Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am adus vaporul, ca sa plece chiorul,
    Si mai e un loc, ca sa-l iei pe Boc.
    Asta e una din preferatele mele.
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Udrea, Băsescu și Boc,
      În celulă, la un loc!

Blaga, Toader și Videanu,
      Să le țină companie,
      Acolo ani cu toptanu',
      Pentru-o nouă Românie!

Una făcută pe loc!
      Românu' s-a născut poet, munca l-a făcut scriitor.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Din pacate ai/ ati omis tovarasii PSD-isti din rimele voastre....haioase!

Eu cu aia am ce am, astia mai la urma! Mai intali sa-l vad pe iliescu tras pe roata, nastase ars pe rug si apoi discutam de Udrea, Basescu si Boc...care pur si simplu nu are nicio vina, omu e de conjunctura pe acolo! Dar e greu sa pui putin creierul la contributie....e mai usor sa strigi HUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOO!

O seara deosebita.

Comment

• Subscriu la spusele lui PCH ..

Comment

• mai aveti de asteptat portocaliilor ))) A ajuns ciolanul la os!!! Moarte chiorului !!!

Comment

• Astazi am mai vazut o lozinca tare....BASE TE ASTEAPTA PUSCA SI CUREAUA LATA

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                Din pacate ai/ ati omis tovarasii PSD-isti din rimele voastre....haioase!
                Ce să-i faci? Nenorocul tău că nu se strigă rime de-alea pe placul tău și că eu îi doresc acum pe ăștia plecați. N-am uitat nici ce-au făcut ceilalți și mizez pe trezirea românilor produsă acum o săptămână, ca lucruri de genul celor întâmplate până acum să nu se mai întâmple. Optimismul meu are la bază fundamentul apolitic și încrederea în români, pesimismul tău vine dintr-un partizanat străveziu.
                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                  Cea mai tare : "Chuck Norris HELP!"
                  Aia e pe primul loc, iar pe locul doi e asta:
                  Attached Files
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Muhaha,,mah asta nici freza nu are,,deci nu se pune

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                      Ce să-i faci? Nenorocul tău că nu se strigă rime de-alea pe placul tău și că eu îi doresc acum pe ăștia plecați. N-am uitat nici ce-au făcut ceilalți și mizez pe trezirea românilor produsă acum o săptămână, ca lucruri de genul celor întâmplate până acum să nu se mai întâmple. Optimismul meu are la bază fundamentul apolitic și încrederea în români, pesimismul tău vine dintr-un partizanat străveziu.
                      Nenorocul meu e altul si anume ca nu vreti sa ganditi putin. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Gandeste-te ca in seara asta sau cum iti place tie sa accentuezi, acum, breaking news, basescu a demisionat! Pe cine pui in loc????? CONCRET!

Comment

• Pe Udrea presedinte si care va fi prima presedinta femeie din istorie...pe aia o votez primu

Comment

• Raspund eu: bha, l-as pune si pe Nicusor de la Braila, si pe Bujor ala cu milionul, pe oricine altcineva. Asta a stat acolo, a aratat ca nu e in stare de nimic, e timpul sa vina altcineva, oricine altcineva.
                          Asta nu e reforma: "nu e bani, nu dam bani. taiem 25 de la suta de la toata lumea". Si eu, si tu si oricine altcineva ne puteam gandi la "solutia" asta...

Comment

• mama ce logica bolnava ) ...pai oricine sa vina, un student , un ... , un... . Pana si becali ar fi mai bun decat amarul asta nenorocit !!!

Comment

• Champion, ai inteles ce am vrut sa zic.

Comment

• Ma asteptam la asta....haideti sa incercam sa gandim putin mai in avans. Haideti sa realizam ca nu au ce cauta 350 de angajati intr-o primarie, hai sa ne trezim si sa fim de acord ca nu e ok ca un "revolutionar" apt dpdv fizic pentru munca sa primeasca 2500 de lei lunar ajutor sau ce o fi ala ca e el revolutionar! Daca avea o mana lipsa din cauza revolutiei intelegeam, dar asa!? Plus toti bulangii aia care luau ajutor de la stat ca sunt handicapati, chiori, nebuni?! si exemplele astea pot continua la nesfarsit. De ce EU si PAU (ca si ala munceste de rupe) sa tinem in spate leprele astea?? Foarte bine ca ia dat afara, foarte bine ca a taiat ajutoarele alea...FOARTE BINE! Ca au taiat si din pensii si din salariile oamenilor normali....aici e chestie impusa de FMI, nu mai bine mergem la FMI in fata sa pichetam si sa strigam penalul "noi vrem sa muncim"?
                                Last edited by PCH; 20 January 2012, 20:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google