Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by IancuMIC View Post
    Si toti aceia care ajung in SISTEM, dupa ce-si primesc "vaccinul", devin alti oameni, se transforma; capata imunitate la strigatul de disperare al semenilor. Mi-e sila...
    Asta e posibil fiindcă majoritatea fie gândesc așa:
    Originally posted by PCH View Post
    Eu sunt resemnat si consider ca singura mea scapare e sa plec de aici...
    fie, simplu:
    Eu sunt resemnat...
    Ia să fi profitat de ocazia asta, să fi ieșit lumea să se dea nițel la ei. Era sigur ca un fel de antidot la "vaccinul" ăla contra bunului simț. În schimb, noi ne contrăm aiurea pe topicuri, în timp ce ei jubilează: au scăpat și de data asta.
    Să fie clar: dacă eșuează protestele astea, suntem pierduți. Păcat că mai sunt din aceia care le duc în derizoriu. Nu zic nu, s-au aciuat pe-acolo tot felul de oameni, dar să batjocorești ieșirea în stradă a mii de oameni în zeci de orașe, e cel puțin neelegant.
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Problema dureroasa e ca acesti oameni accepta sa fie alesi ca si conducatori ai semenilor in urma unor angajamente pe care apoi le abandoneaza, urmandu-si apoi proprile interese sau cele de grup. Acum isi dau seama ca s-au departat, vezi doamne, de popor. Nu mai spun ca noi ii platim pentru asta; oricum ar accepta sa ajunga in frunte si neplatiti, e ca la vama, unde nu salariul conteaza.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Protestele la care participa 2000-3000 de oameni (cifre optimiste, vehiculate de Antena3), nu au cum sa fie sortite decat esecului...

Comment

• Dar sediul guvernului macar ocupat ar aduce protestul pe calea cea buna. Macar cateva masini de politie sa arda, sa vedeti schimbare de optica. E reteta din Grecia.
          Last edited by mr.K; 28 January 2012, 21:14.

Comment

• Exact. Asa cum spunea intr-o seara nea Fani Pinalti, fata de populatia de 22 de milioane, astia nu reprezinta nimic; gandire cu ...premeditare, dupa efectul vaccinului. Da cei care nu au iesit in strada in celelalte orase, sunt multumiti de ce se intampla in tara? Ce contine frate vaccinul de blocheaza in asa fel ca sa ajunga sangele si la creier? E posibil sa ai o asemenea iesire?

Comment

• Originally posted by PCH View Post
              ...............................
              Oare Nadia este o tradatoare ca a ales sa isi traiasca viata in America? Este ea o tradatoare ca a ales sa-si cresca copiii acolo?
              Ma umfla rasul cand citesc asta. Nadiei i s-a propus sa fuga din Romania si nu era prea convinsa sa plece. Initial a spus ca nu pleaca. Pana la urma la mari insistenta, prin interventia pe langa o matusa - a fost convinsa sa fuga din Romania.

La fel a fost cazul cu multe vedete sau personalitati care au fugit din Romania chiar inainte de 1989 - si a facut parte din planul unor agentii straine, de izolare si punere la zid a regimului Nicolae Ceausescu.

Azi traim vremuri in care chiar seful guvernului Roman, ne invita sa plecam in alte tari sa ne castigam painea. Daca Ceausescu nu ne lasa sa iesim din tara si sa straduia sa dea de lucru la toata lumea, acum indiferenta si chiar izgonirea romanilor din propia tara a ajuns politica de stat. "Din pacate" - putem face comparatie. Si nu Ceausescu a fost vreun geniu - insa cei din ultimii 22 de ani, au fost nemaipomenit de tradatori si de dusmani pe Romania si pe poporul Roman - alesi "pe spraceana" asemenea adevaratilor stapani ai Romaniei --- strainii care ne sunt dusmani si folosesc orice prilej ca sa mai puna mana pe ceva din bogatiile tarii sau sa castige bani de pe urma exploatarii romanilor.

Comment

• Base ne invita sa plecam cu dublu scop: scapa de noi si nu-l batem la cap ca vrem locuri de munca si doi: aducem bani din afara, ca tot exportam toata tara la un loc mai putin decat BMW .

Forta de munca exportata inseamna cashflow de valuta pe intrare si plus valoare de 100%.

Cand vom termina de exportat cherestea si nemtii nu vor mai cumpara Logan si Duster, ce mai trimitem peste granite?

Comment

• ...Carpatii, ca padurile de pe ei le-au vandut demult.

Comment

• Lasa bre mr.K, ca nemtii vand VW si Mertz-uri in Europa si nu numai de mult timp si tot nu se tem ca vor ramane fara piata. Crezi ca daca nu mai vindem rumegus si dacii peste hotare o sa murim de foame? O sa vindem pamant de flori si argila pentru caramizi eco si tot o sa supravietuim...

