Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by spanu View Post
    in primul rand pe vremea lu nea nicu existau parazapezi

p.s. pe v. oltului un copac cazut , blocase o banda de circulatie...la 2 km distanta 2 masini de la deszapezire iar soferii stateau de vb...asta spune multe...
    Si daca se pun si acum faci pariu cu mine ca in 2 saptamani sunt furate toate...si nu de Basescu!
    Dupa parerea mea, autoritatile si-au facut treaba foarte bine. Au salvat din masini multi inapoiati mintali care s-au incumetat sa plece cand toate televiziunile vuiau, au inchis drumurile sa nu mai plece si alti capcauni si au intervenit atat cat se poate pe o astfel de vreme.

Comment

• Si daca se pun, ar costa ca si cum ar fi facute din aur, bah, ca ministrii trebuie sa produca bani. Vrei sa stea fetele marinarului nemaritate? Si Nuti sa aiba doar 17841 de posete la 5000 de euro bucata? Asta vrei?

Comment

• Originally posted by spanu View Post
        in primul rand pe vremea lu nea nicu existau parazapezi, existau arbusti pe marginea drumului( exemplu pitesti-slatina) care retineau zapada..si in caz de viscol impactul nu era asa dezastruos. acum nu mai e nimik. ieri dimineatza la 7 am plecat din sibiu cu destinatia targoviste. pe dealul negru in fata mea 2 tir-uri s-au pus de-a latul. am avut norocul sa pot sa ma strecor printre ele. am reusit sa trec,cred k am fost printre singurii care s-au incumetat. nici nu vreti sa stiti cum il injurau pe basescu oamenii blocati pe dealul negru... la ora 15 cand am ajuns in pitesti (dinspre targoviste)vreau sa spun k dealul negru era blocat. am luat-o pe trasul slatina-dragasani-valcea-sibiu. s-a circulat bine.am ajuns la 9 seara in sibiu. groaznic.

p.s. pe v. oltului un copac cazut , blocase o banda de circulatie...la 2 km distanta 2 masini de la deszapezire iar soferii stateau de vb...asta spune multe...

Basexu e de vina ca ninge afara
        sigpic

Comment

• Nici în Postulatul lui Euclid situaţia nu e aşa de paralelă pe cît a fost preşedintele ţării cu situaţia din ţară. Discursul lui a ţintit o galaxie îndepărtată. Nimic din ceea ce se afla în apropiere nu i-a stîrnit atenţia. Nici strigătele Pieţei, nici criza politică, nici furtuna de pe internet, nici cele şaizeci de oraşe care îşi adună zilnic pancartele în stradă şi nici bîlbîielile groteşti ale guvernului care îi poartă numele. Nu. Traian Băsescu s-a adresat sieşi cu voce tare în timp ce, în mintea sa, într-un discurs invers, pun pariu că făcea lista neagră cu opozanţii.

Cînd l-am văzut coşcovit, dezumflat, înnecîndu-se cu cuvintele sau scuturîndu-şi capul cu nervozitatea unui cal înţepat de tăuni, am crezut că, sub povara atîtor adevăruri şi insulte aruncate în obraz, omul s-a prăbuşit în sine. N-a fost aşa. Traian Băsescu era doar prăjit. Încremenit în monologul său maniacal, el şi-a văzut de treabă ca un om senil care nu mai observă detaliile şi continuă să toarne apă în pahar multă vreme după ce paharul s-a umplut.

Putea foarte bine să lase un lacheu să-i recite raportul anost şi redundant despre modernzarea statului şi planurile lui de cinste naţională - de pildă pe Turcan. Dar el a preferat să-şi pronunţe singur discursul de înmormîntare politică. Am aflat, la final, şi cîteva noutăţi. Anume că Băsescu nu e dictator, nu face dosare, nu conduce PDL, nu conduce guvernul, nu stabileşte hotărîrile Curţii Constituţionale. A uitat să ne lămurească dacă Băsescu minte sau nu, dar eu înclin să cred că nu, fiindcă altfel ne-ar fi spus.

Poate că preşedintele Băsescu îşi va duce mandatul la capăt. Dar în clipa asta mulţimea din Piaţă l-a înhăţat, l-a încolăcit şi îl ţine strîns, ca un Boa constrictor, pînă o să-l sufoce. Noi o să ne uităm la el, o să-l vedem în geam la Cotroceni, dar el va sta acolo, înţepenit în propria-i manie, doar ca să ştie poştaşul unde să-i ducă salariul. Azi, politicianul Băsescu a murit.
          Dumnezeu să îl odihnească pe Emil Hossu.

Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Romania trebuie sa refinanteze obligatiuni scadente in valoare de 52,4 miliarde de lei in 2012.

Asta ca sa stiti ce ne asteapta.Indiferent de ce rahat a zis marinarul, in mare parte e vina lui, el a condus corabia in timpul asta. Mi-aduc aminte ca in 2009 toti intrau in criza, asta dadea din gura ca pe noi nu ne atinge, ca suntem cu mot.
            Cu asa consilieri economici ca Paula Vass, nici daca se darama casa, asta nu vede cerul.

Comment

• Trebuie sa fi putin naiv sa nu vezi tu singur ca suntem in !#@$!@ pana la gat si o palma mai sus, indiferent de ce spune X si Y!

