Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• te asigur ca nu e nici impotriva. cine curvit tara asta pana in 97 ? mizeria portocalie nu ? cine a violat in cel mai barbar mod toata industria , mizeria portocalie nu ?

fura toti la unison, impreuna, ajutandu se unii pe altii si noi ne scoatem ochii ca chiorii

nu ai ce sa ii mai faci Romaniei. este o cauza pierduta.

Comment

• Ia-i, măi, acasă dacă ți-au făcut atâta bine.

PDL a reușit ce n-a reușit nici Ilici: să instaureze STATUL MAFIOT.
      A reușit să pauperizeze populația, să distrugă clasa mijlocie, aducătoare de bunăstare.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Originally posted by bGy View Post
        pentru alessandro
        acum 1 ora a intrat presedintele UNSR in direct prin care a spus ca s-au strans 300 de studenti in regie si se indreapta spre piata universitatii !

Nu mai vorbii prostii, poate doar ai trecut pe acolo cu masina.

Au fost intervievati ingineri cum spui tu, psihologi chiar si doctori !
        prietene am o gramada colegi in regie. stiu regia pe din afara. se minte in ultimul hal

am stat 3 zile, vineri sambata si dumunica in universitate. invat acolo

televiziunile mint in cel mai barbar mod. aveti macar discernamantul si taria sa nu credeti ce vedeti acolo.

va garantez eu ca niciodata nu au fost mai mult de 400 500 oameni in total si ei vorbesc de 1000 si inca 400 studenti.

Comment

• alessandro

defineste-mi si mie te rog "fete mutilate de incultura"

prietene, acum 1 ora am venit din regie, e foarte adevarat ce se spune
          sigpic

Comment

• Cifrele alea le-a dat Jandarmeria, flăcău, nu televiziunile. Visezi...

Comment

• mai exista se pare si cativa sustinatori portocalii....strigator la cer !!! V-a sedat tiranul

Alesss...chiar o duci asa bine?iti convine ca se face benzina 6lei? traiesti in Romania?

Comment

• Ne trebuie un Vadim care sa ii ca pe insecte .
                real power..... diesel power by

Comment

• Nu frate, el e unul dintre cei fara "fata mutilata de incultura" si traieste alaturi de Mihai Eminescu, nicidecum in Romania.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                    alessandro

defineste-mi si mie te rog "fete mutilate de incultura"
                    uite te pe niste tablouri de Bruegel. trebuie sa stii si ce tablouri nu iarna sau panarame dastea. cauta "acele" tablouri cu rezolutie mare neaparat, sa poti intra in detalii.

Originally posted by ursamajor View Post
                    Cifrele alea le-a dat Jandarmeria, flăcău, nu televiziunile. Visezi...
                    si eu iti zic ca am fost acolo. intamplator 3 zile la rand. mai mult de 500 nu au fost niciodata

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                      mai exista se pare si cativa sustinatori portocalii....strigator la cer !!! V-a sedat tiranul

Alesss...chiar o duci asa bine?iti convine ca se face benzina 6lei? traiesti in Romania?
                      Poate a primit galeata (portocalie) sau bicicleta (portocalie) in campanie ca am inteles ca s-au dat .

Comment

• Iti place asa mult basescu? bai prietene trezeste te ...tu nu vezi ca ala e la munte nu da macar un comunicat ceva si astia se omoara in toate orasele? pur si simplu nu te baga in seama

Comment

• din tot ce am zis voi ati inteles ca mie imi place basescu

am mai zis la asta se rezuma capacitatea de intelegere a romanilor. basescu

il urasc pe basescu si pe toata sleahta lui de plutocrati.

Comment

• Daca apare Base iese mai rau...zic eu.Asa mai bine sta ascuns si rectifica niste legi care sa mai potoleasca spiritele.O sa face el in asa fel incat sa ne mai pacaleasca inca odata.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                              uite te pe niste tablouri de Bruegel. trebuie sa stii si ce tablouri nu iarna sau panarame dastea. cauta "acele" tablouri cu rezolutie mare neaparat, sa poti intra in detalii.

Sti vorba aia cu "Mai bine taci si doar pari .., decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala" ?

Ma indoiesc ca nu o sti, o sa ma uit pentru tine la tabloul ala !

Esti unul la fel ca ei dupa felul in care vorbesti !

Pentru curiozitatea ta, stiu ca nu esti curios dar vreau sa iti spun, repet nu am nimic cu tine, banuiesc ca nici tu cu mine, doar dezbatem un subiect "tabu" ... Am fost si eu in Piata Universitatii (fara masina, NU pentru protest) aveam treaba pe acolo, si nu sustin cele spuse de tine ca toti ar fi betivi si scandalagii si nicidecum PROSTI !

Sunt niste romani simpli care pur si simplu se zbat sa il dea jos pe CHIOR ! Atat.
                              Last edited by bGy; 15 January 2012, 23:28.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                                si eu iti zic ca am fost acolo. intamplator 3 zile la rand. mai mult de 500 nu au fost niciodata
                                Hmm, prefer să-i cred pe cei care se pricep la a aprecia numărul unei gloate, ceea ce e uneori dificil. Ți-o spun și eu din experiență. Oricum, asta are mai puțină importanță. Ideea e să priceapă clasa politică ce trebuie, fiindcă dacă ies muuult mai mulți pe stradă, se va lăsa cu linșaje, în cel mai bun caz. Și noi nu-i vrem morți, îi vrem să facă baie de mulțime... de deținuți stătuți. Așa că...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google