Romania in pericol de a ramane fara GAZE; Gazprom anunta ca nu poate face fata cererilor tot mai mari de catre Europa de Est. Rusii se joaca iar cu europenii...
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ponta afiseaza o aroganta gretoasa si nu este decat pielea scrotului, presedinte de partid, nici nu vreau sa mi-l imaginez in postura de presedinte sau premier. Multi politicieni au fraudat statul, au eludat legea, au furat etc, propun totusi sa fie judecati si condamnati in ordinea cronologica a faptelor, asa mi se pare corect. Dupa vechile salarii si pensii plang cel mai tare aia care le aveau mari, de exemplu fostii angajati ai armatei care toata viata au dat 3.14zdii sare si au iesit la pensie (grasa) la 45-50 de ani. Unele salarii si pensii trebuiau taiate fara sa fie asteptata "criza economica mondiala", de care bineinteles ca basescu e vinovat... toti care-i faceau "baie de multime" lui basescu acum 5-6 ani, ies acum in strada si arunca cu pietre.
Comment
-
Ăsta e riscul politicii, vasilică. Ești adulat și-apoi, chiar brusc, poți fi scuipat. Așa sa-ntâmplat și cu feblețea ta, nesimțitul nr. 1, crucișătorul. Văd că nu te poți rupe de propaganda de partid și să judeci cu propriul neuron. Ponta sau Antonescu n-au nicio treabă cu situația actuală în care se află România. Răspunzători sunt cei ce-o "conduc" la momentul vorbirii.
Ți-am dat niște puncte de reflecție și dacă mai e nevoie îți mai dau. Dar nu mă mai lua cu propagandă băsesciană, că "am preluat nu știu ce deficit" și, adaug eu, "am făcut datorii care au triplat datoria externă a țării", "am preluat cohorte de bugetari" și "un fleac, i-am ciuruit, tăindu-le salariile cu UN SFERT, fără să investim pentru a contracara măsurile respective" etc. etc.
Concluzia mea, după citirea multor păreri din lumea virtuală și a statisticilor ce arată nemulțumirea generală (peste 80-90% din populație), este că pentru a susține această guvernare băseciano-pedelisto-bocoaso-udreasco-cocoșistă trebuie fie să fii PROST (n-o spun pentru a jigni pe nimeni), fie să AI INTERESE DIRECTE cu clica portocalie. Cum majoritatea celor care emit păreri pro-băsescu par băieți isteți, pică varianta 1, rămânând deci varianta implicării directe pe lângă ciuma oranj. Așa că, părerile acelora sunt absolut nule. nu doar din această cauză, ci mai ales din cauza LIPSEI DE ARGUMENTE și fluturarea doar a propagandei.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostRomania in pericol de a ramane fara GAZE; Gazprom anunta ca nu poate face fata cererilor tot mai mari de catre Europa de Est. Rusii se joaca iar cu europenii...
Rusia protesteaza impotriva instalarii scutului antiracheta in Europa de est. Cer sa fie implicati intr-un asemenea proiect, cer informatii si garantii ca nu va fi utilizat scutul impotriva lor. De la SUA, rusii primesc nema garantii.
Intr-o zi cu totul neanuntata, Base da o fuga la Washington si anunta de acolo instalarea unor elemente ale scutului la Deveselu, in Romania... "mare succes romanesc de politica externa"
Rusii se arata foarte iritati.
Acum vine generalul IARNA. Rusii au asul in maneca cu gazele. Ce zici... ne-ar da gaze??? Daca cere Germania gaze, cu siguranta primeste. Daca cere Romania sau Polonia, sigur nu primesc nici unii nici altii. Ce ar fi neclar?
