Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E clar. Astia au fost instruiti de Sarsaila Chioru' sa traga de timp. Deja simt ca li se-apropie sfarsitul si nu mai au ce face, n-au solutii.
    S-o luam logic: presupunand ca opozitia ar fi cerut treaba cu fondurile europene (dar n-a cerut-o, altceva au reclamat ei la PE), in cazul in care n-ar fi adevarat, n-ar trebui sa le pese la mizeriile astea pedeliste, dimpotriva, ar trebui sa se bucure, caci opozitia s-ar face singura de kko, ceea ce i-ar ajuta pe ei.
    Piticania fara creier e oarecum nevinovat, saracu', el are placa lui pe care-o pune mereu. Replicile sale sunt deja izbitor de asemanatoare una cu alta. Stereotipia oligofrena de care da dovada Boc si ceilalti, arata clar ca ei inca asculta de Chior, ca n-au avut si n-au nici in al 12-lea ceas coloana vertebrala.
    Asa ca, totul depinde de... coana Maria lu' Chioru', cum sugera Rovana lu' Plumb. Si, evident, de telefonul de la tuciuriul ala care sa-i spuna: Game over, you ordinary dog!
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• 3 mandate.

1990-1992 au adus minerii de 3 ori şi au provocat o inflaţie colosală, astfel încât banii de un apartament în 1990 ajunseseră un salariu ceva mai mare în 1992;

1992-1996 au făcut pierdută flota (cu tot cu Băsescu), au privatizat pe 2 lei prin metoda MEBO şi au jumulit puţinele bănci cu capital românesc care mai existau;

2000-2004 au încremenit totul încât nu găseai loc de muncă decât pe salariul minim pe economie de 3 milioane ROL, au aruncat Petromul aproape pe gratis, au început stupidul proiect Bechtel şi s-au hrănit cu şpăgi.

Până la urmă, dacă tot insistă că Trăienelul e bulangiu, ce justificare au să pretindă că sunt mai puţin bulangii decât el?

Doar faptul ca au vandut Petromul cu 600 de mil de euro cand el valora 18 miliarde de euro ma face sa o iau razna. De-asta platim noi asa mult la benzina.

Daca stau sa ma gandesc, tot Basescu e de vina ca nu a candidat mai din timp.
      Last edited by PCH; 21 January 2012, 19:14.

Comment

• Logoree (scrisă) de 2 bani. Am trăit toate perioadele alea, dar nicicând românilor nu le-a fost mai greu ca acum. Și nu e criza de vină. De vină e incompetența celor care au luat măsurile ce s-au luat. Altfel, nu se explică adâncirea polarizării societății, cu oameni mult mai mulți foarte săraci și bogătani mult mai avuți ca niciodată. Și, ghici, ghicitoarea mea, clasa de mijloc (motorul necesar al bunăstării unei țări) unde s-a dus?

PS: lui Năstase i se spunea 4 case. Păi ăștia nu se dau jos din pat pentru 4 case. Vezi la Udrea-Cocoș, de pildă.
        Asta ca chestie, că mult mai supărătoare dp meu dv, au fost alte potlogării, de exemplu imixtiunile în justiție, vezi cazul notoriu și strigător la cer al progeniturii nemernicei ăleia de Sorina Plăcintă.
        Last edited by ursamajor; 21 January 2012, 19:29.
        Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
        Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Protestul din Piata nu a fost initiat de opozitie; lor doar le cade bine acest moment. Am vazut oameni care s-au saturat de biruri, de viata grea, de indiferenta statului pentru problemele lor. Mai credeti ca actuala guvernare stie cu adevarat probleme romanilor? Ei au doar telul lor de a sta cat mai mult la guvernare, pentru ca le e frica de momentul scadentei, care oricum va veni. De ce nu se doreste a se vedea ce vor romanii cu adevarat? Eu spun ca se vor gasi si alti oameni capabili sa scoata tara asta din noroi.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Treaba nu prea are cum sa mearga, pt ca poporul este manipulat gresit.
            Ar trebui investit in educatie, ca sa nu exista la fiecare pas cate un "antreprenor" AKA Smecheras.
            Prea multi cauta sa fure, si prea putin muncesc pe bune.
            Cand se va gasi echilibrul asta, atunci ne va fi bine.

