Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da,e urat!din pacate tara asta merge intr-o directe gresita pe toate domeniile!...eu nu pot spune ca sunt nici din generatiile invechite nici din cele noi,am 23 de ani si mi-am petrecut copilaria jucand leapsa,sotronul,caselul,frunza fotbal,la malai )....etc etc!ma uit la cei care vin si sunt mai pustani ca mine,rup play stationul,console wii,plasme,3d...asta e viata?!eu nu vreau sa imi vad copilul(cand o sa fie!)dependent de prostiile astea!

Comment

• Consolele fac parte tot din categoria patologic. Copiii de se joaca mult pe asa ceva, au ceea ce se numeste AD/HD ( deficient de atentie, deficit hiperkinetic). Isi iau "doza" de "adrenalina" ( doar ca nu-i adrenalina propriu zisa ci, serotonica, dopamina si noradrenalina", din acele jocuri. Se poate trata.

Comment

• @sanderizer: nu mi-ai raspuns la intrebare... De cine ai prefera sa fie crescut copilul tau in primii sai doi ani de viata?
        Last edited by vitriol; 13 May 2010, 22:55.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• In primu an de viata un copil are nevoie de atentie deosebita si numai o mama o poate face.
          In perioada de doi ani sa luat in calcul si timpul in care alaptezi copilul 1 an pana la 2 difera de la caz la caz.Ar fi aiurea sa dai o fuga acasa de la munca la 2 ore sa alptezi copilul de la san.
          Dupa mine sa reduca perioada de stat acasa pana la o saptamana ca stim o trezba, naste mamica, putin relax si apoi la munca dar eu tot ma voi zbate sa castig suficient de mult sa imi voi lasa nevasta acasa sa aiba grija de copil chiar si fara indemnizatie sau alte incurajari din astea.Adevaru e ca avem si natalitate mare si ori ce incurajare/ajutor de a face copii trebui evitata.
          Last edited by crull; 13 May 2010, 23:38.

Comment

• Avem natalitate mare in randul familiilor de rromi / sarace / lipsite de educatie sexuala, toate cele trei variante se pot lua in parte sau combinate, cu toate ca un copil este un copil indiferent de mediul in care se naste, nu cred ca trebuie incurajata "inmultirea" categoriilor sociale enumerate mai sus. Multe familii nevoiase si depente de alcool "toarna" copii doar pentru alocatie, aceste familii nu trebuiesc incurajate sa faca, copii, cel putin 90% dintre ei vor ajunge ca si parintii lor. Cat despre subiectul topicului, nu ma mai gandesc "Romania incotro?", ma gandesc incotro s-o apuc eu cat de curand, tara asta o sa ajunga asemenea Republicii Moldova!

Comment

• Gresit vasile. FMI-ul nu i-a impus conditii Moldovei(republica). Nu i-a impus sa scada salariile, nu i-a impus sa scada nr. de pensionari. Se poate deduce ca incet incet Moldova ne va depasi daca nu cumva ne-au depsit.

Am aflat cu mandrie din acest topic ca am fost cool in scoala.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• S-ar parea ca moldovenii au constientizat mai repede decat romanii si usor usor se pun pe picioare,cat de cat.Suntem la coada Europei,multumita guvernantilor dar si noua intr-o mare masura.
                Mai stie cineva cum incepe imnul Romaniei?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• "Trei culori cunosc pe lume"
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Trei culori cunosc pe lume....

Comment

• Da,il uitasem...
                      Un mesaj pt CRISTI LCD...
                      Si,de ce nu?Pentru noi toti...
                      Last edited by D-FENS; 14 May 2010, 11:15.

Comment

• pana si nevasta-mea, care lucreaza la stat, se intreaba de ce acum tre' sa plateasca cei de la privat criza, in conditiile in care eu n-am beneficiat de spor de revenire din concediu nici o data...pt ca, sa fim seriosi, firmele private sunt cele care baga bani la buget. statul nu are cu ce sa produca bani, sau are prea putine surse. dar na, sa fim solidari. si sa le tragem toti un glont in cap la aia de ne conduc si la urmasii lor, inca 2 generatii, sa fim siguri ca nimanui sa nu-i treaca macar prin cap sa faca ce-au facut astia din ultimii 20 de ani...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• faza e ca FMI a dat bani romaniei cu conditia sa ii investeasca nu sa ii dea pensii si salarii?!

Comment

• Trebuie un Hitler care sa fure doar el. Nu si rudele, cumetrii, amantele si prietenii. Si cine fura in afara de el, sa-i taie mainile.

Comment

• problema se pune gresit.avem oameni la stat care fac ceva la menta si ar trebui sa stea pe acasa.o parte care a ajuns acolo pe baza PCR.in conditiile actuale in care bani la buget nu se mai strang ca pe vremuri ,celor mai smecheri nu le mai raman bani pentru "investitii",contracte sau alte achizitii.atunci recurg la marlaneala asta cu taiatul de pe lista a fraierilor ,a veniturilor fraierilor.bordurile trebe sa se faca in continuare,autostrazile sa se deseneze pe hartie la pretul de 11 mil euro pe km.bulgarii fac autostrada cu 2 mil euro si pariu pe tot ce am ca astia o fac si o fac mai buna decat a noastra.asa o sa se dispara de tot turismul de la noi la marea neagra.o sa fie o balta murdara la care nu vrea sa se duca nimeni.o sa stranga ceva malai la buget daca fac astea, dar cand o sa se vada cu banii astia pe mana o sa se faca praf in regim de urgenta .
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Au iesit si politistii in Piata Victoriei,de partea protestatarilor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google