Comment

• Originally posted by ion_R5 View Post
                      Ma umfla rasul cand citesc asta.
                      Ar trebui sa te umfle plansul! Eu cred ca regreta amarnic decizia luata!

Comment

• http://www.catavencii.ro/Ce-cred-ved...ti_0_2815.html

Nadia e plecată din RO, de când era bunica (chiar și Nadia) fată mare. N-are absolut nici cea mai mare relevanță în discuția asta.

Comment

• Pentru mine are, eu vreau sa plec de aici si unii considera o tradare ), un gest de lasitate dorinta de a emigra. Poate "e acrii strugurii".

Azi am vazut cum un vecin de deasupra mea (etj1) se intrepta catre metrou cu o plancarta in mana! Am ramas ! Asta e un betiv notoriu, care a dat foc si la casa odata de treaz ce era, nu mai lucreaza, probabil ca ii placea alcoolul si in timpul serviciului (oricum lucra la ADP). Nu stie sa lege 3 cuvinte si are K1 cu nevasta-sa aproape saptamanal. Eram aproape sigur ca 90% din piata aia e compusa din genul indivizilor ca asta.

Comment

• Să fii sănătos. Nu e nicio trădare. E alegerea ta și dacă acolo unde te duci ai aranjamente și îți poate fi mai bine, are sens să vrei să pleci. Eu, de pildă, nu-s interesat de acest gen de aventură, fiindcă nu-s de firea mea aventuros (prefer pașii siguri) și prefer să mă realizez printre ai mei (buni sau mai mult răi cum sunt). Mi-a bâzâit și mie piticu' prin creier să plec la macaronari, acum mulți ani, dar mi-a trecut repede. Nu regret deloc, fiindcă aici sunt realizat, ceea ce n-aș fi făcut în străini.

Am mai auzit "opinia" asta. E o manipulare clară. E normal să fie atrași, ca musca de rahat, tot felul de indivizi acolo. Aproape că nici nu mai are importanță de cine sunt manipulați: de opoziție (să pună gaz pe foc) sau de putere, ca să discrediteze mișcarea (pare a fi varianta mai logică). Deci, dp meu dv, nu contează cei cu asemenea probleme și pripășiți pe-acolo. Importanți sunt ceilalți din Piață, cei din țară și cei ce aprobă tacit mișcarea, care sunt o majoritate care ar trebui de gândit puterii. Dacă ar fi formată din oameni normali. Însă cum e o putere complet autistă, formată din jivine, mă aștept ca, îndată ce vremea își va reveni, protestele să treacă de bariera piețelor și să se radicalizeze. Plus mijloace mai convingătoare, de genul grevelor. Altfel, nu scăpăm de ordinarii ăștia. Orice om de bun simț ar trebui să vadă așa lucrurile. Eu n-am absolut niciun partizanat, ci mă interesează doar partea morală a lucrurilor, în egală măsură interesându-mă și competența, care a lipsit cu desăvârșire la acest regim, mă rog, guvern.
                            Last edited by ursamajor; 29 January 2012, 20:55.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                              Pe 4 milioane, la negru, o fi și de muncă în România.
                              vorbim de salarii de 1000-1500ron net. dar tre' sa nu-ti sara suubelnita din mana, sa stii sa folosesti un aparat de masura si sa intelegi ca printr-o dioda curentul nu circula in ambele sensuri. ti se pare ca legea lui ohm, cele 2 ale lui kirkhoff si pV/T=constant sunt cerinte prea mari pt postul asta? hai sa fim seriosi, un tip din cls a 8-a, care invata cat de cat ceva la scoala, daca ar avea 18 ani, ar putea fi angajat. problema e ca-ti vin ingineri fantezisti care cer dublu si ei nu stiu diametrul cercului sau ca functia cosinus are valorile in intervalul [-1:1], pt unii cos x poa' sa fie 1,33. pot sa-ti mai dau cateva exemple din vanzari si achizitii, unde se oferea porgram nomal, bonuri, birou, laptop, dar nu se oferea mai mult de 1200-1400ron net. aiurea, se cerea 2500-3000 pt simplul motiv ca firma vindea mobila scumpa, nu se intreba nimeni cate mobile se vindeau lunar si daca patronul isi permite sa plateasca un om care sa frece ridichea toata luna si poate sa nici nu vanda nimic.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Aici e problema inflatiei de diplome.

Revenind la "Jos Base", ia dati un ochi pe parte externa, Americanii si Israelul sunt cat capra pe Iran, se pare ca un conflict este IMINENT. Romania incotro? Incotro i se dicteaza!
                                Last edited by darksid3; 29 January 2012, 22:46.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google