Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu cred ca va faceti griji degeaba, nu o sa desfiinteze nimeni smurd-ul si nici ambulanta, ci vor mai veni cei din privat cu 4-5 masini care vor fi subordonate dispeceratului unic de urgenta 112. Nu suna nimeni la alt numar decat daca vrea sa primeasca chitanta, clasificarea echipajelor si evaluarea lor se va face de catre stat ca si pana acum.
    De asta va spun, corect ar fi fost ca la TV sa se explice exact oamenilor ce se va intampla, nu sa puna lumea cu curu' pe jar cu desfiintarea smurd-ului. Si nu va faceti griji pentru Arafat, nu a "murit" cum se jelesc unii, a facut un lucru bun iesind din politica, un lucru si mai bun era daca nu intra deloc. Cat despre migrarea personalului... cand s-a infiintat smurd-ul in Galati acesta a "canibalizat" serviciul de ambulanta preluand soferi, asistenti si medici pe care brusc lumea nu i-a mai vazut ca pe "incompetentii" de la ambulanta ci ca pe "ingeri rosii" de la smurd... Oricum, multi vad situatia creata prin cele doua prisme, cel bun (Arafat) si cel rau (Basescu), daca propunerea ar fi venit din partea lui Arafat sunt sigur ca toti ar fi imbratisat-o cu caldura fara sa va mai ganditi la urmari, doar vine din partea unui om bun. Mai traim si mai vedem...

Comment

• vedeti ca s a schimbat subiectul pe realitatea. se vorbeste de eutanasierea cainilor vagabonzi

Comment

• Nu cumva in cativa ani sistemul provat sa "canibalizeze" sistemul ambulantei de stat si s adicteze regulile pe piata, de genul: bah statule, tu imi datorezi fix 400 de lei cursa unei ambulante, nu 200 cat vrei sa-mi dai (e un exemplu). Nu imi platesti 400, eu nu mai prestez, cauta pe altii. Si unde sa gasesti peste noapte un sistem de urgente de stat pe care te-ai chinuit sa-l demolezi?

Santajul va fi cartea jucata de sistemul privat, acest lucru e deja valabil in Slovacia.
        Si implicit, preturi mai mari decontate din aceeasi bani implica mai putine curse ale ambulantelor sau MARIREA BUGETULUI pentru continuarea activitatii, ceea ce de fapt se si urmareste.
        Sa traiti bine! Dar va rog sa nu fiti naivi.

Comment

• )) buna asta alessandro

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
            vedeti ca s a schimbat subiectul pe realitatea. se vorbeste de eutanasierea cainilor vagabonzi
            Fix de asta ma doare, il las pe PCH sa se ingrijoreze/bucure.
            Eu am doi caini la tara,imi plac, dar nu-i aduc la Iasi in apartament sa ma satur de ei si apoi sa le dau drumul pe strazi.

Daca e o cruzime sa eutanasiezi niste animale nocive in mediul urban, propun ca nici porcii sa nu mai fie taiati de Ignat, ci eliberati pe strazi.
            Sau sa nu mai otravim sobolanii si sa mancam cu ei din fafurie, ca in India.
            Last edited by mr.K; 11 January 2012, 13:55.

Comment

• in pantelimon la INCERC ( este o intreprindere ) exista o haita de caini nemiloasa. daca incerci sa treci pe acolo printre blocuri esti linsat la propriu.

astia care dorm cu cainii vagabonzi in casa duceti va pe acolo si vorbim dupa. asta daca va mai intoarceti

de la Timisoara la Madrid nu sunt atatia caini babagoti cat am eu de la mine la Iancului, 1 km

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                vedeti ca s a schimbat subiectul pe realitatea. se vorbeste de eutanasierea cainilor vagabonzi

Ce ironie fina maestre ... multumim pt atentionare, pe acelasi principiu iti recomand Cartoon Network.

Comment

• unii colegi au stiut sa o ia ca pe o gluma, ceea ce era si defapt. prea fin ? scuza ma

Comment

• nu e nicio schimbare de subiect. oamenilor le poti face orice, poti sa le tai salariile, poti sa le inchizi spitalele, poti sa-i si eutanasiezi legal in unele tari, poti sa le bagi coplata, dar de maidanezi n-ai voie sa te atingi! a zis curtea constitutionala!

Comment

• maine poimaine imi ia din salariu sa dea mancarea la javre. o pensie ceva, gasesc ei

Comment

• Nu stiu daca exista cineva pe lumea asta care sa iubeasca cainii mai mult ca mine dar nu mai suport sa ii vad satra peste tot in Bucurestiul asta....sunt mii! Nu vreau sa fie ucisi, nu e vina lor dar sa nu mai mi lase pe strazi!!! Suntem in 2012, oare in Paris, Viena, Amsterdam, Munich, Milano umbla brambura cate 20-30 bucati maidanezi. Trebuie facut ceva.
                        Cat despre SMURD....Dumnezeu cu mila! Un lucru mergea ca la carte in tara asta si exact pe ala vor sa il termine.

Comment

• Lasa ca asa e frumos... sa se sature pana in gat de toate relele astea cei care au votat portocalii. Eu zic sa i mai voteze o data )

Comment

• Incet dar sigur, in Romania se va instaura o dictatura manjita cu aroma de democratie, pentru cei inca... naivi, sa spunem.

Ventedele personale primeaza, gasca portocalie este atotputernica si de necontestat. Cui nu'i convine, poa' sa plece, dar sa lase totul aici.

Interesant de urmarit cazaul Interagro - RomGaz. Punem pariu ca se lasa cu o sponsorizare grasa la urmatoarele alegeri?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Vreti sa spuneti ca Ponta si psd-ul lui cu aliante si alte cele e curat si ar fi fost pentru popor??? Vreti sa spuneti ca aia erau mai interesati de noi? Hahahahhahahahahahahahahhaahah

Comment

• Nu vreau sa spun nimic, ma. Tu roaga'te sa nu te pricopsesti cu vreun primar blond si pufos, caci atunci borduriada, "National Arena" si Podul Basarab or sa ti se para picaturi de apa.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google