Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crull,daca zici ca stai la tara si vorbesti serios,,eu unul te invidiez...Nu vrei sa facem schimb de case?
    Iar cand o veni statul sa ia cota de oua,,le zic ca nu s-au ouat gainile si le dau la "OUA" cu tesla

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
      Margelatu..Banii tai nu se duc pe mancare? Sau pe ce?
      Daca iei mancare,vezi ce mai ramane si apoi mai bagi si benzina la masina,mai platesti o factura! Sau ma insel eu si tu nu te gandesti intai la mancare cand iei salariul?
      Daca o sa ramai fara un loc de munca si stai la bloc ,,Ce o sa faci ca sa ai ce manca?
      Incotro o iei si raspunde sincer si nu cu ""bullshit de astea" ca sa te citez!

1.salariul e in functie de cat vreau eu.euexecut ,eu dau cu capul etc.
      2.mancarea e pe ultimul loc la mine.
      3.nu stau la bloc(acum stam la Boc)

mai nou in comuna in care m-am mutat de 1 an astia de la primarie vin si numara gainile ca sa platesti o taxa ..de nu stiu ce fel.
      platesc 1500 lei pe an ca am iesire in e 85.
      platesc taxa forfetara 6500 pe an
      si-mi ramane si mie de un concediu la mare de o saptamana.tot e ceva.se poate sa nu-mi mai ramana nimic in curand.mai bine inchid decat sa mai dau ceva la stat.
      Last edited by margelatu; 11 May 2010, 13:45.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Deeeci stai si tu la tara ca acolo este rost de haleala si un trai mai bun.
        Daca stateai la bloc alta era situatia..Si te mai intreb de ce ai plecat de la bloc la tara acolo la tine?

Comment

• spatiu in primul rand .1800 m2 nu se compara cu 62 m2.am reusit sa fac si un colt cu leagan ,casuta etc pentru copii, lucru inposibil de facut la bloc.totul cu 200 ron.restul a fost munca mea.daca vrei cu adevarat se poate si cu bani mai putini.cresc si eu o gainuta,un ousor..daca nu faci asta inseamna ca stai degeaba la tara.am si gradina- rosii ,ceapa alea alea..
          .
          Last edited by margelatu; 11 May 2010, 14:37.

Comment

• Acu sunt invidios si pe tine
            Poate vin la tine sa imi dai si mie o ceapa acolo ceva

Comment

• Eu nu cred ca involutia este raspunsul...Nu putem doar sa mancam si atat. Este imposibil.

Comment

• @ ivan marian nu este asa simpla intoarcearea la esenta. risti sa te transformi intr un Antoine Roquentin regasindu te intr o permanenta cautare si intr un permanent torment pentru a ti gasi scopul, tocmai datorita marginalizarii la care vei fi supus de restul societatii.
                aceasta intoarcere trebuie facuta nu din nevoie sau scarba fata de societatea actuala sperand ca vei gasi esenta ci din dorinta spirituala, ancestrala, ereditara.
                existenta precede esenta. trebuie sa ne intoarcem undeva intre existenta si esenta. de ce ? pentru a descoperi care este esenta noastra care dupa parerea mea difera de la om la om, de la spirit la spirit

Comment

• categoric.viata nu se rezuma doar la a manca si a....astea vin de la sine cand stai la tara.atunci mancarea nu mai e o asa mare problema.gasim noi ceva prin curte de mancare.

Comment

• nu e asa simplu. asta incer sa ti zic. ne mutam la tara si ne vom trezi cu visele spulberate in ruina undeva la marginea societatii.

Comment

• Mergem la tara ca sa ce? Si acolo vor fi "jmecheri", doar ca de data asta "puterea" se va masura in pumni si furci.

Comment

• Va duceti la tara, plantati grau, porumb, ceapa, cresteti gaini etc si daca NU ploua sau NU se face de unde mancati? Va spun eu, faceti ce face orice roman adevarat, cereti de la STAT! Ce simple sunt toate, parca scuipi in mijlocul ogorului si a doua zi mergi si recoltezi.

