Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @mr.k
    @D-fFENS
    Am evitat o astfel de pozitie vizavi de discutia de mai sus pentru a evita un mesaj interpretabil aici pe forum.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Ce vorbim noi aici a aparut in multe locuri, nu te teme de interpretari, ca nu se face un reportaj CNN cu ce vorbesc userii logan forum.
      Media e controlata binisor, pana si Wikileaks a sfarsit prost.

Comment

• Ce sa mai spunem de facebook, spionaj de voie; vacs intimitate.

Comment

• Mai bine ne strangem 100-1000-5000 si ne facem o colonie in varf de munte, sa nu mai avem treaba cu facebook, noul insignia, raboaie, lepra, boala vacii nebune, antrax, tampax, 11 septembrie, Irak, Iran, China, evrei si masoni....

Comment

• Omul e o fiinta sociala, cu drepturi pe care nu ar trebui sa le incalce nimeni.Setea sa de a cunoaste, de a sti, nu pot fi ingradite.Izolarea sa tine de un fanatism care nu e specific fiintelor rationale.
            Vizavi de razvratirea lui PCH, care e de inleles in aceasta lume ingrata, as aminti celebra intamplare a unui soidat japonez care inca mai astepta ordinele comandantului sau dupa ce razboiul se incheiase de mult.

Comment

• PCH-ideea ta poate pare hilara multora,dar in viitorul apropiat,cine stie?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Hahaha, saracu' de el. Gluma gluma, dar uneori iti vine sa te duci pe campii. Ma uitam la NG sau Discovery, la un om care traia cu o haita de lupi....a fost primit de lupi in haita lor, la inceput era un membru pe o scara foarte joasa intre ei acolo si dupa un timp spunea ca este de rang mediu .....isi permitea sa "maraie" la alti "frati" cand se hraneau...si se hraneau ca niste lupi :| Eu am tras multe concluzii dupa documentarul ala

Stiu ca poate parea hilara multora....dar ai spus bine, multora, majoritatii, cei care nu vad si nu isi dau seama de lumea in care traiesc. Pentru ei important e sa aiba "adidasi belea", sa se dea cu gel in cap si sa zica "eu sunt geeelaat" , sa bage in ei tot felul de alimente pline de "cancer".....astia sunt acei multi!
                Last edited by PCH; 15 December 2011, 18:30.

Comment

• Pana la urma e optiunea fiecaruia sa se poarte intr-un fel anume; societatea este cea care va agrea, sau dimpotriva, un anumit fel de comportament. Se spunea undeva pe aici ca romanul trebuie educat cu forta, sau ceva in sensul asta; anumite constrangari sunt binevenite dar, daca se intrece limita sa ajunge la dictatura. Uitati cazul unor popoare arabe in care o mica infractiune era pedepsita crunt; credeti ca acele popoare au devenit mai civilizate datorita fricii? Aceste edicte erau folosite de o clasa aflata la putere sa stapaneasca, sa oprime. Inca mai cred in anumite valori...stiu sunt utopic,dar ...

Comment

• eu ajung tot mai des la concluzia ca emigrarea in africa, e cea mai sigura metoda de a scapa de ce va urma in viitorul nu prea indepartat...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Aha... si ne luam la noi cazanul de tuica, sapa, casetele cu gutza, cateva pachete de tigari (cine stie ce gasim acolo) si soacra, ca sa aiba cu ce incepe masa canibalii (in caz ca dam de ei). Ahh... am uitat, mai luam si o antena TV ca sa prindem realitateatv... sa vedem "adevarul" si cine mai fura in Romania (mai mult ca VANTU). Parerea mea ramane constanta si anume, in Romania este bine, criza nu-i sperie pe romani.
                      Last edited by vasile78; 18 December 2011, 00:40.

Comment

• Sa speram ca nu ne va speria nici viitorul care bate la usa.
                        Sa auzim numai de bine,daca mai este posibil...

L.E.-De revelion nu voi mai ura nimanui un an mai bun,doar o sa ma fac "praf".
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• vasile, pe aia cu cazanul de tuica si manele, prefer sa-i las aici, cu "irealitatea" lor cu tot. daca e sa plec vreodata in africa, ma apuc de agricultura si atat.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Agricultura se poate face si in Romania, ploua mai mult ca in Africa... a fost o perioada cand mi-am dorit din tot sufletul sa plec din tara, m-am interesat de oferte de munca, am depus CV-uri, am dat interviuri etc. Am ajuns la concluzia ca mai bine mananc o paine neagra la mine in tara decat una alba in strainatate, multi colegi care au plecat nu sunt foarte incantati, doar se bucura de o experienta noua.

Comment

• ce se face la noi nu e "agricultura" iar in maxim 5 ani vei fi obligat sa faci "agricultura" cu semintele "lor", sub controlul "lor" iar orice incercare de a manca ceva natural, de-modificat genetic, va fi un esec total sau poate chiar infractiune. in s.u.a deja de 2 ani s-a dat legea, la noi cat mai crezi ca dureaza? codex alimentarius a fost aprobat deja. in africa, in schimb, aia nu au asa ceva, ii doare-n coor de fmi, codex falimentarius, etc.
                              cat despre painea neagra, da-mi voie sa-ti zic ca acasa e acolo unde te simti bine. daca tu te simti bine cu paine neagra, eu unul o prefer pe aia alba, "curata", nu plina de rahaturi. deocamdata, insa, mai e loc de-ntors, dar daca se-mpute treaba, fii sigur ca vom fi multi aia de te vom lasa sa stingi becu' la buda

Comment

• Care sunteti "pe fir" in momentul asta, mutati pe TVR1
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google