Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din cate citesc eu cred ca ne meritam soarta.
    Cand ai un premier marioneta,si un guvern corupt care intai se gandeste cui si cati bani trebuie sa aloce pentru proiecte supraevaluate iar apoi incep sa studieze efectele crizei ca un fel de hoby sigur nu e vina presedintelui, oare cine a numit premieru asta minune??
    Ne meritam soarta, iar pasi spre falsa democratie au fost facuti deja.

Comment

• 25% scaderea de salar , si cresterea tvaului cu 6% oare ce inseamna ? nu o crestere cu 6% a preturilor ... deci mai pierzi 6% din salar ,sau nu cheltui nimic ca sa nu pierzi si aia 6% )
      rezultatul ? Evaziune fiscala la greu , o sa se ceara spagi la greu ca trebuie cumva completati aia 25%
      Last edited by Cristi_Xp; 7 May 2010, 21:38.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• pai nu se mai creste tva si impozit. se scad doar salariile si pensiile cu 25 respectiv 15 la suta

Comment

• Sa impoziteze alocatiile copiilor,, asta am auzit si vazut la tv
          Fata mea are 1an si 5 luni si alocatia de 200 de lei...pana o aproba si legea asta pt alocatii macar sa faca fimea 2 ani si sa ia apoi impozit pe 40 de lei
          Dupa ce o sa impoziteze astia 40 de lei o sa ii mai ramana de 1/2 pantof,gheata,adidas si o sa ii incalt doar un picior,,stangu sau dreptu..la alegere
          Acum de astia 200 de lei ii ajunge doar de pampersi si de restul moare de foame ca asa vrea statul....Dar o sa fim primii cu copii ce platesc impozit si taxe la stat
          Deja fac haz de necaz

Iar Ceausescu cred ca sta acolo in iad si se tine cu mainile de burta si se tavaleste pe jos de... si isi zice ca la noi in lumea reala este mai rau ca in iad si ca ne meritam soarta pt ca l-am impuscat ca pe un caine..Am fost Blestemati de Ceausisti,,Asta este blestemul ce il purtam dupa cum zicea si un coleg mai sus!
          Last edited by Ivan Marian; 7 May 2010, 23:16.

Comment

• un Tepes ,o nu mai bine 2
            sigpic

Comment

• ...sau 2012...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by marx View Post
                pai nu se mai creste tva si impozit. se scad doar salariile si pensiile cu 25 respectiv 15 la suta
                de povestit se povestesc multe , am mai auzit o varianta ca nu ar mai micsora pensiile ,ci ar da afara 250 mii de bugetari ...
                Eu am impresia ca o sa taca si o sa faca )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Pe langa faptul ca salarile care le primeam multi dintre noi erau mizerabile, doar asa sa nu zicem ca lucram gratis, ne mai taie 25%. Batranii la fel. Au niste pensii mizerabil de mici si tot vor sa le taie 15%. De alocatiile copiilor ce sa mai zic? Asa am ajuns. Sa fim condusi de hoti. Bine ca noi trebuie sa avem studii superioare sa avem un salariu "decent", dar hotii care ne conduc tara oare au toti? Sigur nu au , dar salariu tot au mai mare. Ce au facut ei sa merite zeci de milioane lunar? Cred ca noi facem mai multe si primim un salariu infect.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Nu taie 25 % din fiecare salariu ci 25% din fondul de salarii.

Comment

• Crull la tine la Calarasi circula alte vesti?
                      Nu te uiti la Tv...25% din fiecare salariu,,15% din fiecare pensie si ajutor de somaj!

Comment

• are tembelizorul defect.sau poate are ceva 3D si arata lumea mai frumos si in roz.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by crull View Post
                          Nu taie 25 % din fiecare salariu ci 25% din fondul de salarii.
                          bine ar fi sa fie cum spui tu, dar din pacate traim in Rominia
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                            Crull la tine la Calarasi circula alte vesti?
                            Nu te uiti la Tv...25% din fiecare salariu,,15% din fiecare pensie si ajutor de somaj!
                            Ivaan iti trebuie cunostinte minime de economie ca sa deduci ca nu are cum sa taie 25 % din fiecare salariu.
                            Un exemplu daca un bugetar are salariul minim pe economie o taiere de 25 % pe un astfel de salariu va intra in neconcordanta cu o alta lege care reglementeaza saraliul minim pe economie la 640 ron.
                            Sunt bugetari care vor pierde 5% din salariu si bugetari care vor pierde 40 % din salariu.
                            Fiecare judet in parte caci asa e impartita romania administarativ din fondul actul de salarii va suferi o taiere de 25 %.Acum va ramane la latitudinea sefilor de deconcentrate ce decizie va lua pentru a putea acoperi acceleasi salarii cu un fond din care lipseste 25%.
                            Acum seful de deconcentrat are de ales in a da mai putini bani angajatilor sau de a disponibiliza ca sa ajunga bani si eu cred ca se va lua ambele masuri.

Comment

• Eee,gresit.Nu se va taia din salariile care prin asta ar ajunge sub acest nivel de minim asigurat.In schimb,ce depaseste 640 (sau cat o fi minimul) si dupa "taiere", se taie.Aici e buba.

Comment

• mare atentie la ce a zis un coleg mai sus. se va reduce fondul de salarii. unele salarii vor ramane neatinse.
                                pensiile nu pot fi scazute. sunt protejate de constitutie. obtinerea pensiei si/sau marirea ei a fost obtinuta printr o lege. se poate ataca in contencios decizia si se castiga fara probleme. mai mult ca sigur nici nu va trece de curtea constitutionala. stiu din sursa sigura.
                                pensionarii deja anunta ca vor face proteste. de ce ? ma uimeste gradul de dezinformare al poporului.

sper doar ca toata sharada si mascarada asta mondiala sa nu se termine cu un razboi. sau daca se termina cu un razboi sa fie unul violent prin care sa se reseteze complet rasa umana. sa o luam de la capat.

Nu ştiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea război mondial, dar cu siguranţă cel de-al patrulea va fi luptat cu beţe şi pietre. Albert Einstein
                                Last edited by alessandro; 8 May 2010, 21:31.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google