scuze s a inteles gresit era cu referire la mesajul lui pch!!!
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pch,,eu unul nu stiu de ce te mai agiti cu asa zisa revolutie de catifea asta amarata de la noi. Tu si asa ai ganduri de emigrare si vrei sa o tai in Canada.
Dar fac pariu cu tine ca si aia din Canada daca ar ajunge in situatia Romaniei/romanilor tu nici acolo nu ai iesi in strada ca sa protestezi si nu iesi pe principiul ca: NU AVEM PE CINE PUNE!
Apoi daca tu vreodata ai mai ajunge in Romania ca acolo este greu traiul ma intreb daca o sa ii apreciezi pe astia ca noi care ne racim gura de pomana prin PIETELE ROMANIEI si pe internet.
Comment
-
Aia in Canada ies in strada pentru orice...in primul intereseaza-te ce legi exista in Canada ca daca se impun doua legi de acolo si aici iese tot romanul in strada....ca el e obisnuit sa frece menta! Nu comparam CANADA cu wc-ul asta de tara! Daca eram multumit de Romania nu ma gandeam sa plec, asta e clar! Ce nu intelegeti voi e ca va lasati pacaliti si huiduiti doar pe unul singur cand toata clasa politica e de !#$!@!
In concluzie, noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc!
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostOk mah,,dar ce vrei sa facem,,sa plecam toti in Canada?
O sa schimbam la guverne pana o veni si la noi ala bun si incoriptibil!
Daca romanii nu ieseau in strada in"89 pe acelasi princiu ca nu avem pe cine pune si acu la ora actuala trebuia sa fie la putere Valentin Ceausescu sau Zoia.
Bine ca a inceput ploaia, sa fie bine la Universitate!
Comment
-
DEMNITATE !!
CINSTE SI DREPTATE !!
Toata clasa politica este compromisa.Daca schimbam un partid cu altul nu facem mare lucru.Nu uitati ca partidele sunt sustinute cu bani de barosani cu interese!
Trebuie sa inventam ceva,sa punem pe cineva in fruntea noastra caruia sa-i pese de noi.
Romanul este inventiv, va rog sa veniti cu idei.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostFoarte bine ca ia dat afara, foarte bine ca a taiat ajutoarele alea...FOARTE BINE!
Si cea mai jegoasa replica pe care am auzit-o la asta a fost "nu va convine, puteti sa plecati afara!" Pai stai, ma, ca nu e tara lu' ma-ta, nu esti la ma-ta pe tarla aici. Asta e tara care te-a votat dupa ce tu ai spus "ca faci tu, ca dregi tu". Si mai mult decat atat, nu poti sa stai si s-o freci aiurea cat timp lumea spune ca s-a saturat de tine.
Bha, sa iesi si tu si sa spui ceva, un Lapusneanu "daca voi nu ma vreti, eu va vreau"! Bha, ceva! Orice!
Si ma amuza faptul ca mai este lume care il tine in brate.Last edited by vitriol; 20 January 2012, 21:12.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Sa ne lasam cuceriti de Germani! Sa vina aia 2-3 ani sa pune lucrurile la punct....nu stiu, pur si simplu nu prea ai ce face!
Eu nu il tin in brate, in dau dracu si pe el si pe toti! Asta o spun din capul locului, eu nu sunt pro basescu sau pdl....sunt doar ANTI psd!
Sa iti spun un secret, agenda presedintelui este scrisa de FMI si alti cativa "barosani"....oricine era presedinte, astea erau etapele prin care trebuiau sa treaca romanii...Last edited by PCH; 20 January 2012, 21:12.
Comment
-
..Esti foarte naiv, EXTREM chiar, daca tu crezi ca poporul a dat jos pe ceausescu in '89!
Poporul roman a iesit in strada in "89 "condus" de interese occidentale!
Au venit aia din vest peste noi si au zis JOS CEAUSESCU.
Tu chiar ma crezi naiv daca crezi ca nu stiu si reversul placii de gramofon si iti aduc aminte ca eu in "89 aveam vreo 12 ani si cand vedeam tancuri si soldati inarmati pe strazi tu te jucai cu ei in tarana dea hotii si vardistii asa cum fac acum jandarmii cu suporterii de galerii de fotbal
Cand vedeam TRASOARE zburand peste blocurile din Slobozia si usile blocurilor ciuruite de gloante si chiar usile locatarilor cu cate 5/6 gauri de caciula in usa mi se facea pielea de gaina..Deci despre ce crezi ca vorbesti tu cu mine!? Hai mai bine sa vorbim de asta din 2012 ca eu pe aia din "89 am trait-o mai bine ca tine!Last edited by Ivan Marian; 20 January 2012, 21:14.
Comment
-
Si degeaba prietene, DEGEABA ai trait-o ca nu ai inteles nimic, ca deobicei. Ma a dreacu' coincidenta, a cazut comunismul in TOATA europa si pe ceausescu l-au dat jos romanii! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....asta e buna!
Breji rau romanii astia ma...pute pamantu sub ei!!
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSi degeaba prietene, DEGEABA ai trait-o ca nu ai inteles nimic, ca deobicei.
Tu in "89 intelegeai revolutia asa cum intelege fimea acum la 3 ani ce se intampla la Universitate,,adica nimic
Daca nu ma insel tu aveai tot vreo 3 ani pe vremea aia si ai aflat de ea de la TV cand te-ai facut mai mareca atunci se inventase si TV-ul prin cablu ca efect al democratiei.
Ps....Si inca ceva Mariane, acum nu e revolutie!ca nu e revolutie dar era un fel de exprimare,,pt ca eu unul mai vreau inca o revolutie ca asta e singura solutie!
Last edited by Ivan Marian; 20 January 2012, 21:22.
Comment
Comment