Esti naiv, la modul cel mai serios! Din cauza omenilor indiferenti ca tine e tara asta asa cum e....Doamne fereste!!! Ma doare mucii!
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View Post...oricine era presedinte, astea erau etapele prin care trebuiau sa treaca romanii...
Toți ăștia care se justifică în felul tău, cum că nu-s pro Ochea, ci anti psd, sunt penibili, fiindcă acum nu e vorba de psd, ci strict de cei de la putere, din prezent. E ca și cum ai accepta să stai cu un cuțit în spate, de teama că te poate înjunghia altcineva.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View Posteu unul mai vreau inca o revolutie ca asta e singura solutie!Last edited by vitriol; 20 January 2012, 21:39.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostMa doare mucii!
Pai daca vrei revolutie, du-te mai nene la Universitate! Tu vrei sa faci revolutie di fata pc-ului?Last edited by Ivan Marian; 20 January 2012, 21:40.
Comment
-
Penibili sunteti voi care spuneti ca actuala conducere a dus tara asta de rapa cand aia de dinainte au casapit-o. Ii dau dreacu pe toti de la A la Z, ce ma doare este ca voi nu vedeti padurea din cauza pomilor. Toti sunt niste nenorociti si pe oricare pui in loc tot pentru el si cei din jurul lui va trage, asta e CLAR!! Trebuie venit cu propuneri, cu solutii, nu mai trebuie acceptate promisiunile lor, daca eram un popor destept ii disperam cand incepeau campania electrorala, le boicotam campania!
Comment
-
Ai tu certitudinea că vor mai face la fel, când știu că pot avea la koor gloata? Vezi și tu că doar un pic au țipat românii și cățeii au început să se-ascundă/agite.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostIncercati sa veniti cu solutii,sa va vad..
Treaba buna cu miting-ul asta este ca s-a schimbat ceva - in caz ca nu ati observat. Protestul a plecat initial pentru Arafat. Dupa doua zile de protest, baiatul asta cu b... Basescu, l-a sunat pe Arafat si i-a zis sa se intoarca.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostVin eu cu o propunere:
Guvern (permanent) de tehnocrati
In loc de presedinte Rege(Reprezentant al casei regale)
ce ziceti ? Vreau pareri
Asa vreau si eu ca maimutele sa fie lasate libere pe strada si sa se imperecheze cu maidanezii. Are vreo noima ce vreau eu?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Și eu aș merge pe mâna monarhiei, dar soluția e puțin fezabilă. Dar sunt iubitor de SF și pot accepta că s-ar putea întâmpla. Nu merge cu guvern permanent de tehnocrați, fiindcă și politica, în societatea actuală, are rolul ei. Uneori, de pildă, se impun măsuri de dreapta, alteori, de stânga. Într-o societate viitoare, tot SF, de tip Star Trek, vor fi și guvernanți tehnocrați, ceva gen Picard.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Trebuie sa cerem asta, daca asta vrem!Noi trebuie sa hotaram ce e mai bine pentru noi.
Exact de S.F.avem nevoie ACUM.In comunism am trait:nu mi-a placut.In" democratia"din capitalismul salbatic traiesc:nu imi place.Enevoie de ceva nou;UN CONCEPT NOU care sa functioneze.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
@PCH daca macar 10% din populatia Romaniei ar gandi asa, tare bine ar mai fi, neuronii fara sinapse viseaza sa-l vada pe Antonescu sau Ponta in locul lui Basescu... Care-i business-ul? Daca tot dorim schimbare cat mai des, propun sa se aleaga presedintele in fiecare an. Unu destept m-a provocat intr-un post anterior sa spun eu ce-si doresc romanii... ei bine, romanii vor BANI si daca se poate degeaba, ii doare in veshca de transparenta cheltuielilor, relatia guvernului cu populatia, cat fura presedintele sau alte kkturi, promite-le tuturor romanilor ajuoare sociale de minim 1000 de ron si o sa fii cel mai iubit presedinte.
Comment
Comment