Rusia nu e carlig de rufe, asa cum ne place noua sa credem dupa ce bem 3 beri. A se vedea ce s-a intamplat in Georgia acum cativa ani. Sa nu credem noi ca presedintele georgian a fost doar un tembel incostient, care s-a apucat sa atace baze rusesti amplasate in Georgia. Dincolo de faptul ca a fost si tembel si incostient - a fost pus de americani sa testeze ce vor face rusii in o asemenea situatie - si a fost suficient de idiot sa puna in aplicare un asemenea scenariu. Cine a luat-o pe cocoasa am vazut cu totii. Americanii s-au uitat la televizor de la mii de km distanta, la "filmul evenimentelor"
In "cultura populara romaneasca" din ultimii 70 de ani, rusii sunt "BAIETII RAI", iar americanii sunt "BAIETII BUNI". In realitate vorbim de 2 mari superputeri imperialiste care doresc sa isi impuna dominatia peste tot pe glob. Romania in ecuatia asta este fix nimeni - si este in pozitia in care ia suturi in fund sau e jupuita, indiferent de oricare din parti. Daca credem altceva, inseamna ca nu am inteles nimic din istoria poporului roman, de la Decebal si Traian si pana acum.Last edited by ion_R5; 4 February 2012, 23:57.
Comment
-
Ursamajor, cumva te-ai intrebat de ce au taiat astia pensiile? Oare Ponta si PSD-ul lui, pe care il tot tii in brate, in aceleasi conditii nu lua aceeasi decizie? Vrei sa spui ca ei ar fi crescut cu 18% salariul minim? Sa nu fim naivi....in primul rand PSD a "GUVERNAT" tara asta ani la rand fara niciun rezultat, in conditiile in care la acea nefericita vreme nu era o UNIUNE EUROPEANA sau un FMI care sa impuna in mod decisiv tot ce se petrece in tara asta, erau de capul lor! In al doilea rand, marioneta asta nefericita de ponta a recunoscut mai zilele trecute in direct la postul psd 3, pardon, antena 3 cum ca nu exista resursele necesare cresterii salariale. Pai atunci ce g#$r@ m@tii mai dai din gura si vrei sa dai jos actualul guvern?? Ce propuneri are psd cu ponta in brate? Ce idei? Iar imi creste tensiunea cand aud de aia...voi chiar nu intelegeti ca nu au de unde?? Ca nu avem economie...nu sunt bani! De unde atatia bani? Decat sa mai vina ponta sau oricare reprezentant al PSD la conducerea tarii mai bine cu UDREA pana la moarte .
P.S. Ce ma bucur ca si-a luat felia ochelaristul...."din discutia cu reprezentanti FMI reiese clar ca Romania nu are resurse in viitorul apropiat sa creasca salariile...economia nu ne permite".....
Si daca Venghelie, un AGRAMAT notoriu a condus acel partid, este primar in Bucuresti...ce idei are asta? Fiinta asta, mai mult de manipulant marfa nu ar lucra in orice alta tara normala. Acest agramat a cheltuit 200.000 euro la sky in Austria exact in aceeasi perioada in care multi pierde-vara (in marea lor majoritate) erau in Piata. Apoi, Mazare...pffffff! Asta sta 11 luni pe an in Bahamas, Bora Bora, Panama, Rio de Janeiro.....ce salariu o avea asta? Tare curios sunt..... si orasul ala de care trebuie sa aiba grijE este in P A R A G I N A! Mie, ca roman imi este rusine cu litoralul ala infect si cu o Constanta mizerabila!Last edited by PCH; 5 February 2012, 00:52.
Comment
-
Originally posted by PCH View Post....in primul rand PSD a "GUVERNAT" tara asta ani la rand fara niciun rezultat, in conditiile in care la acea nefericita vreme nu era o UNIUNE EUROPEANA sau un FMI care sa impuna in mod decisiv tot ce se petrece in tara asta, erau de capul lor!
......................
P.S. Ce ma bucur ca si-a luat felia ochelaristul...."din discutia cu reprezentanti FMI reiese clar ca Romania nu are resurse in viitorul apropiat sa creasca salariile...economia nu ne permite".....
