Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramane Nuti fara bani de telegondole inutile si de parcuri in afara oraselor, sau prin sate, unde pasc vacile. Deschide ochii.
    NIMENI nu a mai facut atata RISIPA de bani. Doar PDL.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
      Ca ce chestie au vrut ei sa blocheze cel mai important bulevard al celui mai important oras din tara asta?? Cu ce drept? Aaaaa, cerem legi incalcand alte zeci!
      Înțeleg, în prima zi, no problem, i-au ținut pe trotuar. În a doua zi, înțeleg, i-au trimis iarăși tot pe trotuar. Dar când vezi că manifestațiile sunt de durată, te preocupi tu, instituție a statului, cum să faci loc în zonă, nu să provoci. Adică, eventual chiar și închizi circulația, să le dai posibilitate unor OAMENI (nu vorbim de derbedeii ăia etnobotanici) să-și exprime protestul civilizat, nu cu garduri și față-n față cu alți OAMENI (jandarmii), ca la o înfruntare.
      La Băsescu s-a putut bloca Piața când cu mitingul de susținere a lui...
      Eu cred că, la fel ca și la accidente, problemele ce apar la aceste tipuri de demonstrații sunt datorate unui cumul de factori. Adică greșeli de o parte și de alta. Dacă OAMENII mai greșesc, autoritățile n-ar prea avea dreptul să greșească.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Pch frate,tu te contrazici singur.
        Mai sus ai zis asta....
        sa nu mai plece, decoleze/aterizeze niciun avion o saptamana, sa nu mai mearga profesorii la ore, sa nu mai circule trenul, metroul, sa opreasca TOT! Asa cu siguranta rezolvi ceva,
        Iar acum zici asta....
        Ca ce chestie au vrut ei sa blocheze cel mai important bulevard al celui mai important oras din tara asta?? Cu ce drept? Aaaaa, cerem legi incalcand alte zeci!
        Deci ia-o pe o cale si tine-o pe aia ca pe doua nu merge.

Te mai intreb inca odata referitor la ce ai scris aici..
        Asa actioneaza jandarmeria........loveste stanga-dreapta! Crezi ca au ei timp sa analizeze care e cuminte si care nu? A inceput jihadul in strada, e logic ca ii considera pe toti niste tinte!
        Daca tu te duci la un meci de fotbal ca suporter pasnic si iti iei nevinovat din partea jandarmilor bataie ca la hotii de cai ce ai face apoi? Care ar fi starea ta de spirit apoi?
        Sau iti spui in sinea ta ca "" Asa sunt antrenati si ca isi fac datoria si o sa imi treaca"".
        Dar daca te lasa vreun HANDICAPAT din asta de jandarm infirm pe viata ca asa a vrut el pur si simplu cand si MA REPET,,nu era cazul de violenta gratuita?

Comment

• Mariane, pecehas zice bine cred eu.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Tocmai asta spun, cunosc bine cum actioneaza Jandarmeria, de aceea am reusit in 8-9 ani sa nu iau niciun baston! Astia dau stanga-dreapta, trebuie sa fugi ca dreacu din calea lor....si sa te fereasca Dumnezeu de aia calare!

Nu ma contrazic singur, sunt de acord cu oamenii care protesteaza, dar pasnic! Daca vreti schimbari majore trebuie blocat total TOTUL! De la port, aeroport, ca afara! GREVA GENERALA. Nu 100 de indivizi care rup borduri si pavaje pentru a arunca in vitrinele....oricum, e urat ce se intampla la nivel mondial! Mie imi este teama de anul asta

Comment

• Asa este, trebuiesc paralizate niste lucruri mai importante. Nu sa dam 4 caramizi in geam ca n-am facut nimic.

Ca sa-i obligi sa ia niste decizii in favoarea ta trebuie sa-i lovesti unde doare tare.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Ca sa-i obligi sa ia niste decizii in favoarea ta trebuie sa-i lovesti unde doare tare.
                Pai ii doare in partea dorsala. De toti cetatenii.
                Hai mah, ca nu sunteti copii. Unde sa-i lovesti?
                Greva generala in Romania nu va fi niciodata, doar frantuzii au talent la asa ceva.

Comment

• Atunci sa stea dreacu in casa ca tot noi vom plati distrugerile alea! Le-ai blocat traficul aerian, maritim, feroviar, benzinarii, 2-3 saptamani, pana cedeaza guvernul si sa vezi dupa cum se imbuneaza! E greu la noi, nu ai cu cine! Eu de asta spun ca nu isi au rostul maimutarelile astea, gen aia de aseara! Suntem prea mici fratilor!

