum doua sedinte" pentru a lua o decizie, a declarat Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor. Intrebat in ce stadiu se afla examinarea proiectului de la Rosia Montana, ministrul Borbely a raspuns: "Un stadiu avansat. Mai trebuie una, maximum doua sedinte ale Comitetului de Analiza Tehnica, dupa care vine decizia". Borbely a declarat ca prima sedinta a CAT pe tema proiectului minier va avea loc "undeva in luna ianuarie".
                      Mie unul imi plac reclamele plangacioase ale unor oameni de prin zona. reclame platite bineinteles de firma care urmeaza sa exploateze aurul, acolo. Curat lucru obiectiv.

In primul rand nimeni nu stie cine a semnat si cand a fost semnat acest contract
                      In al doilea rand, oamenii de acolo nu mor de foame si nu vor ca acel aur ( si nu numai....) sa fie exploatat mai ales de straini.
                      O cunostintaacolo in concediu de doi ani, a vazut situatia reala, a vorbit cu oamenii...Tot ceea ce vedem e o mascarada a strainilor. Cladirile din Rosia Montana sunt acoperite cu panze pentru a da impresia ca sunt renovate, au pus indicatoare turistice spre locuri care nu mai exista. Urci plin de curioziate si respect pentru natura si istoria locurilor doar pentru a vedea placi comemorative a ceea ce a fost in acel loc, nu pentru a vedea ceea ce era de vazut....Doamne plange pamantul acesta romanesc...
                      Acolo se pot trai, acum.
                      Ma-ntreb, dupa ce incepe exploatarea, la cativa ani distanta, se va mai putea trai acolo?
                      Last edited by mr.K; 14 December 2011, 10:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• acum cativa ani circula un banc de genul "2007-intram in sfarsit in ue, 2012-se destrama ue, 2015-romania e singura tara membra ue...". unii mai cred si-acum ca asta nu e posibil. desi, la rece, politic, nu cred ca se va renunta la ue. cine ar avea curaj sa le explice oamenilor ca au tras 20 de ani degeaba ca sa se intoarca in 1990? chestia asta trebuie facuta treptat, ca oamenii sa-si doreasca in unanimitate lucrul asta, sa creada ca vine de la ei, nu de la un mic grup de interese.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Politic UE va rezista, dar va fi un fel de club al tarilor, nu o structura cu o politica financiara coerenta, daca Germania va fi saracita intentionat de evreii din lumea finantelor.
                          Niste institutii financiare ajuns sa detina controlul politicii monetare a statelor si a populatiei. Saracie scrie pe noi.

Comment

• Acum cativa ani, cand ascultai voci care avertizau, lumea era tentata sa-i faca nebuni sau conspirationisti. Uite ca acum lucrurile tind sa se materializeze iar unele deja exista. Oricum, omul, in general tinde sa nu mai proceseze ceea ce se intampla chiar daca il pui in fata faptului implinit. Trebuie un sut in fund ca sa se dezmorteasca dar atunci e prea tarziu.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ce mi se pare amuzant e faptul ca tarile bogate din Europa ar avea pretentii si la cele mai sarace sa puna umarul cu bani, dupa ce pana acum le-au jefuit de tot ce aveau mai bun.

Sclavii vor muncii intodeauna pentru bunastarea stapanilor. Asa a fost si va fi, indiferent ca vorbim la nivel de tari sau de persoane.
                              Last edited by mr.K; 15 December 2011, 14:18.

Comment

• Citat:

"Vor distruge economia Europei şi vor construi alta în China. Până atunci, au deschis pieţele europene pentru mărfurile chineze. Sistemele de învăţământ europene cad, iar noua generaţie va şti din ce în ce mai puţin. Asta va distruge Europa pe termen lung."

sursa
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google