If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sti vorba aia cu "Mai bine taci si doar pari .., decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala" ?
Ma indoiesc ca nu o sti, o sa ma uit pentru tine la tabloul ala !
Esti unul la fel ca ei dupa felul in care vorbesti !
Pentru curiozitatea ta, stiu ca nu esti curios dar vreau sa iti spun, repet nu am nimic cu tine, banuiesc ca nici tu cu mine, doar dezbatem un subiect "tabu" ... Am fost si eu in Piata Universitatii (fara masina, NU pentru protest) aveam treaba pe acolo, si nu sustin cele spuse de tine ca toti ar fi betivi si scandalagii si nicidecum PROSTI !
Sunt niste romani simpli care pur si simplu se zbat sa il dea jos pe CHIOR ! Atat.
as fi recunoscator daca ai incerca sa mentii un nivel doct al discutei si sa nu folosesti injurii din lipsa de argumente. daca le faci pe sleau crezi ca nu se simt ? sau ma simt eu mai putin lezat ?
Imi cer scuze fata de tine daca te-ai simtit jignit si nu o sa se mai repete din partea mea, pur si simplu am vrut sa fiu putin ironic, nu am stiut ca te va deranja atat de tare, inca o data imi cer scuze fata de tine.
In ceea ce priveste ce se intampla acum in Bucuresti si in alte orase, e vorba de niste oameni simpli care nu mai au dupa ce bea apa.
Poate noi traim bine aici, stam in fata pc-ului comentand pe forum, in schimb sunt alte cateva milioane de oameni care mor de foame in clipa asta din cauza statului, si asta nu s-a intamplat cand a fost de exemplu Emil Constantinescu presedinte !
Cine a prelungit mandatul de presedintie ? Nimeni altul decat CHIORUL!
Treziti-va mah! Mai ales voi astia care va dati doctori docenti in stiinte! PSD-ul ce dreacu a facut pentru tara asta?? Pentru popor? In locul jandarmilor ii casapeam! Se duc toti incultii in piata, daca ii intrebi pentru ce protesteaza si care este motivul pentru care au venit, habar nu au! Ce rezolva daca ies in strada si arunca cu caramizi? Incalcand zeci de legi vrei sa faci treaba sau cum? Stati linistiti si nu fiti naivi, DOMNUL PRESEDINTE Basescu nu va demisiona
Apropo, care mai e tariful celor de la antena3 si psd, tot 50 de lei?
voi nu vedeti ca sunt platiti de alianta psd si pnladica aia care au distrus tara din 90 pina 2004 au vandut tot si acum vor iar la putere .
majoritatea de acolo nu stiu de ce se afla acolo.
ma uit la tv acum si vad ce porcari fac huligani aia din bucuresti ,,,,,,dar sa nu intelegem gresit ca ar avea legatura cu smurd,,,,,EI FAC ASA CEVA SI LA MECIURI SI ALA ESTE UN SPORT ,,,,,,,rusine toate mizerile sa afla acolo in groapa aia de gunoi numita bucuresti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment