Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bun, acum hai sa-ti spun cum lucrez eu: la stat 8 ore pe zi, din care muncesc efectiv 2-3, restul se freaca duda.
    In ce dezvolt eu, muncesc 8 ore din 9. Vezi diferenta?

@PCH: relax, ca asa e in oricare alt stat cu statutul de dezvoltare asemeni Romaniei. Crezi ca in alta parte curge lapte si miere?
    Last edited by Cezar; 17 January 2012, 22:58.

Comment

• Asa a fost mereu pt ca la stat nu exista presiunea sefului pe cap..si daca e seful langa tine nu l doare inima ce profit aduci ca la particular nu? ;) Asta ar fi numai o explicatie..

Ma depasesc discutiile basesciene, mi e sila numai cand ma gandesc la ei! Ma retrag din discutie N aveti decat sa va spalati pe cap cu nenorocitul asta! Seara buna!

Comment

• Cezar, la ce te referi?? La ultima parte din postul meu? Poate in unele tari din Europa, Africa si Asia sa se intample si NU la modul in care se intampla aici.

Comment

• Ultima parte, da. Sa stii ca-i destul de urat si prin alte parti. Adevarat ca simti chiar asa de tare implicarea economica in politica, si nici atat de evident, insa peste tot e aceeasi mancare de peste, doar ca-i mai cu perdea.

Comment

• Cand am fost in Canada si am intrat intr-un magazin oarecare sa cumpar o apa minerala, nu-ti imagina magazin mare, unul mic, normal, am primit bon fiscal pentru acea "Achizitie". Mai erau cativa oameni acolo care erau cu ochii ca pe butelie pe vanzator daca imi ofera bonul, am inteles de la unchimiu ca e grav rau de tot daca cineva incearca sa fure statul cu orice lucru. Stat care investeste in confortul minim necesar al cetateanului. Ca or avea si aia interese e problema lor, atata timp cat cetatenii simt ca sunt respectati avand sosele adevarate, liniste, curatenie, programe de ajutorare a emigrantilor, etc etc. Aici ce am? Pe Nastase 4 case cu matusisa Tamara, flota lu' Basescu, Boc, Udrea si o autostrada pana la pitesti de iti sare volanu din mana la cat de denivelata e dar sunt obligat sa platesc rovinieta, accize, impozite si benzina dublu! Cu un salariu mizer pe langa al unuia de acolo!

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
              Bun, acum hai sa-ti spun cum lucrez eu: la stat 8 ore pe zi, din care muncesc efectiv 2-3, restul se freaca duda.
              In ce dezvolt eu, muncesc 8 ore din 9. Vezi diferenta?
              Cât câștigi la stat și cât dincolo?
              ...
              Vezi diferența?

Originally posted by Cezar View Post
              In continuare ma minunez cum unii cred ca daca se schimba puterea, vor avea mai multi bani.
              Ai înțeles greșit motivele protestelor. Motivele sunt altele. Românii s-au săturat:
              - de umilință
              - de mojicie/mârlănie,
              - de surditate politică,
              - de jigodii organizate sub formă de clan mafiot (PDL), cu omerta lor,
              - și de sărăcie, în timp ce furtul a devenit instituționalizat și în același timp sunt mințiți că nu sunt bani.
              Mai sunt și altele, te las să ai plăcerea de a le descoperi singur.
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Originally posted by ursamajor
                Cât câștigi la stat și cât dincolo?
                ...
                Vezi diferența?
                pentru mine unu cu asta ai spus tot :|
                sigpic

Comment

• Chiar credeti ca cei ce isi doresc sa vina in fruntea tarii vor sa schimbe cu adevarat ceva? Ei vin numai pentru ca asa pot prinde si ei o bucatica din osul acesta si asa ros la maxim.
                  Nu vedeti catraim exact acelesi vremuri ca-n 1990 . "Nu ne vindem tara", strigau prostii ,manipulati de desteptii care au luat-o pe nimic mai tarziu. Romania are o capacitate extraordinara de a face doi pasi inapoi dupa ce a facut doar unul inainte, istoria sta în sprijinul acestei afirmatii.
                  Nu v-ati dat seama nici acum ca in tara noastra nu curvasareala a fost prima meserie!, ci perversiunea pe la spate.
                  Degeaba stam noi aici si ne racim gura de pomana cand ei stau la palavre, se uita la tv si rad de "idiotii" care au iesit in stara sa-si ceara drepturile.
                  Baselu nu a iesit pana acum ca a baut viziki cu prea multa gheata si a ragusit.
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• @ursamajor Bun, si eu m-am saturat de tot ce spui tu acolo! Ce e de facut? Merg in strada, stau ca muta acolo cu un carton in mana 2 saptamani, nu ma baga nimeni in seama si aia e....sau ii dau jos pe "mafiotii" astia si dupa? CONCRET!! Dupa ce facem?

