Nu iese nici o revolutie, nu fara coordonarea unor influente. Stai linistiti.
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Erau niste mafioti si aia , dar nu in halul asta. Nu existau asemenea incidente, sa ajunga lumea la disperare, n au taiat salarii cate si mai cate...Jandarmeria i a mai ramas chiorului.
@ alessandro
Mai bine sa stam sa rabdam la nesfarsit nu?
Comment
-
si ce influente trebuie starnite sa poata face o revolutie. cel putin la fel de tupeiste ca cele din 89.
in piata universitatii am vazut doar niste cimpanzei frustrati de propria incapabilitate de a intelege si de a face ceva cu viata lor. niste balauri acefali care au impresia ca oricine este de vina in fara de ei. ar trebui sa ne uitam la noi sa vedem ce este in neregula cu noi si apoi sa urlam ca niste agramati in strada ca murim de foame
din pacate la asta se rezuma inteligenta poporului roman.
@ champion si dupa jos basescu ce urmeaza sa imi spui ? ce se intampla dupa jos basescu ?Last edited by alessandro; 15 January 2012, 23:00.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Poststii ce se intampla ? iti zic eu... euro o ia in sus, leul in jos, creste benzina, scade sicguranta si increderea investitorilor pentru romania ....cu alte cuvinte dam lovitura de gratie tarii sa cada jos
Investitorii au plecat deja, cin' să mai plece? Și nici alții nu-s cu bunghiul pe noi. Benzina e aproape cea mai scumpă din EU... unde e pierderea?
Euro, va pica, nu mai contează cursul lui.
Fă diferența între cimpanzeii pe care-i aleargă jandarmii și oamenii care au rămas pașnici în Piața universității.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Trebuie sa iasa toti in strada
Ar trebui sa eliminam EURO ? ce inseamna EURO ?
Multe tari nu folosesc EURO , la noi nici pe piata nu e EURO si voi aveti facturile la telefoane in EURO !!!
Auzi la televizor numai EURO EURO EURO ... Unde e moneda nationala ? unde e LEUL ?
Cand va luati o masina de ce nu spuneti ca ati dat pe ea 40.000 de LEI ? Voi nu , ati dat 10.000 de EURO !!
Sa plece EURO asta !!Last edited by bGy; 15 January 2012, 23:00.sigpic
Comment
-
d asta nu merge fratioare nimic in tara asta... mentalitate 0
Trebuie linsati toti nenorocitii portocalii in frunte cu mizeria de base. Aaaa era sa uit de nuti Intr-un fel am multumirea ca sufera papagalii care au sustinut un asa om ca basescu. Sa se spele acum cu el pe cap...
Comment
-
daca nu as fi fost sa ii vad doua zile la rand...sa le vad fetele mutilate de incultura si alcool de cea mai proasta calitate puteati sa spuneti ca va mint.
de ce nu vedem ingineri in strada ? sau macar studenti ca aia nu au bani si o duc greu. va spun eu nici macar un student din toata universitatea nu a simpatizat cu acele proteste.
oare pantru ca au acel minim bagaj de cunostinte sa le permita sa faca analiza justa a situatie si sa nu traga concluzii doar din ce vede la televizor. e mare lucru sa stii sa gasesti o sursa corecta, sa judeci o idee prin prisma cunostintelor personale si nu prin ceea ce vor altii sa vezi.
asta e diferenta dintre aia care stau acasa si aia care se comporta ca niste animale in strada
Comment
-
Iti spun eu ca in finalul lui 2011 romanul nu a mai avut ce pune pe masa, si i-a ajuns cutitul la os sau mai bine zis i s-a lipit buricul de sira spinarii de foame.
Lucrez cu magazinele mari si am vazut ce a fost in oct,noi, dec 2011 fata de 2010 si vad ce este acum in ianuarie 2012 fata de 2011. Este praf totul.
Cand a mai aparut marinarul si a inceput sa taie SMURD-ul , romanul deja s-a gandit ca o sa moara linistit in casa ca nu o sa mai vina nici salvarea sa il ia la spital.real power..... diesel power by
Comment
-
pentru alessandro
acum 1 ora a intrat presedintele UNSR in direct prin care a spus ca s-au strans 300 de studenti in regie si se indreapta spre piata universitatii !
Nu mai vorbii prostii, poate doar ai trecut pe acolo cu masina.
Au fost intervievati ingineri cum spui tu, psihologi chiar si doctori !sigpic
Comment
Comment