Comment

• Acu pe bune ..Vasile de unde mancam,,de unde importam legume,fructe,carnuri,etc,,,?
                          De la noi din ogoarele noastre NUUU..De la ogoarele UEEEE daaaa!
                          Si daca nu se rezuma totul sau apropape totul la mancare si agricultura,,,la ce se rezuma viata voastra?
                          De unde ne vine noua mancarea? Din cer? De la martieni?
                          Cat la suta din salariile,venitul vostru se duce pe mancare?
                          Sa fim seriosi ca fara a manca nu poti trai mai mult de cateva zile,,,hai maxim o luna,,ca pe urma ajungem la altele mai grave.

Multi ii vad pe aici ca isi vand masinile ca sa aiba ce manca a doua zi si pune la copii pe masa mancare,,,ca doar nu mananca piese auto,piese de electronice,etc..
                          Multi nu isi mai platesc ratele,facturile,intretinerea,,,ca daca le platesc nu mai au ce manca,,, Deci pana la urma se rezuma totul la mat....Degeaba ai cap daca stomacul este gol!

Fetele alea de ce au murit in corporatiile alea mari,,ca vorba aia aveau de munca si bani garla ?....ca au muncit pana la epuizare si au neglijat papica!

Comment

• sunt duse toate fratilor, suntem lasati, suntem datori, suntem vandutzi, Romania e tzara hotzilor, eu unul, sincer in cazul de fatza, as vinde Romania!
                            nu se mai poate face niumic
                            taxe, impozite, amenzi, dobanzi...etc, ...etc, ...etc.
                            Romania, te urasc!
                            sa nu-mi purtati pica, am spus adevarul iar anul asta si anul viitor, va fi jale amara pt.saraci, durere mare!
                            asta din cauza hotilor Guvernanti ai Romaniei si se numeste asa :
                            Furt calificat din avutul obstesc ocrotit de lege!
                            Last edited by Bleizer; 11 May 2010, 16:07.
                            lipsa text

Comment

• V-am zis sa declaram razboi la americani...
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by marx View Post
                                @ ivan marian nu este asa simpla intoarcearea la esenta. risti sa te transformi intr un Antoine Roquentin regasindu te intr o permanenta cautare si intr un permanent torment pentru a ti gasi scopul, tocmai datorita marginalizarii la care vei fi supus de restul societatii.
                                aceasta intoarcere trebuie facuta nu din nevoie sau scarba fata de societatea actuala sperand ca vei gasi esenta ci din dorinta spirituala, ancestrala, ereditara.
                                existenta precede esenta. trebuie sa ne intoarcem undeva intre existenta si esenta. de ce ? pentru a descoperi care este esenta noastra care dupa parerea mea difera de la om la om, de la spirit la spirit

Marx,,fara suparare dar tu spui niste vorbe mult prea mari pt tine si sa i-ti spun de ce:
                                Din cate am inteles nu ai copii si nici o sotie,ci o viitoare familie,,corect pana aici?
                                Sa zicem ca ai avea vreo 1-2 milioane in casa pana la viitorul salariu si ai de plata si curentul,si gazele,si telefonul,intretinerea,impozitul,etc,,Ce faci mai intai tu?
                                -Platesti datoriile si cand cere copilul (nu zic de noi astia mari) de mancare ii zici ca luna viitoare o sa manance ,,,sa ia tata si cu mama salariul?
                                -Ca sa nu mai zic ca la copil trebuie sa ii iei multeeeeee rau fata de noi oamenii mari/adultii si ca toate produsele pt ei sunt infinit mai scumpe decat cele pt adulti!
                                Fimea la un an si jumatate cere PAPA si nu o intereseaza restul de datorii la stat...Cei care au copii stiu ce zic aici,,,cei care nu aveti inca ""GANDITIVA BINE"" ca asa a zis Baselu,,ca nu stiti decat din auzite ce va asteapta!

Ca sa nu mai zic (Doamne Fereste) sa ti se imbolnaveasca copilul si sa alergi cu baniii dupa doctori prin spitale.

Ps...si cand vei avea copii(iti doresc cat mai multi) Marx sa le povestesti cum este cu Antoine ala,,,cand cer de mancare si nu ai ce sa le dai ca platesti altele sau faci alte treburi cu banii!
                                Last edited by Ivan Marian; 11 May 2010, 16:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google