Comment

• Ar putea fi DD-ul o revelatie? Tocmai a avut loc primul congres al partidului.Prima masura cand va iesi presedinte: eliminarea tuturor celor 148 de taxe existente in Romania.In locul lor raman doar 4 taxe: TVA de 10 %,impozitul pe proprietati,impozitul pe venit de 10 % si inca una pentru companii.Vor disparea printre altele,taxa de poluare ,asigurari de sanatate etc.Acest model cu 4 taxe il are si Albania si ii merge foarte bine dupa spusele DD-ului.Avand in vedere ca exista audienta majora la OTV sa nu apara surpiza ca Diaconescu sa le faca o figura celorlalti.In satul meu natal deja toata lumea vorbeste despre alegerea lui Diaconescu.Acest bufon reuseste sa coaguleze in jurul lui foarte multi oameni.(majoritatea tarani cu 4 clase,dar acestia reprezinta grosul populatiei).
                Last edited by karlos12; 26 January 2012, 18:15.

Comment

• Daca scoate 3% e bine...stai calm, ala bate campii! Tara asta e imprumutata pana peste cap, nu produce nimic si el renunta la taxe, face el, drege el!

Comment

• O să te dezamăgesc, dar intră în Parlament șobolanul ăla. Cât va avea peste 5% nu știu, dar cred că va surprinde, după mine, neplăcut.
                    Când discursurile/realizările politicienilor, hai să le spunem, adevărați, se rarefiază și dau în ridicol, apar imediat salvatori ca Vadim (ooo, ăsta era om cu carte), becali sau Șobi de la 0TV. Îl preferam pe Vadim, acum.

Comment

• daca romanii nu ar mai fura ar fi ceva.statul e cel mai mare cheltuitor.se duc bani aiurea pe pensii,sistem sanitar,ajutor social ,companii de stat si altele.erau unii care protestau ca au pierdut 100 lei din pensie .din cat?din 2000 lei!pai aia care castiga 700 de lei sau mai putin ce sa ,ai faca?sunt pensionari care nu au cotizat atatia ani cat au luat pensie.pe vremuri nu se dadea pensie.pana fiecare se descuraca si pune bai deoparte pentru mai tarziu.legat de sanatate ,inainte se platea daca vrei la doctor sa mergi.urgentele sa ramana gratuite.sa vedeti ce grija o sa aibe romanii de sanatate.ajutoare de la stat se dau in multe cazuri la aia care nu merita.companiile de stat nu mai pe profit nu merg ,dar nui bai ca are balta peste.si mai e o chestie,de ce romanul cand ajunge sus sau undeva unde are bani pe mana se apuca de furat prin diferite metode?DD credeti ca nu are sa o faca?nu vedeti ce mic e si nemancat pare?toti de la psd,usl,pp si dracu sa-i gaseasca sunt la fel.ideea e ca romanii ar trebui sa-si schimbe mentalitatea aia de "descurcaret" cu una de om corect si civilizat.parerea mea!
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Hai Basescu ,Sibieni sunt alaturi de tine si va vom revota ,nu te lasa , nu te lasa asta este tara ta.......

Boc Presedinte,Boc Presedinte,viva Pdl....

Unde sunt aia cu pancardele de prin piete ???De ce nu merge sa deie o mana de ajutor la astia ce sau impotmolit ,,,vai de mine astia sunt patrioti.
                        Last edited by tvstar1; 26 January 2012, 20:05. Reason: Automerged Doublepost
                        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Originally posted by tvstar1 View Post
                          Unde sunt aia cu pancardele de prin piete ???De ce nu merge sa deie o mana de ajutor
                          Fiindcă nu știe să deszăpezește...

Comment

• Nici in alta tara nu prea reusesti sa castigi bani decat in domenii unde predomina munca fizica,gen culesul capsunilor,iar cu studii superioare se cauta numai anumite ramuri.Si acum imi aduc aminte de mirajul occidental care i-a cuprins pe romani acum cativa ani.Printre ei a fost si solistul de la Cargo,Kempes,care a lasat formatia pentru a pleca in Australia , unde spera sa castige bani multi, si sa nu mai stea pe 2-3 mii de euro cat castiga pe la concerte si din albume.Ce a ajuns sa munceasca? Dupa 1 an de cautari asidue a ajuns sa lucreze ca zugrav.Dupa sapte ani a dat un interviu la un radio.Spunea ca i-a fost rusine sa se intoarca in formatie dupa primii ani petrecuti pe continent.II parea rau ca a plecat din tara.Acum si-a facut propria firma de zugravit cu un singur angajat muncitor adica el,satul sa mai munceasca la alt patron,tot roman.Sau Lacatus.Plecat in Spania.Ce spera sa lucreze? Antrenor la Getafe? Acum a ajuns sa fie turist prin Romania lucrand ca antrenor.
                            Last edited by karlos12; 26 January 2012, 21:44.

Comment

• Originally posted by tvstar1 View Post
                              Hai Basescu ,Sibieni sunt alaturi de tine si va vom revota ,nu te lasa , nu te lasa asta este tara ta.......

Boc Presedinte,Boc Presedinte,viva Pdl....

Unde sunt aia cu pancardele de prin piete ???De ce nu merge sa deie o mana de ajutor la astia ce sau impotmolit ,,,vai de mine astia sunt patrioti.
                              Eu as vrea sa te vad pe tine, in centrul alora cu pancarte, strigand "Boc Presedinte,Boc Presedinte,viva Pdl".
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Boc presedinte...hahahha, nu m-am gandit la asta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google