Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Milionul de milion se duce adica BILIONUL.
    Cred ca nici aia de la NASA nu au asa un site cu asa o valoare!

Comment

ce va mirati asa?pai in romania e ceva normal.intr-o lista de achizitii la ministerul transporturilor acum cativa ani ,o piulita si o saiba erau cateva milioane de lei vechi pe bucata.o bara din teava de 50 cm care era pentru nustiu ce mobilier era 23 milioane lei vechi.ce mare scofala?asa e la noi.pe mine nu ma mira nimic cand a doua zi deschizi tembelizorul si vezi ca infractori periculosi sunt cercetati in libertate iar o baba surda de 89 ani va face puscarie si e anchetata de dna sau mai stiu eu cine pentru ca nu aplatit o amenda sau a pierdut un proces de care are habar.m-am obisnuit cu tara asta.chiar incepe sa-mi placa.hai! plecati din romania! nu va faceti griji ca sting eu lumina la final.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

mie mi-e sa nu vina altii sa ne stinga lumina la toti! Si apropo sunt total de acord cu tine. Daca un logan de politie rurala pana acum ceva timp era 70000euro ce mare scofala 500000000euro un site.

Comment

oare cat costa unul de ala mcv dci cu veiozele(radarele)astea noi?cred ca e secret.daca o fi sa ajunga tara asta in buda de tot si nu o sa mai fie bani nici pentru salariile parlamentarilor, sunt curios daca alesii nostrii vor renunta la scaune.sa vad ca isi dau demisia.la naiba !iar visez.
          Last edited by margelatu; 16 March 2010, 23:15.

Comment

singura sansa e sa se adune cativa dementi si sa tranteasca o bomba in cacatul ala de casa a poporului. altfel, mergem la dracu, spus direct si fara perdea...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ii pacat sa se arunce o bomba in casa poporului, produce prea multe pagube si tot noi trebuie sa platim renovarile,mai bine sa-i gazeze,.........promit ca imi deschid firma de ingropaciuni ,si ii car gratis pe alesii nostrii........
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

pacat sa stricam ceva ce a fost facut din banii poporului.da parca merita pentru o asemenea cauza.eu vreau sa ii salvez de la viata pe cei care ar supravietui de acolo.sa le curm suferinta.

Comment

e o perioada tare grea asta,sincer pana acum nu realizam treaba cu criza asta,chiar o tratam ca pe o vrajala,dar e tare ciudat pentru ca tot mai multe firme intra in insolventa,tot mai multi oameni raman fara un loc de munca,de exemplu am postat peste 50 de cv-uri in 7-8 zile pe diferite domenii,si nu am fost sunat de nimeni,acum 1 an daca aplicam 3-4 sigur ma suna o data....asta e situatia.eu consider ca nu actuala conducere a tarii este de vina!

Comment

sa ii trimita cineva un mail lui Bin Laden...
                    sigpic

Comment

ai vazut cate cv sunt in dreptul unor posturi?unele au si peste 1000.cineva la tembelizor spunea ca citea maxim 2-3 sute ca se plictiseau.puteau sa angajeze unul prost.si eu am firma.foarte multi oameni vin sa le dau de munca.unii doar sa spele si sa mature.doar ca sa aibe de lucru.au copii,au rate ,au probleme de sanatate,etc.eu incerc sa supravietuiesc.ma incapatanez sa platesc taxele.nu sunt restant la stat(deocamdata),incerc din rasputeri sa nu fac datorii.am platit salariile la oameni la timp.faza e ca nici actualul guvern nu face nimic.daca se poate sa mai bagam o taxa sa mai largim baza de impozitare.au facut si ei ceva marunt pe acolo doar ca sa nu fie luati la impins vagoane.reduceri de personal si de cheltuieli doar pe hartie si doar la fraieri.ca in rest numai de bine.
                      Last edited by margelatu; 17 March 2010, 10:33.

Comment

asa este,am vazut ca sunt foarte multe aplicari.e nasol,nu stiu unde o sa ajungem si cat mai trebuie sa treaca sa fie oarecum bine si aici.cat despre guvernantii astia,intr-adevar pun taxe pe orice si nu fac nimic cu banii,decat site-uri,o salvare nu ar cumpara,sau autobuze scolare in satele alea uitate de lume in care copii merg pe jos 7 km sa ajunga la scoala...e bataie de joc!

Comment

Originally posted by Seba View Post
                          singura sansa e sa se adune cativa dementi si sa tranteasca o bomba in cacatul ala de casa a poporului. altfel, mergem la dracu, spus direct si fara perdea...

Seba frate si cu visul lui Silviu Prigoana cum ramane?
                          Ala vrea sa faca din casa poporului MALL-ul Poporului si tu cu Bogdan vreti sa trimiteti un e-mail lui Ben Laden!

PCH apropo de invatamant...mie frica de ce o sa traiesc cu fimea la scoala cand o fi clasa intai!
                          Daca peste 6 ani o mai fi invatamant?
                          Cine stie ce fel de scoli virtuale om avea?
                          Cum vine un ministru acolo vin si ideile multe despre cum ar fi mai bine sa fie sistemul de invatamant si daca vine unul tare,taree rau si zice...
                          ""Scoala se va face virtual iar sistemul on line va costa 1000 de miliarde de euroi""!
                          Va dati seama ce copii virtuali o sa avem apoi?
                          MATRIX WILL BE BACK AGAIN!!!

Comment

ehe,si cu invatamantul asta,nu vezi,anul si sistemul,au scos capacitatea au reintrodus-o,apoi au inlocuit-o cu tezele unice,bacul cand la 2 cand la 5 materii,acum vad ca incepe din februarie examenul,nu stiu...fiecare cu ideea lui,este tare prost organizat totul,chiar nu poate fi definitivat un sistem si gata?!sa stie si copilu sau masa cu tasu' clar ce o sa fie peste 4-7 -10 ani!foarte prost sistem...la fel ca in turism si toate cele

Comment

PCH poate ai vrut sa zici nu anul si sistemul...ci anul si sistemeleeeee ..care nu se mai termina odata!

Comment

corect!

ca tot veni vorba de educatie,uite ce scrie in ziarul libertatea(sper ca nu am gresit ca am postat numele ziarului,daca da rog moderatorii sa aplice regulamentul):
                                Legea educaţiei va suferi din nou modificări, după ce învăţâmântul românesc era deja bulversat de schimbările care au avut loc de fiecare dată când s-a schimbat Ministrul Educaţiei.

Ce se vrea prin noua lege? Potrivit Ministerului Educaţiei, noua lege a educaţiei promite o programă aerisită, examene care cumulează mai multe materii şi ajutor de la stat pentru copiii săraci care vor să meargă la liceu.

Ce-i aşteaptă pe elevi? Primele examene serioase, care să cumuleze limba română şi limbile străine cu ştiinţele (matematică, fizică, chimie, biologie), vor fi susţinute la finalul clasei a VI-a, urmând ca, până în clasa a IX-a, copiii să adune suficiente competenţe pentru a decide dacă aleg munca sau continuarea studiilor.

Deşi rămân obligatorii studiile de zece ani, acestea nu vor începe din clasa întâi până în a X-a, ci de la grupa pregătitoare de la grădiniţă şi pâna în clasa a IX-a inclusiv.

continuarea e in ziar
                                Last edited by PCH; 17 March 2010, 16:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google