Sa vina minerii si sa ce? Sa-si ia bataie de la jandarmi? Nici nu mai sunt cati erau odata, jumatate dintre ei sunt plecati afara.
Romania....incotro?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In spatele mineriadelor au fost interese politice sau chiar mai mult. D-aia s-au si materializat. De data asta, daca nu e la fel, o sa fie doar un fasss...sau un paaartzzzz. Scuzati de expresie.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Azi circulatia o sa fie paralizata in Bucuresti, o sa vina bugetarii din toata tara.
Comment
-
bun,facem miting,facem revolutie vin mineriine omoram intre noi,si ce rezolvam???????!in afara de haos si victime ce ne iese la o combinatie ca asta?pe cine punem in loc?tara oricum are datorii si oricine vine tot trebuie sa faca cumva sa scoata bani!!!
Comment
-
oricate mitinguri o sa fie, tot nu o sa se rezolve nimic
Comment
-
Last edited by Ivan Marian; 18 May 2010, 14:39.
Comment
-
Daa uite ce baieti solidari, trebuie totusi sa nu fim rai si-au marit salariile cu 25% cand puteau sa mareasca cu 30-35% si dupa taiere sa mai ramana cu plus, dar de apreciat gestul de a marii cu un umil 25%.
nici sectoru 6 nu se lasa mai prejos
Guvernu taie pe o parte astia adauga pe de alta parte, ca la noiLast edited by crull; 18 May 2010, 14:41.
Comment
-
pai sa nu le voodoo mamele lor? din ce bani isi maresc ei salariile? tot din bani publici, care vor fi din ce in ce mai putini, pt ca cine trebuie sa taie, nu taie de unde trebuie pt ca n-are interes. deci iar ne furam singuri caciula. tipic romanesc. unii-s mandrii ca-s romani, fir-ar a' dracu' de tara fara coloana vertebrala...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
baieti destepti, oare asa o sa se faca si la restul bugetarilor?
Comment
-
in tara asta te doare mintea....guvernu ca guvernu,dar poporu....!!!toti ca oile,dam jos guvernu,ii omoram,si ce facem?!!!!???????????ganditi 2 secunde la asta!!i-am dat jos,sau ia-ti dat jos!ce facem acum ? chiar nu intelegeti ca acum facem parte din UE,chiar daca nu simtim asta si suntem controlati de aia?!mergeti frate si la bruxelles si urlati si acolo!nu sunt eu gica contra sau mare fan boc sau basescu,dar nici asa!
Comment
-
PCH-Atunci vino cu solutii?
sunt alti care sunt platiti pentru a gasi solutii.......
Ati vazut,maresc salariile acum cu 25-30%..........de la 1 iunie se reduc cu 25%.....si ei nu sunt afectati de criza........
Tot cei cu salarii mici trebuie sa plateasca pentru ce au furat altii.........aia cu averi facute peste noapte.
Solutiii................iiiiiiiii
................................................
Eu maine voi fi la bucuresti,cred ca daca am gindi un pic mai altfel,sau am face ceva SA VADA AIA DE SUS(LUAIA-R........ DE HOTI) salariile noastre mici le vor micsora,dar pe ale lor le maresc..........buna strategie...........mama lor de hoti.........
Oricum daca ar fi sa gindesc si eu ca tine...........faceti ce vreti............urlati voi daca e sa fie ceva,cistig si eu...........dar stau PITIT................
Numai bine.
Tara asta se duce de rapa cu ajutorul nostru.....mereu ne pitim dupa deget.........lasa sa faca altii........asa cistig si eu........Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
singura solutie este EMIGRAREA!!!!in tara asta nu ai ce face,decat sa furi!atat!poti sa faci tu 20 de revolutii si sa detonezi 4 bombe atomice ca nu rezolvi nimic!!!e prea mare coruptia,prea mare!!!!doar sa ii dam jos si sa vina straini la conducere!!tara asta e unde e si din cauza noastra,suntem un popor delasator,nesimtit si puturos!dovada pe strazi si in toate locurile unde calca omul!mizerie si nimic bun!
Comment
-
Si nu ar trebui ca lumea sa iasa in strada?
Sa vada si ei ca sunt INCAPABILI
Se imprumuta si tot ei fura,iar noi PLATIM
DEH.VORBA AIA............cine-n parte..............parte-si faceUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment