Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Asta nu e ala cu maseratti ? )))))))))
    Ce idiot..
    sigpic

Comment

• Dar cine organizează protestele la voi, UNICEF-ul?

În orice caz, jos Crucișătorul!
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• .D-aia a ajuns Grecia in insolventa.
        sigpic

Comment

• S-o crezi tu. Tot din cauza cretinilor care i-au condus cu incompetență și fără empatie. Nu grecii de rând au făcut datoriile alea, ca și la noi. Măcar ăia o duc muuuult mai bine ca noi și-acum, în situația asta.
          Attached Files
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Grecoteii nu stiu ca mamaliga,cand explodeaza,frige rau.Exemplu ar fi Ceausescu...
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• De aproape o saptamana singura autoritate care mai e in "dialog" cu cetatenii acestei tari e...Jandarmeria. Tacerea autoritatilor ma face sa ma intreb,"cine conduce acum Romania"?
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Care cetateni? Aia 0,5% razvratiti?? Cine sa-i bage in seama, daca nu doar Jandarmeria!

Comment

• E un inceput si acest 0,5%.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• clar. nici nu ma gandeam ca o sa mai iasa poporu' in strada. oricum unii o duc bine, si li se rupe lor de basescu si aliatii lui, atata timp cat le merge bine nici de criza nu ii doare.

sunt curios cum se va termina. vad ca basesc e ascuns de 5 zile, nu l-a mai zarit nimeni in direct, doar in reluare.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• 20mil si restul inconstienti !!!

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                        E un inceput si acest 0,5%.
                        Asa este, dar va ramane doar un inceput....

Comment

• pch daca o duceai asa de bine nu mai aveai acum logan ;))

E un inceput, dar va avea consecinte majora si grave asupra slugilor pedeliste nenorocite !!! La puscariiiie cu Nuti la puscariiie )

Comment

• Mai champioane, nu te supara ca te intreb, dar tu lucrezi la stat sau la particular?
                            Daca lucrezi la stat, incearca sa fii sincer si sa-mi spui cate ore lucrezi tu din alea 8?
                            Apoi iti spun si eu cat lucrez, ca lucrez in ambele domenii.

In continuare ma minunez cum unii cred ca daca se schimba puterea, vor avea mai multi bani. Situatia va ramane aceeasi, cam asta-i adevarul. Masinile ni le permitem in functie de cat de mult muncim si cat de mult conteaza munca noastra. La fel ca oricare alt aspect din viata noastra.

Te-ai gandit vreodata champioane, de ce unii manageri castiga 4000 euro lunar si altii 200.000 lunar? Ca tot manager e si unul si altul, tot aceeasi branza fac, in teorie.

Eu unul cred ca niciun gurvern nu poate avea solutie la cererile voastre. De ce? Pt ca prea se vrea de pomana... Fara munca, ciu-ciu rasplata.
                            Last edited by Cezar; 17 January 2012, 22:54.

Comment

• La particular !!! Adevarat ca la stat unii stau degeaba ! De acord !

Mai rau de atat nu se poate bai fratilor....v-a orbit in asa hal chiorul asta?v-a luat mintile? Oricine sa vina numai sa scapam de cancerul asta !
                              Last edited by Champion; 17 January 2012, 22:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                                pch daca o duceai asa de bine nu mai aveai acum logan ;))

E un inceput, dar va avea consecinte majora si grave asupra slugilor pedeliste nenorocite !!! La puscariiiie cu Nuti la puscariiie )
                                Nu cred ca ma cunosti atat de bine incat sa faci astfel de afirmatii. Poate nu pun pret pe o tabla, poate am alte planuri de viitor si nu o masina "mai buna". In Romania avutia este raportata de masina condusa. Daca ma duc maine si imi cumpar un 525 model 2006 ce mai spui? Devin brusc bogat??

Sunt scarbit de tot ce se intampla aici, guverne si politicieni ratati si nepregatiti/neciopliti, care trag doar pentru ei...populatie care fura pe partea cealalta statul ca in codru, evaziuni fiscale, declara salarii mai mici pe cartea de munca si alte manevre tipic si pur romanesti...asta e Romania si abia astept sa scap de ea!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google