Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deci daca schimbam unul la fel de bun ca astia?pierdem timpul cu alegeri si alte rahaturi,care sunt tot pe banii fraierilor.faza e sa constientizeze astia ca e timpul sa faca ceva si pentru romania.sa se puna pe treaba .
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• o sa se puna pe treaba ca sigur , adica sa`si mai ia EBA un range , ca asta e invechit si umpic lovit , ca am vazut acu vreo cateva sapt cu el putin atins.

Comment

• guvernantii actuali ne-au aratat cu varf si indesat cat de mult se pot pune ei pe treaba si mai ales ce solutii gasesc cand se pun pe "treaba" , schimbarea are riscurile ei (nu inseamna neaparato imbunatatire) dar sa-ti fie frica de schimbare imseamna doar o agravare a problemelor actuale socio-economice

Comment

• Originally posted by cypi View Post
          Indiferent ce prezinta posturile tv , si maniera in care prezinta acest eveniment (aici includ si dezinformarile intentionate) realitatea cruda este ca daca guvernantii in incapabilitatea lor vor adopta solutia propusa a taierilor foarte multi romani chiar vor muri de foame (la propriu si la figurat). Cei care se intreaba pe cine punem in loc le raspund tot cu o intrebare : ESTE ASTA O SOLUTIE VIABILA SA MENTINEM IN FUNCTIE NISTE PERSOANE CARE AU DAT DOVADA DE O INCOMPETENTA CRASA CE A DUS LA ACEASTA SITUATIE ?
          iti raspund eu la intrebarea ta,DA,este SINGURA SOLUTIE!!!!!!!!!!actualul guvern trebuie pastrat in functie,nu el a adus tara in situatia asta,trebuie sa fi naiv sa crezi asta sau sa ai interese!!!trebuie sa aplice tot ce au spus cei de la FMI,pentru ca depindem de ei!!!!pentru ca noi nu producem nimic sa avem bani,stam in casa si ne vaitam!aici e problema,nu ca are EBA range rover sport!!!asta ne lipseste?,alte alegeri?,alte cheltuieli?!!!TARA NU ARE BANI SI INDIFERENT DE CINE VINE SINGURA SOLUTIE ESTE ASTA PE CARE O AU SI EI!!!Sau mai vine bombonel sau geoana 2-3 ani sa ne lase pensiile in pace si peste 4 ani cand suntem inglodati in datorii definitiv ne amaneteaza de tot!!!!offffff...uneori un sut in fund e un pas inainte!!

Comment

• Sustin ce s-a scris mai sus. Criza nu e de ieri de azi. A fost aici mereu. Tot timpul in tara s-a vandut, s-au platit salarii grase la buget, s-au facut angajari pe banda si acum cand s-a strans latu hai sa-l omoram pe Base ca asta e criminalu. In contextul de acum tare as fi vrut sa-l vad pe Gioana presedinte sa vad asta ce facea.
            Asa ca hai la munca!

Comment

• tara nu are cum sa mearga,sa fim seriosi,cu totii stim ca isi baga in buzunare si ei dar nu atat incat sa duca tara in colaps....problema este ca romania in momentul de fata nu produce nimic!!!in afara de dacia si oltchim cica NIMIC!!!taranii nu mai planteaza nimic pe campuri ca au pensii,le ajunge de bautura!!!am ajuns o tara de comercianti!din pacate!!!si lumea nu realizeaza ca nu basescu e problema,oricare era in locul lui situatia era aceeasi!inca o data,FMI are volanul!!!ei ne conduc!

Comment

• Pai daca stau bine si ma gandesc in ultimii 6 ani base a condus tot ce se poate conduce in romania iar placa cu greaua mostenire ..... mai subtire ca nu tine ( cred ca de la Baiazid ni se trag toate problemele ) iar de stat in casa nu toti stau in casa si se vaita , dar sa platim noi incompetenta lui Base si a acolitilor lui ..... poate voi vreti EU NU ( SI CA MINE MULTI )

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                  Mi-e si scarba de posturile antena3 si realitatea. Prezinta totul ca pe o revolutie. M-as bucura sa nu se reduca nici un salariu si pensie si sa-i vad pe toti peste o jumatate de an cand nu va mai fi nimic in pusculita si se va termina cu romania.
                  Multi de la miting au fost amagiti cu bani sa stea acolo si sa tipe. Si eu am primit un sms in care mi se spunea cand pleaca autocaru spre buc. Rusine organizatorilor de acest fel.

mai bine decat sa primesti bani ca sa votezi!!!
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Originally posted by cypi View Post
                    Pai daca stau bine si ma gandesc in ultimii 6 ani base a condus tot ce se poate conduce in romania iar placa cu greaua mostenire ..... mai subtire ca nu tine ( cred ca de la Baiazid ni se trag toate problemele ) iar de stat in casa nu toti stau in casa si se vaita , dar sa platim noi incompetenta lui Base si a acolitilor lui ..... poate voi vreti EU NU ( SI CA MINE MULTI )
                    atunci dute la mitinguri!) eu cred ca de la cezar,ca a venit aici cam pe nepregatite!

ten,e cam acelasi lucru!!!

eu zic sa il puneti pe VANGHELIE prim ministru,BECALI presedinte ca pe astia ii meritati fratilor,fara suparare...sa scoata astia romania din europa si sa se traiasca ca in africa centrala!eu emigrez!!!

Comment

• probvlemele noastre nu se trag de la baiazid. se trag din 44. acolo cursul tarii noastre s a schimbat cu 180 grade. ii multumim inca odata "regelui" pentru asta. ce a fost dupa 44 stie toata lumea. lacrimi durere suferinta chin saracie. cum spunea lenin :"feriti va de burghezia proletara"
                      Last edited by alessandro; 19 May 2010, 17:26.

Comment

• Mitingul de protest e o forma prin care masele sociale isi exprima , in mod public , dezacordul fata de greselile guvernantilor (sau cum i-ar place lui Base vb. "vocea poporului ") asa incat nu cred ca reprezinta ceva rusinos iar a nu tine cont de ele si de ceea ce reprezinta .... seamana cam ca o dictatura nu democratie cum ne olace noua sa credem ca avem

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          eu zic sa il puneti pe VANGHELIE prim ministru,BECALI presedinte ca pe astia ii meritati fratilor,fara suparare...sa scoata astia romania din europa si sa se traiasca ca in africa centrala!eu emigrez!!!
                          Mai bine pe BORCEA presedinte

Comment

• Originally posted by marx View Post
                            ..ii multumim inca odata "regelui" pentru asta. ce a fost dupa 44 stie toata lumea. lacrimi durere suferinta chin saracie. cum spunea lenin :"feriti va de burghezia proletara"
                            Ii "multumesti" degeaba,"cartile" s-au facut la un nivel mult mai inalt.Aia a fost "imparteala" la timpul respectiv...
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• o sa se duca de rapa tara asta fratilor,o sa ajungem ca grecii frate sa ne omoram..

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• stiu domnu Dfens dar pe cine sa trag si eu la raspundere ? pe roosevelt ? pe churchill ? pe evreismul din spatele lor ? sau pe stalin ?
                                trag si eu pe cine pot. am o oarecare alinare a durerii sufletesti gasind un tzap ispasitor. ma simt mai bine asa.
                                stii cum e " o minciuna repetata de o mie de ori ramane o miciuna, dar o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar" Joseph Goebbels

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google