Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aline se pare ca nu inveti nimic nu pot sa mai comentez nimic chiar ma lasi fara cuvinte...nu-mi vine sa cred ca mai sunt persoane ca tine cum poti sa zici asa ceva?
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Explica-mi ca te ascult.

Comment

• De ce sa nu fim anti base?
        Cum tu esti pro base nosi sun tem anti base sau anti coruptie.
        Asta inseamna democratie sa putem alege sa iesim in strada sau chiar sa intram peste ei in palat sa ii urechem putin ca au abuzat de increderea electoratului.
        Din pacate votul nostru astia care ne ''certam'' pe aici nu atarna atat de greu cu votul a milioane de pensionari care au votat promisiuni sau oamnei din mediul rural care au votat pentru 5 lei/faina/ulei.
        EU unul sut apolitic pana cum nu ma poate reprezenta nimeni nici in parlament nici la cotroceni iar la guvern nu am vazut unu sa serveasca intereselor cetatenilor

Comment

• Asta e democratia pe care au vrut-o unii in 1989. Acum cred ca le-a iesit si pe nas.

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
            Explica-mi ca te ascult.
            n-am ce sa-ti explic, tu nu vezi ce se intampla in tara asta? Nu este vorba de salariu, nu este vorba de mediu perivat sau de stat, buba vine de la conducere salariul iti scade de la conducere, preturile cresc de la conducere, impozitele la fel, pensile scad de la conducere

Comment

• Pai sigur, dam vina repede pe conducere dar de fapt nu vrem sa facem nimic. De muncit n-ar vrea nimeni sa munceasca dar bani vrem toti. Numai spagi, atentii, relatii, contracte pe bani grei. Pe omul care munceste in industrie 10 ore pe zi si ia 6,5 mil pe luna cine-l plange? Ca rezolvare nu vad decat reducerea drastica a bugetarilor si relansarea industriei.
              Apropo salariul meu nu are treaba cu conducerea.

Comment

• hai ca nu vrei sa intelegi e vina lui stefan cel mare, tu chiar nu pricepi ca, daca bugetarii raman fara bani mediu privat va fi la fel, tot fara bani??
                Last edited by ten; 12 May 2010, 22:14.

Comment

• Pai sa muncim.
                  Daca guvernul nostru e asa brav de ce inca mancam rosi,ceapa,cartofi din egipt.
                  De ce nu intai consumam productia proprie iar apoi pe cea din import.
                  Firmele care importa legumne,fructa,carne practica o politica de dumping asfel incat orice producator national sa nu poata vinde mai nimic, de ce si in acest caz guvernul si institutiile care se ocupa de concurenta neloiala nu fac nimic?
                  Iti raspund eu la intrebari--- Pentru ca nu e vina guvernului.

Comment

• Nu, e vina noastra ca le plangem acum de mila la profesorii cu salarii de cateva mii de lei(multi iau intre 3si10 mii) si la pensionarii cu pensii de aviatori. Adevarat sunt si profesori cu salarii mici(aia debutanti, cum as fi putut fi si eu) si pensionari amarati cu 20 ron. Dar astia mici sunt acum aruncati acum la bataie de sindicate si dupa aia ciolanul ramane la cei de sus.
                    Si apoi eu nu sunt bugetar si de aia nu prea ma intereseaza de grevele lor. Eu tot ata castig.

Comment

• Un profesor universitar are 3-4000 ron. Nicidecum 10000 ron.
                      Si scuza-ma, insa sa ajungi profesor universitar e ceva.

Comment

• Pai de noi cumparam doar produse made in germany ca cica suntem trendy. De aia s-a dus industria la noi. Haine nike, adidasi nike, e.t.c., ca astea romanesti puteau. De aia s-au inchis fabricile.

Comment

• aici te contrazic si eu! sotia si socrii sunt invatatori! sotia are la o vechime de 12 ani doar 980 lei iar socrii dupa 30 si ceva de ani de activitate la catedra doar vreo 1500 lei! asa ca nu le mai lua apararea astora ca nu au facut si nu vor face nimic! asa ca ...jos basescu! nu merita litera mare la inceput...
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Cezar am in satul parintilor mei profesor de romana de generala cu salariu de 2800ron.

Comment

• Ma, dai in spanac. Dar ce fac aia de au asa sume? Sigur n-au ceva cumulat?

Comment

• asta chiar ca nu cred...
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google