Eu unul as opta pt cel mai mare si smecher hot. Pe ala l-as vota. De ce? Pt ca are suficient cohones a.i. sa fure doar el, nu si ceilalti, ca pe unde intorc capul vad numai licitatii tampite si fonduri aruncate aiurea.
            Un hot mare si tare, ala va scoate tara din *****.

Comment

• Dragilor, numai dictatura militara mai scoate tara asta din rahat.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ba eu cred ca hotul cel mare va scoate tara din *****. Doar ca astia, nu prea au chef de politica...

Comment

• Politica e doar loc de dat cu capul. Lumea se imparte in societate de consum si cei care produc, noi suntem in prima clasificare. Cei care produc sunt cei cu ouale mari, noi trebuie sa mucles si joc de glezne, doar contextul "local" e unul mai agravant, in rest, lumea e o mare tabla de Sah unde, cineva, joca singur.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Am produs de toate in tara asta de la scobitori etc.avioane,cu sudoarea poporului sa u achitat si datoriile in 89,au vindut astea tot,si iar neau bagat in datorii ca siau facut pensii speciale,a uitat lumea ce scndal a fost cu pensiile si salariile de sute si zeci de mil.cind a fost suspendat guv.Boc ca a vrut sa le taie.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                      Treaba nu prea are cum sa mearga, pt ca poporul este manipulat gresit.
                      Ar trebui investit in educatie, ca sa nu exista la fiecare pas cate un "antreprenor" AKA Smecheras.
                      Prea multi cauta sa fure, si prea putin muncesc pe bune.
                      Cand se va gasi echilibrul asta, atunci ne va fi bine.

Eu unul as opta pt cel mai mare si smecher hot. Pe ala l-as vota. De ce? Pt ca are suficient cohones a.i. sa fure doar el, nu si ceilalti, ca pe unde intorc capul vad numai licitatii tampite si fonduri aruncate aiurea.
                      Un hot mare si tare, ala va scoate tara din *****.
                      Ai dreptate Cezar....educatia, sanatatea sunt primordiale!! Din pacate tocmai aici se fac ca ploua alesii nostrii! JOS GUVERNU, JOS CHIORU' Mor!

Comment

• PCH, esti ultrash cumva?

Comment

• @ursamajor imi pare rau ca ai tai au trecut in nefiinta fara ca sa-ti insufle macar instinctul de autoconservare... Carui partid te-a pus taica'tu sa-i juri credinta? Esti adancit in stiintele politice pana la genunchiul broastei ma filozofule...

Comment

• ati ajuns sa va certati pt niste mafioti care oricum beau impreuna si fac afaceri ! Moarte basescu, moarte curvei de udrea , strumfului boc & clica lor !!!

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                              PCH, esti ultrash cumva?
                              Nu fac parte din nicio grupare Ultras dar cunosc foarte bine fenomenul participand din galerie la mai toate meciurile echipei Dinamo din perioada 2000-2009 si pot spune ca am o farama de mentalitate ultra dar in adevaratul sens al cuvantului si nu asa cum este prezentat la tv...de ce ma intrebi? Printre altele am terminat si dreptul....pot spune ca sunt magistrat, jurist, ultras sau agent vanzari! Inainte de toate sunt om si am propriile idei si conceptii
                              Last edited by PCH; 21 January 2012, 21:26.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                                Protestul din Piata nu a fost initiat de opozitie; lor doar le cade bine acest moment. Am vazut oameni care s-au saturat de biruri, de viata grea, de indiferenta statului pentru problemele lor. Mai credeti ca actuala guvernare stie cu adevarat probleme romanilor? Ei au doar telul lor de a sta cat mai mult la guvernare, pentru ca le e frica de momentul scadentei, care oricum va veni. De ce nu se doreste a se vedea ce vor romanii cu adevarat? Eu spun ca se vor gasi si alti oameni capabili sa scoata tara asta din noroi.
                                noroc ca exista PSD...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google