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    ....................
                    Greva generala in Romania nu va fi niciodata, doar frantuzii au talent la asa ceva.
                    Si nu ti se pare mai normal asa? Normal si de drept ar fi trebuit sa se-nceapa atunci cand s-au taiat salariile bugetarilor cu 25%, cand au crescut tva-ul si cand au marit pretul carburantului.

Pai daca ii faceai frantuzului asa aia nici nu se mai duceau la munca vreo 3-4 luni.

Ei au iesit in strada si au paralizat tot doar ca au vrut sa le creasca varsta de pensionare cu vreo 2 ani.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Ce mi se pare mie normal si pun in aplicare chiar din clipa asta de e nevoie, nu e totuna cu ce doreste sau considera ca poate sa faca, marea masa.

Comment

• Piticu' fantomatic a spus, în intervenția lui scremută în direct la TV, că rezultate cu cifre există, vorbind despre creșterea economică, dar că românii nu simt încă la buzunar. Dar n-a spus de ce: fiindcă se fură ca niciodată până acum. Fură bugetarii? NU! Fură sistemul, statul ăsta MAFIOT.
                        Fondul de asigurări de sănătate, de exemplu, este de departe mai mare ca niciodată, dar face un ocol și trece prin bugetul consolidat, de unde se reîntoarce CIOPÂRȚIT. De aceea nu sunt bani de medicamente, salarii decente pentru medici și alte tipuri de personal etc. Unde credeți că se duc banii aceia FURAȚI de la noi toți, din contribuțiile la sănătate? La firmele ce au prosperat pe criză, nu? Ale lui Cocoș întâi și ale celorlalte lichele aservite. Și voi vreți ca ăștia să renunțe la putere la manifestații pașnice (nu că aș fi de acord cu huliganii)? Nu vedeți că tot spun că manifestațiile astea nu pun în pericol Guvernul? Au să fie atât de nesimțiți în a se agăța de putere, că-l vor scârbi și pe cel mai imparțial român. Am mai spus-o: să n-aștepte să iasă lumea duium pe stradă, că-i linșează.
                        Vorba lui Coșbuc (o ști Funeriu cine-i ăsta?): "Să nu dea Dumnezeu cel Sfânt, Să vrem noi sânge, nu pământ!"

Pentru cei ce trolluiesc pe-aici, poate puțina umanitate ce-o mai au (dacă o mai au) în a-i înțelege pe cei mai triști ca noi îi va face ceva mai sensibili și le va mai atenua egocentrismul sau gângăveala: http://www.aboutromania.com/cosbuc13.html

PS: postarea e a mea, copiată de pe alt forum, unde se înfierează bugetarii. N-am mai modificat-o. Oricum, se potrivește, fiindcă subliniază faptul că nemernicii ăștia au reușit să ne-nvrăjbească. Eu lucrez în privat, dar n-am judecat niciodată profesorii, medicii etc. ÎN MAREA LOR MASĂ.
                        Last edited by ursamajor; 16 January 2012, 15:38.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                          Mariane, pecehas zice bine cred eu.
                          STIU si STIM cu totii de ce
                          Originally posted by PCH View Post
                          Tocmai asta spun, cunosc bine cum actioneaza Jandarmeria, de aceea am reusit in 8-9 ani sa nu iau niciun baston! Astia dau stanga-dreapta, trebuie sa fugi ca dreacu din calea lor....si sa te fereasca Dumnezeu de aia calare!
                          Stiu stiu ca ai stat bine cu fuga la meciurile din liga cand era rost de BUBUIALA!
                          E rusinoasa, dar sanatoasa!

Originally posted by mr.K View Post
                          Pai ii doare in partea dorsala. De toti cetatenii.
                          Hai mah, ca nu sunteti copii. Unde sa-i lovesti?
                          Daca pt un Bulevard si un rond au ripostat jandarmii ca sa nu fie blocat si au fost lupte de strada,,dar daca vrem sa blocam Otopeniu,Baneasa,Portul Constanta,etc,,cred ca va fi MACEL in toata regula!
                          Deci eu cred ca trebuie sa iesim cu milioanele ca la revolutia din "89 ca sa ii inlaturam pe astia de la putere!

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                            STIU si STIM cu totii de ce
                            Deci eu cred ca trebuie sa iesim cu milioanele ca la revolutia din "89 ca sa ii inlaturam pe astia de la putere!
                            Care milioane, că nici pe Ceaușescu nu l-au înlăturat așa de greu ca pe bestia asta.

Comment

• fara nicio legatura cu posturile de mai sus!

Comment

• acuma e momentul de spus toate of-urile, inclusiv cu pretul carburantilor. trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit ca in zilele noastre o sa mai iasa cineva in strada. dar m-am inselat. sunt curios cum se va termina...
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google