Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Alin0007 View Post
    Pai sa nu mai faca. Oricum ma retrag din discutii din 3 motive:
    -parerea mea nu conteaza in luarea deciziilor in tara asta
    -va da-ti dupa cum bate vantul( ba sa scada salariul, ba nu e bine) Auzi 3000euro si tot ar mai vrea.
    -aici cine e bugetar, e normal sa-si traga jar pe turta lui. Fiecare plange pentru el, nu pentru amaratul de pensionar cu 20 ron salariu.
    1. te poti retrage cand vrei tu, multumim de participare, dar: ai copil mic ??? poti intelege ce cheltuieli presupune cresterea unui copil mic ???
    2. da ai dreptate, nici a noastra, dar ne mai "racorim" si noi
    3. esti total pe langa, fa un simplu calcul si vezi cat da mamica cu 3000€ la stat si cat cea cu 800roni...iti da cu virgula ????
    4. asta s-o crezi tu, cel care probabil lucrezi la patron si cresti economia si bugetul tarii... vezi ca si noi la randul nostru vom ajunge pensionari
    Last edited by Cezar; 13 May 2010, 21:09.

Comment

• NUmai ceausescu chema femeile la munca dupa 3 luni,ce facem ne intoarcem inapoi?

LE:oricum acea mamica cu 3000 euro salariu nu primea 85% din ei, ci este un prag mazim undeva la 4500 -6000 ron nu stiu exact cine a atins pragu maxim sa ne spuna.
      Last edited by crull; 13 May 2010, 21:11.

Comment

• Pai tu vrei si gramada de bani si sa stai acasa? Din cauza unora care gandesc asa, mor unii de foame.

Comment

• Si cu toate asta, generatia actuala e mai depravata si mai cretina decat multe altele.
          Daca va spun cu cat s-au inmultit randurile celor cu deficiente intelectuale si comportamentale comparativ cu anii precedenti, va cruciti: acum 50 de ani, se prezentau 20 cazuri pe an. Acum sunt 15 cazuri pe saptamana.
          Deci chit ca sta acasa ma-sa...tot lepre ies.

Acum tinerii tatici sa nu-mi sara in cap, e doar o parere. Plus de asta, parerea mea nu conteaza, deci e inofesiva. Fara violenta.

Comment

• Acum 50 de ani si handicapati si copii cu dezabilitati mintale sau alte boli erau tinuti ascunsi si neinregistrati.Acum aveam media care ne mai arata anumite cazuri.

Comment

• Bun aspect, insa e doar o parte a problemei. Nu poti pune toate in carca acestuia. Ceva "pute". Si aici nu vb neaparat de handicapati, ci de oameni cu IQ de 100, si cu ADHD ( au deficit de atentie si sunt hiperkinetici).

Comment

• Absolut ca natia noastra se tampeste, eu cand vad ce fac astia prin scoli cu profesori si mai cred ca este cool ma crucesc si tot odata nu imi vine sa cred.

Comment

• Comportamentul lor este patologic. Depaseste pragul "cool". Cool era cand ne uitam sub fusta profei de romana. Cool era cand ciupeam fetele de fund.
                  Acum cool este sa te bati cot la cot cu profesorul, si tot cool este ca fetele de 12-14 ani sa intretina relatii sexuale orale in baile scolilor.

Comment

• mai avem mult pana ii ajungem pe americani... ofera tu conditiile din state si mai vorbim

Comment

• @Cezar: multe persoane cu probleme psihice datorita psihotronicii, stresului cotidian, presiunilor sociale, alimentatiei neadecvate, medicamentelor care mai rau fac...si lista continua
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                        Tu de cine ai vrea sa fie crescut copilul tau, de mama lui sau de o femeie oarecare?
                        Eu ce am zis,ma citez: "...clar ca din perspectiva copilului este mai bun sistemul nostru..." dar cum au intervenit si colegii,tot copii tembeli ies...nu le poti avea pe toate.In cazul nostru,din pacate am ajuns sa avem foarte putine!

Comment

• Pai tu te iei dupa @Cezar?!
                          Bre Cezare, deci sa nu mai facem copii ca ies tembeli?
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Nu vreau sa fiu rautacios, s-au sa doresc raul cuiva, dar nu s-ar putea oare ca toti conducatorii din parlamentsa se urce intr-un singur avion sa plece spre Rusia ( gen Polonia, stiti ce vreau sa zic) si pilotul sa fie arab, sa stim o treaba.
                            sigpic

Comment

• @vitriol: Eu spun niste fapte reale. Acum fiecare face ce doreste. Unii le mai pun muzica copiilor cand sunt inca in uter. Altii ii duc la diverse sporturi, nu-i lasa la manele, nu-i vaccineaza cu toate tampeniile s.a.m.d.
                              Teoretic statul acasa cu mamele ar trebui sa fie benefic. Practic, e un rahat. Adevarat ca, un copil mic e pretentios si nu-l poti lasa unei bone.

Cred ca s-ar putea rezolva problema cu mamele de stau acasa prin micsorarea perioadei: 2 ani este cam mult, tinand cont de evolutia unui copil. Ar putea mai putin.
                              Last edited by Cezar; 13 May 2010, 22:32.

Comment

• Nu trebuie sa ma iau dupa Cezar,sau altii.Din pura intamplare,am lucrat destui ani cu copii defavorizati si am vazut fata urata a societatii.Incepand cu "parintii" care sunt parinti numai in sensul biologic al cuvantului si terminand cu centrele de plasament si institutiile statului. Cezar are mare dreptate in ce zice.Ce era cool pe vremea noastra si ce e acum...te crucesti!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google