Vor creste preturile cu 6%. Asta se va intampla.
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aline asta cu 6% sa i-o spui lui Mutu...
Adica 6% pe hartie,,Dar in realitate o sa fie de 3 ori 6%...
Cand toate tarile au crescut tva-ul cu 1-2 procente maxim,,ai nostri sunt mai ai dracu si au zis SA FIE 6%.Last edited by Ivan Marian; 6 May 2010, 00:21.
Comment
-
la noi cine conduce, pe langa ca e hot, e hot prost. nu stie sa-si gospodareasca sursa de furt, ca sa fure in viitor mai abitir. e prea prost sa fie hot, asa ca ne ducem la dracu. grecia, nu ocupa tot fotoliul, ca avem si noi rezervare...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pai nu au luat banii de la fmi? acum cum sa ii dea inapoi daca la noi nu merge nimic aia de prin europa au marit cu 1- 2 % tva ca la ei economia este functionala nu ca la noi de au taiat tot si au vindut la fier vechi si acum stam si plingem ca nu avem bani
sa taie din lefurile lor nesimtie nu sa mareasca tva sa ne cocoseze tot pe noi
tara cu conducatori de marooooooo
Comment
-
Stai linistit ca la fel ca cei de la conducere sunt si majoritatea dintre noi. Romanul pe oriunde s-a angajat prima data s-a uitat ce poate sa fure si cum poate sa stea fara sa munceasca.
Pe noi mentalitatea ne omoara. Pana nu ne-om schimba mentalitatea si ideile cu totii, nu scapam.
Comment
-
Pai in parlament daca se fura , se fura mult de tot si cu cap si fiecare dintre cei de acolo se acopera unul pe celalat,,Este un cerc vicios cu circuit inchis acolo in guvern,,iar daca vreun parlamentar incalca acea intelegere este dat afara si bagat la zdup/puscarie.
In felul asta zic ei la televiziuni ca fac curatenie intre CORUPTI si ca ala X,Y si Z a dus tara de rapa.
La noi oamenii de rand ne dam in gat unul pe altul si nu suntem uniti deloc si daca il vedem pe vecinul,prietenul,fratele ca se descurca mai bine decat tine apare invidia si dusmania si faci tot posibilul sa il vezi la sapa de lemn.
Concluzia mea este:Parlamentarii,Guvernantii,Ministrii,Politia,J ustitia,Procurorii ,etc..sunt toti uniti ..Si noi saracii/clasa muncitoare ne dam in cap pe strada si nu vedem de lungul nasului pe unde mergem!
Daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti!!
Deeeci bravo lor si rusine noua ca nu luam atitudine si tacem,tacem,tacem ca poate va veni vreun Superman la conducerea tarii si ne va scoate din rahatul in care am intrat noi din vina nostra!
Comment
-
radem, radem, dar de 50 de ani "..escu" sunt la putere. si cu ei a mers prost. si va merge prost si cu alt "escu" in afara de isarescu. asta [are singuru "escu" cu capul pe umeri si capabil sa faca ceva. nici nu ne imaginam ce noroc am avut ca tara, ca de 20 de ani, isarescu, oricat de boi ar fi guvernantii, a reusit sa tina tara pe linia de plutire...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Asta o spui tu. Isarescu este unul dintre vinovatii ca Romania este asa cum este. Politica lui monetara a fost dezastruoasa. Cand vecinii luau credite pentru investitii cu dobanzi acceptabile bancile romanesti ofereau credite cu dobanzi de 80-90-100%. Total gresit. Politica valutara da a fost buna dar cea monetara a fost la pamant. De asemenea BNR-ul este unul dintre vinovatii falmentelor bancare de renume pentru ca are si atributii de supravegere si control.
Ma rog asta-i opinia mea in legatura cu Isarescu nu-i nevoie sa fiti de acord cu ea..
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
scad pensiile ci 15 % salariile cu 25 % si ajutorul de somaj cu 15 %
am si eu o intrebare ce au facut sau ce au de gand sa faca cu banii imprumutati de la fmi pentru plata salariilor si pensiilor. pentru ca asta au zis : ne imprumutam ca sa platim salariile si pensiile. acum suntem datori vanduti si cu salarii si pensii mai mici.
"Ţara noastră este condusă de criminali care ucid şi jefuiesc. Pământul nostru era cel mai bun şi ei l-au distrus în intregime. Suntem asupriţi din nou. Ne vom răscula din nou!"
Comment
Comment