Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Băsescu merge să consulte o vrăjitoare.Vrăjitoarea închide ochii şi îi spune :
    - Vă văd trecând pe un bulevard foarte mare, într-o maşina decapotabilă şi lumea strigând de bucurie.

Basescu zâmbeşte şi o întreabă :
    - Deci mulţimea este fericită ?
    - Da, ca niciodată!
    - Şi oamenii aleargă după …maşină ?
    - Da, aleargă în jurul maşinii, ca nebunii. Poliţiei îi este foarte dificil să facă loc maşinii.
    - Sunt şi oameni care poartă drapele ?
    - Da, drapele şi bannere cu cuvinte de speranţa pentru un viitor mai bun.
    - Chiar aşa? Şi oamenii strigă, cântă?
    - Da, oamenii strigă fraze de speranţă :
    “Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!!” Poporul este în sărbătoare.
    - Şi eu, eu cum reacţionez la toate astea ?
    - Nu pot să văd ! Coşciugul este închis.
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• doua zile la rand am fost la Universitate. nu la proteste.

am ajuns la o concluzie. poporul roman este o bruta. o bruta fara creier.

Comment

• Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• au incercat sa intre in universitate pe la geologie. niste studenti au strigat plecati acasa si au inceput sa zboare pietre in geamuri. eu eram jos in hol cand incercau sa forteze usa.
          au intervenit jandarmii

Comment

• daca au venit ultrasii nici nu e de mirare ca o sa iasa urat!!!
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
              doua zile la rand am fost la Universitate. nu la proteste.

am ajuns la o concluzie. poporul roman este o bruta. o bruta fara creier.
              Orice gloata, oriunde in lumea asta, se comporta identic
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• se comporta identic. in acelasi timp este foarte usor de manipulat.

puteai face un roman doar din analiza expresiei fetzelor grotesti care erau acolo. Bruegel e mic copil fata de ce am vazut in piata azi. mirobolant, fabulos

Comment

• La "revolutie" in '89 cum crezi c-a fost ? Au murit ca prostii! Morti de beti, gura casca, militari ce trageau unii in altii.
                  Daca s-ar vrea ceva cu adevarat folositor, sa urmam exemplul Islandei.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 99.99 % sunt atat de inculti incat nu stiu unde este Islanda pe harta.

iar " revolutia" de acolo este o solutie de avarie, cel putin pana la gasirea unor solutii concrete in rezolvarea problemelor. nu se poate mentine starea actuala a la long. sunt de platit niste datorii acolo iar Islandei nu ai ce sa ii iei. o iei cu totul

stai sa vezi la noi cand vine scadenta la FMI. hai sa punem un pariu....sa ghicim ce ne vor lua prima data. ce conglomerat industrial va mai disparea. eu stiu unul care este tinta perfecta si cred ca va primul care dispare
                    Last edited by alessandro; 15 January 2012, 22:32.

Comment

• spune tot...

Comment

• probabil PETROM-ul !!!!
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• ce sa spun ? se apropie data scadenta la FMI. crezi ca nu se stia ca Romania este incapabila sa dea acesti bani inapoi ?

criza este o mana cereasca pentru FMI. da cu bani in stanga si dreapta ca ultimul camatar si cand vine scadenta ... aaaa nu aveti bani ? nu i problema noi suntem intelegatori. ne dati ceva in contul datoriei. ceva ce nu ar fi putut niciodata sa obtina pe cai comerciale cinstite.
                          ceva precum Portile de Fier. ce poate fi mai bine decat sa le iei la 10x sub pretul evaluat si energia sa o vanda tot la noi in tara la pret 10x peste evaluat.
                          urmeaza combinatul de la Turceni si altele. pe energie se trage tare. nemilos as zice

@ matheo petromul deja a fost vandul mult sub limita de bun simt a subminarii economiei nationale. rompetrolul la fel. culmea romania care era prima tara din lume ca exportatior de utilaj petrolier din lume. facute aici la ploiesti campina si targoviste

romania lua petrol din libia ( il aducea flota ca exista ), noi il prelucram si il vindeam in toata europa la preturi absolut fantastice si benefice pentru economia noastra. activitate de samsarie care aducea bani grei romaniei. din astia am trait pana in 97

acum austria ia petrol de la noi il prelucreaza in austria si il vinde la noi cu pret de ti se taie genunchii la pompa. daca stai sa calculezi pierdere este dubla.

si mai sunt alte sute de cazuri care pun tara pe butuci, pe sticle de lapte chiar. eu nu imi explic cum rezista inca de unde ?
                          Last edited by alessandro; 15 January 2012, 22:48.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                            Acum au ocazia bucureștenii (apropo de ce spuneam mai sus) să crească în ochii provinciei... sau cel puțin în ai mei.
                            Asa rau am ajuns bucurestenii fata de braileni?

Am fost de n ori in Braila si am vazut multe, si mai bine no comment .
                            Toata zona aia Braila, Galati , Tulcea se duce da rapa rau .

Ca sa il dam jos pe marinar trebuie sa fie un alt 1989 sau asteptam alegerile.
                            real power..... diesel power by

Comment

• Aaa, brăilenii? Gălățenii? Suntem praf. Pe bune. Eu de ce zic că Buc. e ultima speranță? Pe noi ne-au pus demult cu botul pe labe. Celelalte jivine, PSD-iste. Dar ăștia trebuie să plece acum. Vedem noi pe urmă. Acum că am învățat să protestăm, ăia de-or veni poate n-or mai fi așa nesimțiți ca ăștia.
                              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Originally posted by cosmindan View Post
                                Asa rau am ajuns bucurestenii fata de braileni?

Am fost de n ori in Braila si am vazut multe, si mai bine no comment .
                                Toata zona aia Braila, Galati , Tulcea se duce da rapa rau .

Ca sa il dam jos pe marinar trebuie sa fie un alt 1989 sau asteptam alegerile.
                                macar va ganditi ce repercursiuni dezastroase ar avea o revolutie in romania acum ? mai avem potenta financiara de a sustine o revolutie ?

stii ce se intampla ? iti zic eu... euro o ia in sus, leul in jos, creste benzina, scade sicguranta si increderea investitorilor pentru romania ....cu alte cuvinte dam lovitura de gratie tarii sa cada jos

in 89 aveam potenta financiara si exista contextul social care era infometat dupa comert dupa bunuri. era un vid de materie la noi in tara. acum ce e ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google