Si daca Venghelie, un AGRAMAT notoriu a ......
PSD, PDL, PNL etc - adica tovarasii despre care vorbesti sunt doar niste portavoce nenorocite ale adevaratilor stapani ai Romaniei - portavoce - care au un singur rol: sa dezbine si sa invrajbeasca poporul, sa "ne tina de vorba" - in timp ce economia si industria romanesca este subtilizata si trecuta de la poporul si statul roman in mainile strainilor, care sunt adevaratii stapani ai Romaniei. Fiindca trecerea in stapanire "cu acte in regula" a industiei si economiei s-a intamplat deja in ultimii 22 de ani, acuma a ramas sa mai fie pradati banii romanilor stransi la buget, prin tot felul de taxe si impozite.
Multi nu au inteles inca treburile astea si se mai cearta cu alti romani - ba ca Base e bun, ba ca Ponta e prost (lista e lunga si poate cuprinde Iliescu, Nastase, Tariceanu, etc) - si "PROST" sau "BUN" e alaturat de un nume sau altul, in functie de aprecierile fiecaruia dintre noi. Ei sunt doar niste slugi nenorocite, niste portavoce tradatoare si vanzatoare ale tarii si poporului roman, care si-au primit "argintii" (spaga) pentru serviciile prestate stapanilor straini ai Romaniei.
"Spaga", "mita", "coruptie" --- cu asta e aratata Romania cu degetul de catre straini de 22 de ani. Dar oare cine sunt castigatorii de licitatii, privatizari, contracte, etc - in Romania ultimilor 22 de ani? Tocmai firme si concerne straine... iata cine sunt corupatorii, cine da de fapt spaga --- fiind totodata cei care au pus mana pe sume mai mult decat simbolice, pe toate bogatiile, resursele, economia si industria acestei tari.
Ar fi cazul sa intelegem toate astea. Base, Nastase, Iliescu - sunt niste nemernici - si asemenea lor, gastile din partidele respective. Sistemul, trebuie schimbat din temelii. Fara partide politice. Votul este o iluzie. Oricat am "schimba" noi la vot, schimbam doar niste protavoce, niste slugi neputincioase, iar adevaratii stapani raman tot acolo, jefuind Romania si ruinand poporul roman. Daca nu intelegem asta - ne meritam soarta.Last edited by ion_R5; 5 February 2012, 01:12.
Comment
-
@ursamajor, daca nu te poti abtine de la mistocareala ieftina te rog nu-mi mai raspunde la postari, n-are rost, o sa ajungem sa ne luam iar cartonase rosii pentru ca te asigur ca sunt (si) mai mistocar ca tine.
Nu sunt afiliat politic si nu am nici un beneficiu din partea niciunei formatiuni politice, sunt doar parerile mele si nu dau 2 bani daca esti de acord cu ele sau nu.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostUrsamajor, cumva te-ai intrebat de ce au taiat astia pensiile? Oare Ponta si PSD-ul lui, pe care il tot tii in brate, in aceleasi conditii nu lua aceeasi decizie? Vrei sa spui ca ei ar fi crescut cu 18% salariul minim? Sa nu fim naivi....in primul rand PSD a "GUVERNAT" tara asta ani la rand fara niciun rezultat, in conditiile in care la acea nefericita vreme nu era o UNIUNE EUROPEANA sau un FMI care sa impuna in mod decisiv tot ce se petrece in tara asta, erau de capul lor! In al doilea rand, marioneta asta nefericita de ponta a recunoscut mai zilele trecute in direct la postul psd 3, pardon, antena 3 cum ca nu exista resursele necesare cresterii salariale. Pai atunci ce g#$r@ m@tii mai dai din gura si vrei sa dai jos actualul guvern?? Ce propuneri are psd cu ponta in brate? Ce idei? Iar imi creste tensiunea cand aud de aia...voi chiar nu intelegeti ca nu au de unde?? Ca nu avem economie...nu sunt bani! De unde atatia bani? Decat sa mai vina ponta sau oricare reprezentant al PSD la conducerea tarii mai bine cu UDREA pana la moarte .
