eu zic sa declaram rusilor ca sunt mai aproape.sanse mai mari de a termina mai repede cu noi.prima data ii injuram ca sa ne taie gazul si dupa aia mai vedem noi.
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am citit foarte atent ultimele 2 pagini si am cateva concluzii:
-romanul are sechele fratilor din cauza comunismului!
-romanul asteapta de la stat sa i se dea,sa i se faca in timp de el dispretuieste si isi bate joc de tot ce il inconjoara
-actualul guvern trage dupa nenorocirea facuta de PSD,PSD a nenorocit tara asta!
ca o paranteza,eu mananc ca sa traiesc,nu traiesc ca sa mananc!consider ca fiecare doarme cum isi asterne!absolut toate taxele astea sunt aplicate pentru ca tara nu are bani,nu produce!alta varianta ar fi un nou imprumut la fmi si asta inseamna indatorare pe viitor si dupa care....puteti uita,cum zice un cetatean roman ajuns celebru cu acest citat!
Comment
-
eu zic sa nu-i injuram ca nu o sa mai avem gaze la centralele din apartament si incepem sa putim...si totusi, astia ne-au cam adus la sapa de lemn sa traiti bine!!!! ha ha ha
PS: toti cand ajung sus, la ciolan , fura cu nesimtire "sa ara toate familia lui"Last edited by ionut.c; 11 May 2010, 16:44.
Comment
-
@ ivan marian eu am dat un exemplu de filozofie de viata dintr o opera citita care mi a placut foarte mult. ce legatura are asta cu ce mi ai raspuns tu.
tot ceea ce voiam sa zic mai pe romaneste ca sa intelegem toti este ca am putea fi dezamagiti de "viata la tara".
@ darkside declaram chit ca mor in prima secunda si tot ma simt mai bine
@ ivan marian cerzi ca o sa mai fac vreun copil pe recesiunea asta atat monetara cat si sociala care ne inlantuie fizicul respectiv sufletul ?
@ pch ai dreptate unii au sechele dupa comunism. tot asteapta sa le faca statul dreptate sa e dea statul sa ii ajute statul, statul sa faca si sa dreaga. drragi tovarrasi ! ati vrut democratie ! luati o !Last edited by alessandro; 11 May 2010, 17:58.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostV-am zis sa declaram razboi la americani...Originally posted by margelatu View Posteu zic sa declaram rusilor ca sunt mai aproape.sanse mai mari de a termina mai repede cu noi.prima data ii injuram ca sa ne taie gazul si dupa aia mai vedem noi.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nui Basescu de vina pentru criza...este el de vina pentru datoriile pe care le avem si pe care le vom mai acumula...a inchis ochii asupra inselaciunilor. Asta este, nu se mai pot recupera acei bani...
Marx, gandeste logic, nicidecum nu poate fi micsorarea taxelor solutia anti-criza. Din ce sa mai faca atunci bani statul? Cu cat sunt mai mici taxele cu atat incasaseaza mai putin bani statul. Ca sa fie ok economia, cererea ar trebuii sa fie de 2x oferta. Daca ai supraproductie inseamna ca oamenii nu cumpara produsul si iti stau tie banii in acele produse.
Sa-ti zic un exemplu concret: de ultra Pro Computers stiti cu totii, da? Stiti ca a dat faliment. A dat faliment fiindca toti banii si banii multor investitori, ii aveau investit in marfa din magazine si depozit. Cand investitorii au auzit ca se apropie criza, au scos intre 4 si 7 milioane de euro. Ce s-a intamplat? ultra Pro a ramas cu marfa, intre timp a sosit criza, oamenii nu mai investeau in IT, lor le statea banii pe rafturi in marfa si nu puteau achita datoriile. Productie mare, fara cerere.
Tot respectul pentru Basescu care si-a asumat raspundere pentru toate astea si a anuntat toate masurile care se vor lua spre binele tarii sau ba. Nici daca s-ar fi ales Geoana nu s-ar fi intamplat altfel.
Comment
Comment