Il punem pe Dan Diaconescu presedinte?

Comment

• Asta trebuie facut:

In Islanda, tara in care guvernul a fost demis in totalitate, marile banci au fost nationalizate, s-a hotarat sa nu se plateasca datoria creata in Marea Britanie si Olanda, din cauza politicii lor financiare rau intentionate si s-a creat un grup popular pentru a rescrie Constitutia... Si toate acestea pasnic.
                      O revolutie impotriva puterii care ne-a adus la criza actuala. De ce aceste fapte nu au devenit cunoscute de doi ani: Ce se intampla daca alti cetateni UE vor lua exemplu?

Iata pe scurt, istoria evenimentelor:
                      2008... Se nationalizeaza cea mai mare banca din tara. Se prabuseste moneda, bursa isi suspenda activitatea. Tara este in stare de faliment.

2009... Protestele populare din fata parlamentului fac sa fie convocate alegeri anticipate si provoava demisia primului-ministru si a membrilor guvernului in bloc. Continua situatia economica nefavorabila.
                      Printr-o lege se propune rambursarea datoriei catre GB si Olanda avand de plata suma de 3.500 de milioane de euro, o suma pe care toate familiile islandeze sa le plateasca lunar pentru urmatorii 15 ani la 5,5% interese.

2010... Oamenii ajung sa iasa in strada si cer ca aceasta lege sa fie supusa referendumului. In ianuarie 2010, presedintele refuza sa o ratifice si anunta ca se va consulta poporul. La referendumul, organizat in luna martie 93% din voturi au fost impotriva acestei legi. Pentru toate acestea, guvernul incepe o ancheta pentru a rezolva responsabilitatile legale ale crizei. Incepe arestarea mai multor bancheri seniori si directori. Interpolul emite un ordin, si toti bancherii implicati, pleaca din tara.
                      In acest context de criza, se alege o adunare pentru a elabora o noua Constitutie care sa includa lectiile invatate in urma crizei si pentru a inlocui pe cea curenta, o copie a Constitutiei Daneze.
                      Pentru a face acest lucru, se merge direct la poporul suveran.
                      Se aleg 25 cetateni fara afiliere politica , din 522 care si-au depus candidaturile, pentru care era necesar sa fie majori si sa aiba sprijinul a 30 de persoane.
                      Adunarea constitutionala incepe activitatea in februarie 2011 si prezinta un proiect de constitutie bazata pe recomandarile poporului din diverse reuniuni din intreaga tara. Noua constitutie trebuie sa fie aprobata de catre actualul Parlament si de cel care se va forma dupa alegerile legislative. Aceasta este scurta istorie a Revolutiei din Islanda: demisia guvernului in bloc, nationalizarea bancilor, un referendum pentru a permite oamenilor sa decida cu privire la deciziile economice, inchisoare pentru cei responsabili pentru criza si rescrierea Constitutiei de catre cetateni.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mario Popa , de ce se asteapta toata lumea sa iasa BASU` sa vorbeasca ? :|

Nu te-ai saturat de minciunile lui si cate ti-a spus ?
                        Eh...asta vor si oamenii, sa ii spuna si lui cate ceva, cat timp el se uita la televizor si priveste oamenii care vin cu insulte !
                        sigpic

Comment

• @bGy: tu chiar crezi ca Baselu va iesi in strada sa se adrese oamenilor care stau acolo si-si striga disperarea? Lumea asteapta sa se intample ceva, dar acest ceva nu se va intampla prea curand, caci mai sunt multe de ros in aceasta tara, momentan fara orizonturi. Cat despre minciunile lui,una dintre cele mai mari merite ale lui Baselu este acela ca le pune ,mereu si mereu ,oglinda in fata tuturor. Un fel de Till Eulenspiegel.
                          Last edited by Mario Popa; 17 January 2012, 23:45.
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Sa traiti bine....

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                              Ai înțeles greșit motivele protestelor. Motivele sunt altele. Românii s-au săturat:
                              - de umilință
                              - de mojicie/mârlănie,
                              - de surditate politică,
                              - de jigodii organizate sub formă de clan mafiot (PDL), cu omerta lor,
                              - și de sărăcie, în timp ce furtul a devenit instituționalizat și în același timp sunt mințiți că nu sunt bani.
                              Motivele astea erau scrise mai devreme in bara la antena3, nu de asta s-au saturat romanii.

Comment

• Romanii care protesteaza sa vina cu PROPUNERI CONCRETE, guvernul este deschis la dialog...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google