Si daca Venghelie, un AGRAMAT notoriu a condus acel partid, este primar in Bucuresti...ce idei are asta? Fiinta asta, mai mult de manipulant marfa nu ar lucra in orice alta tara normala. Acest agramat a cheltuit 200.000 euro la sky in Austria exact in aceeasi perioada in care multi pierde-vara (in marea lor majoritate) erau in Piata. Apoi, Mazare...pffffff! Asta sta 11 luni pe an in Bahamas, Bora Bora, Panama, Rio de Janeiro.....ce salariu o avea asta? Tare curios sunt..... si orasul ala de care trebuie sa aiba grijE este in P A R A G I N A! Mie, ca roman imi este rusine cu litoralul ala infect si cu o Constanta mizerabila!
Citim ce spun ceilalți sau postăm doar să ne aflăm în treabă și să ne spunem placa și-atât? Putem purta un DIALOG sau ne scriem doar MONOLOGUL de fiecare dată? Ca să știu, să nu-mi mai pierd timpul... și, probabil, așa voi face.
Eu n-am argumentat în nicio postare de-a mea folosindu-l pe vreunul din opoziție, ci doar prin opinii avizate ale unor economiști, care dezavuează complet măsurile ce s-au luat. De ce? Fiindcă au fost proaste. Păi, uite, bunăoară Blănculescu ăla, care e un nume vehiculat a-i lua locul lui C3PO (adică idiotul robotizat, pe nume Boc). A spus clar că tăierile alea au fost o greșeală, nefiind urmate de măsuri care să ofere alternative, respectiv INVESTIȚII. Îți subliniez cuvintele cheie, poate măcar pe astea le vei citi. Banii economisiți prin tăieri au fost PĂPAȚI, nefiind folosiți la NIMIC. Un guvern care doar taie se cheamă INCOMPETENT, poți pricepe asta? Să-ți mai spun câte întreprinderi mici și mijlocii s-au desființat tot "grație" măsurilor idioate ale nemernicilor de portocalii? Mai vorbim de TVA mărit, altă măsură imbecilă, criticată și atunci de Mugur Isărescu. Ăsta e tot din opoziție, nu? Taxe peste taxe și nimic CONSTRUCTIV. Ce înseamnă asta, stimabile portocaliu? Îți spun eu: I N C O M P E T E N Ț Ă și lipsă de VIZIUNE.
Punctul 1: Te-a întrebat pe tine cineva dacă vrei să iei împrumuturile URIAȘE de la FMI? Atât de uriașe că au sporit doar în ultimii ani de trei ori datoria externă a României. Te-a consultat cineva? Ți se pare normal ca un guvern să facă așa ceva, având în vedere că TU plătești acele datorii?
Punctul 2: Ce s-a făcut cu ele? Ai văzut vreo investiție generatoare de plusvaloare? Nu. Toate s-au dus pe apa Sâmbetei, ca și o mulțime de fonduri europene ale conei Udrea-Cocoș, la clientela pedele: floricele, parcuri, piscine, terenuri de fotbal în pantă etc. etc.
N-am luat vreodată apărarea vreunui agramat. Sunt peste tot infiltrați. Dar niciunul n-a ajuns atât de sus ca în guvernarea asta infectă. Vezi analfabetul Igaș sau pocitania aia fără bac de Funeriu. Nu agreez deloc filfizonii precum Mazăre și mă și mir cum de constănțenii îl doresc. Poate că pe șângă scamatoreală face și treabă. Nu e treaba mea. Eu îi știu pe cei din BR, de la pesede și ei și mi-e silă de ei. Dar dacă urbea îi vrea, ce pot face eu. Însă tu nu înțelegi că nu asta e buba, ci jigodiile ce se cramponează ACUM de putere, în condițiile în care încrederea în e e la o cifră procentuală.
