Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Noua stire de ultima ora , traficul pe subteran a fost oprit la universitate si unirii dar traficul teran nu !

Asta e de tot rasul !

Oamenii cu minte pot face asta !
    Trageti singuri concluziile
    sigpic

Comment

• Originally posted by bGy View Post
      Sti vorba aia cu "Mai bine taci si doar pari .., decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala" ?

Ma indoiesc ca nu o sti, o sa ma uit pentru tine la tabloul ala !

Esti unul la fel ca ei dupa felul in care vorbesti !

Pentru curiozitatea ta, stiu ca nu esti curios dar vreau sa iti spun, repet nu am nimic cu tine, banuiesc ca nici tu cu mine, doar dezbatem un subiect "tabu" ... Am fost si eu in Piata Universitatii (fara masina, NU pentru protest) aveam treaba pe acolo, si nu sustin cele spuse de tine ca toti ar fi betivi si scandalagii si nicidecum PROSTI !

Sunt niste romani simpli care pur si simplu se zbat sa il dea jos pe CHIOR ! Atat.
      as fi recunoscator daca ai incerca sa mentii un nivel doct al discutei si sa nu folosesti injurii din lipsa de argumente. daca le faci pe sleau crezi ca nu se simt ? sau ma simt eu mai putin lezat ?

aici consider ca m ai jignit facandu ma PROST.

cu asta ies din discutie. idiot eu ca m am bagat.

Comment

• Imi cer scuze fata de tine daca te-ai simtit jignit si nu o sa se mai repete din partea mea, pur si simplu am vrut sa fiu putin ironic, nu am stiut ca te va deranja atat de tare, inca o data imi cer scuze fata de tine.

In ceea ce priveste ce se intampla acum in Bucuresti si in alte orase, e vorba de niste oameni simpli care nu mai au dupa ce bea apa.

Poate noi traim bine aici, stam in fata pc-ului comentand pe forum, in schimb sunt alte cateva milioane de oameni care mor de foame in clipa asta din cauza statului, si asta nu s-a intamplat cand a fost de exemplu Emil Constantinescu presedinte !

Cine a prelungit mandatul de presedintie ? Nimeni altul decat CHIORUL!
        sigpic

Comment

• hai portocala.....hai portocala
          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

In ceea ce priveste ce se intampla acum in Bucuresti si in alte orase, e vorba de niste oameni simpli care nu mai au dupa ce bea apa.
            Slab , se vede ca esti manipulat de mass media.

Comment

• Spune-mi tu atunci ce sunt oamenii aia care REPET sunt in piata universitatii ?

Adica aici http://live.stirileprotv.ro/live/ibu3.html

Nu unde arata la televizor
              sigpic

Comment

• Treziti-va mah! Mai ales voi astia care va dati doctori docenti in stiinte! PSD-ul ce dreacu a facut pentru tara asta?? Pentru popor? In locul jandarmilor ii casapeam! Se duc toti incultii in piata, daca ii intrebi pentru ce protesteaza si care este motivul pentru care au venit, habar nu au! Ce rezolva daca ies in strada si arunca cu caramizi? Incalcand zeci de legi vrei sa faci treaba sau cum? Stati linistiti si nu fiti naivi, DOMNUL PRESEDINTE Basescu nu va demisiona

Apropo, care mai e tariful celor de la antena3 si psd, tot 50 de lei?

Comment

• Si daca stau acasa ce rezolva PCH ?
                  sigpic

Comment

Spune-mi tu atunci ce sunt oamenii aia care REPET sunt in piata universitatii ?

Adica aici http://live.stirileprotv.ro/live/ibu3.html

Nu unde arata la televizor
                    Majoritatea trimisi(platiti) de opozitie.
                    Puterea a trimis si ea jandarmeria.

Comment

• Si daca merg acolo ce rezolva?

Comment

• Aduna presa.

Daca stau acasa ce rezolva ?
                        sigpic

Comment

• Anul acesta sunt alegeri daca nu ma insel,inteligent ar fi sa ne "manifestam" atunci,la vot,prin vot. (my 2 cents)
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• voi nu vedeti ca sunt platiti de alianta psd si pnladica aia care au distrus tara din 90 pina 2004 au vandut tot si acum vor iar la putere .
                            majoritatea de acolo nu stiu de ce se afla acolo.

Comment

• Se afla acolo ca e la moda, dupa ce au dat si un like pe feisbuc.

Din partea mea, jandarmeria sper sa termine stocul la buteliile cu gaz lacrimogen in seara asta!

Comment

• ma uit la tv acum si vad ce porcari fac huligani aia din bucuresti ,,,,,,dar sa nu intelegem gresit ca ar avea legatura cu smurd,,,,,EI FAC ASA CEVA SI LA MECIURI SI ALA ESTE UN SPORT ,,,,,,,rusine toate mizerile sa afla acolo in groapa aia de gunoi numita bucuresti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google