Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lucrez pe langa Cismigiu. Zilnic trece coloana lui Base pe aici. Daca incepe "razboiul" macar sa iau dreaq masina sa nu mi-o foloseasca astia ca baricada.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• http://webtv.realitatea.net/live cine vrea sa vada live ce se intampla acolo.
      sigpic

Comment

• pai se plimba omul!cand lucram pe calea victoriei il vedeam si eu aproape zilnic...sta ca muta in spate si citeste ceva!cel putin asa facea in perioada aia in care il vedeam eu si era singur in masina!pe langa cismigiu au trecut si alea 3 A8-uri care au fost dupa AC/DC...e buna zona,toata lumea trece pe acolo,de ce nu ar fi rost si de scandal(nu ma refer la Skandal al nostru)...asa ca iti recomand sa duci masina de acolo,mai ales daca e vorba de 911 usa:P

Comment

• Nu...sunt cu Loganul . Trebuia sa iau masina de serviciu...aia e, stau in garda.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• piata victoriei clocoteste. cred ca ma misc si eu de acasa

Comment

• da,e plin de psd-isti acolo!!!!pun la cale sa mai vada ceva fraudulos!

Comment

• no, daca pica astia pe cine punem?ceva propuneri?serios acum cand situatia e asa de naspa nu vad pe nimeni sa poata sa ne scoata din cacao.astia cica taie cheltuielile iar berceanu face angajari de ordinul zecilor pe salarii de 3800 lei.ei cer de la prostime sa faca economie iar la transporturi se faca angajari.pariu ca e mutare de neamuri ,cunostinte la loc cald si bine platit.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Nu pica,iar manifestantii vor pleca asa cum au venit.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Asa e manifestantii protesteaza si pleaca cum ai venit, guvenul nici nu o sa ii bage in seama
                    My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Ar trebui ca si jandarmii care stau pe dreapta sa se alature oamenilor de acolo si sa protesteze alaturi de ei...Sunt imbracati ca de razboi.. Mai ceva ca aia din TERMINATOR SALVATION,,,ca sa te EXTERMINE de tot...Acum sunt peste 40.000 de oameni in Victoriei si nu cred ca se va termina la ora 13 protestul!!

Si nimeni din guvern nu a iesit in fata protestantilor ca sa tina vreun discurs sau sa apara la tv vreounul??
                      LASIIIII DR@CULUI,,,STAU ASCUNSI CA SOBOLANII

Comment

• pai a mai fost unul in 89 care o iesit si o mierlito.daca ies sigur o sa starneasca furia multimii.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• politia, jandarmeria si armata nu au voie sa se alature manifestantilor.
                          My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Mi-e si scarba de posturile antena3 si realitatea. Prezinta totul ca pe o revolutie. M-as bucura sa nu se reduca nici un salariu si pensie si sa-i vad pe toti peste o jumatate de an cand nu va mai fi nimic in pusculita si se va termina cu romania.
                            Multi de la miting au fost amagiti cu bani sa stea acolo si sa tipe. Si eu am primit un sms in care mi se spunea cand pleaca autocaru spre buc. Rusine organizatorilor de acest fel.

Comment

• Da, astea sunt extremele. Pe de o parte, la B1 e o atmosfera care aduce aminte de vechii activisti PCR, un heirupism idiot cu indemnuri proletare, culminand cu nasul, care e campion la pupat in cur frantuzeste pe cine apuca (Base, Boc, nu conteaza). In partea ailalta, la Realitatea si Antene e o vaicareala continua, aoleo ca murim cu totii, ce nasol ne-o trag astia, mama lor. Daca ne-ar vedea pe toti uscati si morti de foame pe strada ar fi in culmea fericirii: "Vedeti, v-am spus io!". Niste nemernici si unii, si altii.

Comment

• Indiferent ce prezinta posturile tv , si maniera in care prezinta acest eveniment (aici includ si dezinformarile intentionate) realitatea cruda este ca daca guvernantii in incapabilitatea lor vor adopta solutia propusa a taierilor foarte multi romani chiar vor muri de foame (la propriu si la figurat). Cei care se intreaba pe cine punem in loc le raspund tot cu o intrebare : ESTE ASTA O SOLUTIE VIABILA SA MENTINEM IN FUNCTIE NISTE PERSOANE CARE AU DAT DOVADA DE O INCOMPETENTA CRASA CE A DUS LA ACEASTA SITUATIE ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google