Coane vasile, las-o, bre, baltă cu "amenințările" tale. Fii tu ironic cu cine vrei, dacă poți DECENT, deși mă-ndoiesc. Deocamdată, dialogul cu tălică a fost tot un monolog, că și tu tot monologul tău l-ai expus de nu știu câte ori pe-aici. Știm părerile astea, de la Vișan, de la Murg, de la Toader, adică de la claxoanele alea portocalii. Zi-ne ceva nou, comentează pe marginea măsurilor ce-au fost luate, explică-ne și nouă să-nțelegem cât de bine ne e ca țară, ca popor, acum că am rămas 19 milioane di 23. Probabil tot de bine ce ne-o fi.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Am uitat. "Prietenii" noștri americani au soluția.Attached FilesSomnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Mdea... m-am lamurit nene, esti pueril in gandire cu toate ca-ti asumi o varsta biologica onorabila... toate ideile postate de dumneata le-am vazut acum ceva timp in urma pe la antena3, idei populiste, neconstructive, lipsite de fond si de solutii. Cel mai usor este sa arunci cu ckt in cineva despre care ai impresia ca a "cazut", cel mai usor este sa aderi la curentul de opinii a celor multi, pentru ca asa poti sa-ti faci o falsa impresie ca ai "dreptate".
Cine pana acum a facut investitii in tara asta ca sa-i acuzi pe cei din actuala guvernare? Frecati capra-n gura cu cea flota, care mai devreme sau mai tarziu tot la fier vechi ajungea si uitati de mii de intreprinderi privatizate pagubos pe 2 bani.
E in firea primitiva a omului sa se revolte si sa arunce cu pietre in loc sa judece, sunt 100% de acord cu manifestarile din strada, dar nu in felul asta...
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostMdea... m-am lamurit nene, esti pueril in gandire cu toate ca-ti asumi o varsta biologica onorabila...
------------------------------------------------------------
Am impresia că aberezi fără grație. Eu folosesc propria gândire și logica. Scutește-mă cu porcăriile tale, care nu-s miștouri sau spirite, ci aproape atacuri la persoană.
Judecă despre țara asta ca și cum ar fi gospodăria ta, dacă poți, deși mă-ndoiesc. E logic ca atunci când treaba nu merge să strângi din koor, nimeni nu spune altfel. Dar, fiindcă există un mare DAR:
1. te gândești în primul rând de unde să tai,
2. te gândești cât să tai,
3. neapărat, cu ceea ce ai tăiat, pui ceva în loc.
Să le luăm pe rând:
1. idioții tăi au tăiat de la sănătate și de la învățământ, sectoare strategice, în timp ce jigodimea funcționărească clientelară a rămas pe posturi,
2. 25% din niște salarii de rahat deja, e ca și cum ai condamna la moarte oamenii respectivi. De pensionărime, ce să mai spun. Dacă mai adaugi și impactul măririi TVA-ului și scumpirile aberante din toate domeniile, ai să vezi că puterea de cumpărare, nu e AFECTATĂ, ci PRĂBUȘITĂ complet. Adică, multă lume e MULT sub pragul sărăciei.
3. De pus la loc... no comment, NIMIC, ABSOLUT NIMIC.
Asta nu e gândire de la TV, portocaliule, e gândire logică și economică, dar propaganda nu te mai lasă să vezi realitatea trăită.
Cum am spus, trebuie să fii ori PROST, ori ACTIVIST ORANJ să mai susții ceva bun despre lichelele astea. Văd că te dai deștept tare și-atunci n-am să te bag în prima categorie, dar ești sigur într-a doua. Seekteer jigodiilor care au pus laba pe țara asta și, mai ales, susținătorilor lor, care sunt cam ca ăla cu "pumnii mei minte nu are".Last edited by ursamajor; 5 February 2012, 14:08.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
Comment